Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musim se pochlubit s mensim uspechem. Po roce a pul se mi postupne podarilo "presvedcit" dva moje kolegy k noseni hodinek. Puvodne oba dva "nenosici". Pricemz jeden uz ma dvoje G-Shocky ;-).

post-39943-0-61252400-1542702715_thumb.jpg

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 20. 11. 2018 v 8:32, Xenomorfus napsal:

Musim se pochlubit s mensim uspechem. Po roce a pul se mi postupne podarilo "presvedcit" dva moje kolegy k noseni hodinek. Puvodne oba dva "nenosici". Pricemz jeden uz ma dvoje G-Shocky ;-).

Paráda, jsi vlastně takový misionář.. :)

Odesláno

Diky, kluci :-). Sef zatim odolava ;-). Uz mel pujcene i Trasery a nic. Jeste prubnu zlomit technologa, pujcim mu nejaky "kancelarsky" model ;-).

Odesláno
  V 20. 11. 2018 v 8:32, Xenomorfus napsal:

To je super! Dvoje mam, jedny jsem mel, a ty posledni chci. Asi si k vam poslu zivotopis... :D

Odesláno

Šéf Quicksilver a doma quartz limitku od Prim Man. 1949, šéf šéfa myslím nějaké Diesely, jeden kolega rádiem řízené G-shocky a doma má z dědictví Universal Geneve Polerouter, další má nějaká quartz Casia se světovými časy ale nenosí je. Jeden kolega nosí quartz Casia chrono, když se porouchaly, tak Timex. Potom tam máme jednoho s iWatch a zbytek mobily.

Odesláno
  V 27. 11. 2018 v 11:13, morbo napsal:

Hoď to na kožu a máš ho tam, kdes ho chtěl mít ;)

No, nevim, esi hned ze startu automaty ;-). Abych ho nevyplasil :-D

V 2. 12. 2018 v 0:08, Jiří_99 napsal:

To je super! Dvoje mam, jedny jsem mel, a ty posledni chci. Asi si k vam poslu zivotopis... :D

Zivotopis netreba, ale sikovne techniky jo ;-). 

A ty cervene nejsou konkretne ty Tvoje, jen ny Tvoje kolega u mne videl a chtel je taky ;-).

BTW uz je mam zpatky doma ;-)

Odesláno
  V 5. 12. 2018 v 18:48, Topkan napsal:

Kolegyne vi o moji naklonnosti ke vsemu co tika, tak se za mnou dneska prisla pochlubit s timhle:

7d136d0e83d95e137813fcddb152f4c6.jpg

Jestlipak nekdo vi o co tady jde :)

No když se jí to líbí...

Ale zajímalo by mě jak se na tom odecita cas. :)

Odesláno
  V 5. 12. 2018 v 19:28, azeppelin napsal:

Strehler, hmmmm tak dobrý.

EDIT: jo a taky bych to nosil, bo se mi to líbí.

Vyhravas bludistaka :)

Je to pansky model, ale na tomhle remenu imho pro zenskou jak delany.

Cas se na tom odecita jednodusse, kdyz cloveku jeste dobre slouzi zrak.

Odesláno

U nás-né tedy firma,ale škola.Taky je to práce,jako každá jiná.Většina kolegyň QaQ,Royal London a ty starší Primky.Nej kousek má fyzikářka a to Omegy De Ville.No a kolegové mají všichni čtyři Casio G a jeden titanové ProTreky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...