Dreak Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 O víkendu mi doprovod (můj telefon by tohle nevyfotil) vyblejsknul jendu ještědofku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Trochu neumětelské srovnání nejstarších (zelených) a nejnovějších alpinistů v Koscomu.41923449-242F-4E21-B2F2-91C7D04964FB.jpeg A co srovnání prostředních zelených a nových? Přemýšlím, že bych pustil 017 a šel do nových, ale nějak se neumím rozhodnout Klidně poraďte i ostatní, které za vás lepší, já fakt nevím. Láká mě zkusit nový strojek a celkem se mi i líbí ten kyklop, na druhou stranu nevím, jestli nové nejsou moc velké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ty prostřední nemám, tak nemůžu sloužit. Velikostně mi přijde pouzdro stejné jako u 017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Teď budu za kacíře, ale když už je zmodernizovali, mohli trochu ubrat retra i na těch ručkách. Ty mě vždycky trochu brzdily v úplným nadšení. Jsou ale docela dobrý i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 (upraveno) Všechny varianty nového vydání:https://www.hodinky-365.cz/blog/historie-seiko-alpinist Upraveno 16. února 2020 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ty světlé se stříbrnýma indexama+ručkama(SPB119) jsou teda parádní, jsem ani nevěděl že něco takového bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Teď jak se na to dívám, tak si mohli pohrát s datovým věncem. Do tmavých by seděl tmavý, případně zelený do zelených. Světlý je sice čitelnější, ale na můj vkus trochu moc kontrastní (hlavně s kyklopem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ty světlé se stříbrnýma indexama+ručkama(SPB119) jsou teda parádní, jsem ani nevěděl že něco takového budeMam to stejne. Konecne alpinisty, ktere se mi libi. Tah nebude problem sehnat. Pokud se mnou xbraj nevymeni GS, tak by tohle byla varianta hodinek se svetlym cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ty champagne se zlatými ručkami vypadají na bicolor tahu parádně, ale chybí mi spíše sportovní hodinky s tmavým cifrem, tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Co máte s těm černejma? Za mě je to tedy kvůli těm indexům designově nejhorší model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 tiez si to myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jo, k tomuto nazoru se pridavam. Je to skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jo, přesně tak, ty černý povedený moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ale vubec, to jen nez si na ne zvyknete, i ty cerne jsou super a alespon maji cervenou na cifru mi je ale stejnak po objeveni szsb006 vsechno ostatni jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Za mě teda tohle nee. Zmizelo Alpinist, a misto pěkného plastického dýnka s horou a jasným odkazem na sport je teď průhled na relativně nezajímavý strojek. Kdyby neměly SARB017 strojek s tak mizernou přesností, skoro bych zvažoval jejich opětovný nákup. Naštěstí pro mě se tady Seiko teda netrefilo a tak tedy jediným zástupcem doma zůstává SBGA211 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 No celkem jsem spěchal a navíc prodavač ze mě měl prdel V každém případě za mě ty nové celkem zklamání. Jsou dost vysoké, reálně dost dělá průhled. Mám malou ruku a tedy pro mě velikostně na hraně možná i za. V každém případě naživo a ještě v porovnání s red alpinist na které odkazují nic moc. Ale i tak nějak ty proporce v kombinaci s výškou. Například moc široká luneta atd... vypadají tlusté. Když to srovnám proti redům, tak je to jako krásná holka na kterou se těšíte a pamatujete si jí ze střední a na srazu zjistíte, že přibrala 15kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ale vubec, to jen nez si na ne zvyknete, i ty cerne jsou super a alespon maji cervenou na cifru mi je ale stejnak po objeveni szsb006 vsechno ostatni jedno... úú, ještě že jsou 40mm, ty jsem ani nezaregistroval a vypadají fakt SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jako jo... ale proč tu datumovku zase nechali bílou? To je takový problém mít ten věnec v několika barvách a podle barvy ciferníku tam vrazit tu správnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 No celkem jsem spěchal a navíc prodavač ze mě měl prdel V každém případě za mě ty nové celkem zklamání. Jsou dost vysoké, reálně dost dělá průhled. Mám malou ruku a tedy pro mě velikostně na hraně možná i za. V každém případě naživo a ještě v porovnání s red alpinist na které odkazují nic moc. Ale i tak nějak ty proporce v kombinaci s výškou. Například moc široká luneta atd... vypadají tlusté. Když to srovnám proti redům, tak je to jako krásná holka na kterou se těšíte a pamatujete si jí ze střední a na srazu zjistíte, že přibrala 15kg WhatsApp Image 2020-02-12 at 15.07.35.jpeg Pěkná práce No prostě je trochu zmršili stejnym stylem jako tu náhradu za SKX. Navíc ještě to "X" namísto "Alpinist" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 mam starsie zelene alpinist a som spokojny, menit za nove ich nebudem.. momentalne si ich trosku vylepsim tahom od strapcode v kombinacii so zlatou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se