Dokusan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Díky za organizaci Upraveno 20. března 2018 uživatelem Dokusan
JaRooN Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Díky moc za info! Uhradím zítra. Máme stejnou banku, tak to tam bude v řádu minut...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Dekuji za perfektni organizaci. Platba zadana.
mAra_ Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já s dovolením počkám s platbou co nejdéle... Pořád ještě čekám na to, jestli se s Andym domluvíme na osobním předání, nebo to budeme řešit poštou. Ale kdyby to měl být problém, dejte vědět. Poslal bych peníze i za poštu a když tak Ji jen nevyužil...
AndyAaron Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 @mAra_ Tak to posli i s tou postou a pokud bude osobka, tak ti tech sedesat baku vratim osobne. Radsi bych byl, abychom meli vsechno posbirane.Osobni predani v Praze bych velice rad udelal nejak smysluplne, ale zase musite vzit v uvahu, ze potahnu cca 20 knih. Chce to tedy nekde, kde se da zaparkovat autem, protoze v rukach to krtkem fakt nepotahnu. Kdyby mel nekdo nejakej smysluplnej napad, tak dejte vedet. Mne proste zatim prijde nejakej obchodak jako nejlepsi varianta.
Miroslávek Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 zaplaceno , taky děkuji za vaší ochotu
Mareka01 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Díky za organizace - zaplaceno bez poštovného = jsem připraven knihu (i pro další ostravské zájemce) převzít osobně v OL dle instrukcí organizátorů.
AndyAaron Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 @Mareka01 - super, pisu si te na seznam a instrukce dodam co nejdriv. Diky!
Honza.manta Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 (upraveno) @mAra_ Tak to posli i s tou postou a pokud bude osobka, tak ti tech sedesat baku vratim osobne. Radsi bych byl, abychom meli vsechno posbirane.Osobni predani v Praze bych velice rad udelal nejak smysluplne, ale zase musite vzit v uvahu, ze potahnu cca 20 knih. Chce to tedy nekde, kde se da zaparkovat autem, protoze v rukach to krtkem fakt nepotahnu. Kdyby mel nekdo nejakej smysluplnej napad, tak dejte vedet. Mne proste zatim prijde nejakej obchodak jako nejlepsi varianta. A co nějaká hospoda blízko tvého bydliště? = Nepotřeba auta a my se přizpůsobíme. Edit: gramatika Upraveno 21. března 2018 uživatelem Honza.manta
Tikal Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Zaplaceno a jsem zvědavý, kolik těch káv a čajů zvládneš, při té hromadné předávačce, u mě máš čaj i kávu, pořadí si zvol sám :-)
Hardslimer Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Zaplaceno, bez pošty! Knihu od Mareka01 převezmu v OV.Všem velké díky. P.S.Klidně bych si představil mít na knížce i něco podobného: ? 50-????? ???, ??????? ? ???????? ???????????? ????? ?????? A?????? ? 21 - ????? ???????.Za to, jestli je to gramaticky správně, ale neručím!
mAra_ Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Ja bych si drze taky nejake venovani dokazal predstavit, jestli k tomu bude pani svolna. Ale jestli by bylo mozne vynechat zminku o limitce hodinek - bo tam jsem se na poradnik nevesel, ale knizku objednanou mam...
bobi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Jsem tady zpětně přelouskal pár stránek a jdu napsat Andymu,jestli ten Hradec furt platí.Podle toho se rozhodnu,buď knigu zruším nebo odešlu platbu .
AndyAaron Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 @bobi Hradec furt plati. Idealne, pokud bys tam mohl prevzit knihy pro vic Hradecaku (pokud tady dalsi jsou). Jak to bude s Pardubicema netusim. To si musite vyridit mezi sebou Hosi, ad to venovani. Nechci vam moc kazit radost, ale pokud chceme nejake, tak se spis drzme neceho univerzalniho, co bude moct napsat do kazde knihy. Jde pak toti i o distribuci samotnou. Radsi bych proste popadl deset knih a vezl je do Olomouce, nez listovat vsema knihama a hledat kde je vlastne to venovani konkretne pro Hardslimera. Sice jsem se kdysi rusky ucil, ale azbukou vladnu asi jako rusky prvak po prvni tydnu vyuky. A to ani nemluvim o rucne psane verzi. Tak mejte trosku slitovani
Tikal Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Souhlas, ale myslím, že i podpis stačí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se