Murphy97 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Kdyz jsem tohle vlakno videl na zacatku a presto, ze jsem na "Jen pockej" vyrostl, rikal jsem si, co to je za chujovinu.Nyni vidim vysledek, radost a musim fakt smeknout pred nadsenim a usilim vsech, co se na projektu podileli.Jste srdcari panove, povedla se vam opravdu pekna vec a mate muj respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Říkal jsme Jirkovi té až bude řešit další limitku tak jdu do toho myslím ze už je tedy ten čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Tak jak jsem slibil, osmeluji se.Me 07 a k nim navic tah.Martine, máš u mě ještě tohle ...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Martine, máš u mě ještě tohle L1C76b.jpeg ...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně Kuncak projevil nadprumernou silu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Páni teda velká poklona za velký úsilí organizátorům a strůjcům, včera sem to přelouskal a teď to dočetl u kávy. Předpokládám že už žádnej kus nezbyl, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Martine, máš u mě ještě tohle L1C76b.jpeg ...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně :-D Ja tam ty hodinky rval pred tebou na chodbe taky opacne, bo jsem chvatal, abych te moc nezdrzoval. Tuhle hracku ma nas Jiricek take doma, tak budu muset taky potreeeenovat :-) Ikdyz v mem pripade to bylo z nepozornosti...Vcera vecer v klidu jsem si opet vytahl krabicku ze skrine a opet vse procetl a prohledl, stejne jako vecer predtim... a dneska probehne cela "akce" mozna znovu... Vsak ono v televizi stejnak nic nedavaji...Jen tedy jeste nejsem rozhodnuty, zda je vubec budu nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Páni teda velká poklona za velký úsilí organizátorům a strůjcům, včera sem to přelouskal a teď to dočetl u kávy. Předpokládám že už žádnej kus nezbyl, co? Předpokládáš správně, ale můžeš se do vlákna Koupím zařadit na konec fronty zájemců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Počkám až někoho omrzí, je to otázka času jako s Ninja Turtle. Ale sou fakt fešné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Martine, máš u mě ještě tohle L1C76b.jpeg ...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně Aha, já je tam dal obráceně, sakra. No, říkal jsem si, že to tam nějak nejde, že je to nedokonale vyříznutý, ale když jsem trochu zabral, bylo vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 snazil som sa najst ale to uz je dakde v minulosti. Aky je vlastne zakladne puzdro na toho vlka ? Bola to 150 alebo 710 ?Presnejsie ktore od vostoku je najblizsie k vlku ?Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Je to 710, starý typ. Vostok na něm provedl nedávno nějaké úpravy. Probíralo se to ve vlákně o amfibiích, jsou tam i obrázky pro srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 ok super dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Počkám až někoho omrzí, je to otázka času jako s Ninja Turtle. Ale sou fakt fešné.Tak tentokrát si nejsem jistý, jestli je někdo pustí. Ta limitka byla od samého začátku neuvěřitelně konstruktivní a ve výsledku i plodná. A to, co kluci předvedli v predfinalni a finální fázi, to byl koncert a ještě jednou jim děkuji, byť celé to neuvěřitelné balení ještě nemám u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ano, mrzelo a tobě zpětně ještě 1x moc děkuji za projev gentlemanství ( přiznám se, že já tomu nedorostl, cukal bych se :-)).O diky mi neslo.Pokud mas vsechny LE v sedmickach, tak by to bylo ode me (s prvni limitkou vubec) nefer. To je jasne jak facka.Jsem rad, ze jsi rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Hardslimere, jsi trida, Kuncak je fajn chlap (znam osobne), takze je urcite v dobrych rukou ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 O diky mi neslo.Pokud mas vsechny LE v sedmickach, tak by to bylo ode me (s prvni limitkou vubec) nefer. To je jasne jak facka.Jsem rad, ze jsi rad. Nene, limitka je to ma prvni ( u ostatnich jsem si jist nikdy nebyl ), tady ano.Jinak, rad podekuju kdykoli, nic vic me to nestoji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Trvalo mi to vecer a pul, ale poctive jsem precetl cely vlakno...a je to teda sila! Ackoliv jsem silne rusofobni a ze dvou krabicek od sirek bych vzdycky vybral tu americkou, tak tohle se skutecne povedlo. Ty hodinky jsou zajimave a fajn, ale to baleni, to je neskutecna pecka! A kdyz si vezmu, ze to delal sam JR_2010 sam...fakt nadhera, kor kdyz si to clovek srovna s tim, co za hodinky a v jakem provedeni a baleni produkuji nekteri tuzemsti vyrobci...a za jake ceny. btw...podarilo se vam nakonec vejit do tech na zacatku proklamovanych 200 EUR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ano, vesli jsme se do teto ceny.. konecne vyuctovani jeste bude, az dobehnou vsechny drobnosti (postovne apod.)... A bude ještě prijemne prekvapeni v podobe nashromazdeneho preplatku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ja teda hlasuju ze nejaky konecny ucet...klidne tajne do SZ!...pac ja opravdu netusim kolik to nakonec stalo. Dekuji pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jirka to, chudák, kompletoval, ale naštěstí to ani nemusel vyrábět, a ani na to nebyl sám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se