Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Kdyz jsem tohle vlakno videl na zacatku a presto, ze jsem na "Jen pockej" vyrostl, rikal jsem si, co to je za chujovinu.

Nyni vidim vysledek, radost a musim fakt smeknout pred nadsenim a usilim vsech, co se na projektu podileli.

Jste srdcari panove, povedla se vam opravdu pekna vec a mate muj respekt!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine, máš u mě ještě tohle

attachicon.gifL1C76b.jpeg

...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně ;)

:-D Ja tam ty hodinky rval pred tebou na chodbe taky opacne, bo jsem chvatal, abych te moc nezdrzoval. Tuhle hracku ma nas Jiricek take doma, tak budu muset taky potreeeenovat :-) Ikdyz v mem pripade to bylo z nepozornosti...

Vcera vecer v klidu jsem si opet vytahl krabicku ze skrine a opet vse procetl a prohledl, stejne jako vecer predtim... a dneska probehne cela "akce" mozna znovu... Vsak ono v televizi stejnak nic nedavaji...

Jen tedy jeste nejsem rozhodnuty, zda je vubec budu nosit...

Odkaz ke komentáři

Páni teda velká poklona za velký úsilí organizátorům a strůjcům, včera sem to přelouskal a teď to dočetl u kávy. Předpokládám že už žádnej kus nezbyl, co?

Předpokládáš správně, ale můžeš se do vlákna Koupím zařadit na konec fronty zájemců :)

Odkaz ke komentáři

Martine, máš u mě ještě tohle

attachicon.gifL1C76b.jpeg

...a nebo, jestli chceš, tak já dojedu se skalpelem a fiknu ti ten výřez na korunku i na druhé straně ;)

Aha, já je tam dal obráceně, sakra. No, říkal jsem si, že to tam nějak nejde, že je to nedokonale vyříznutý, ale když jsem trochu zabral, bylo vše OK. 

Odkaz ke komentáři

Počkám až někoho omrzí, je to otázka času jako s Ninja Turtle. Ale sou fakt fešné.

Tak tentokrát si nejsem jistý, jestli je někdo pustí. Ta limitka byla od samého začátku neuvěřitelně konstruktivní a ve výsledku i plodná. A to, co kluci předvedli v predfinalni a finální fázi, to byl koncert a ještě jednou jim děkuji, byť celé to neuvěřitelné balení ještě nemám u sebe.

Odkaz ke komentáři

O diky mi neslo.

Pokud mas vsechny LE v sedmickach, tak by to bylo ode me (s prvni limitkou vubec) nefer. To je jasne jak facka.

Jsem rad, ze jsi rad. ;)

Nene, limitka je to ma prvni ( u ostatnich jsem si jist nikdy nebyl ), tady ano.

Jinak, rad podekuju kdykoli, nic vic me to nestoji :-)

Odkaz ke komentáři

Trvalo mi to vecer a pul, ale poctive jsem precetl cely vlakno...a je to teda sila! Ackoliv jsem silne rusofobni a ze dvou krabicek od sirek bych vzdycky vybral tu americkou, tak tohle se skutecne povedlo. Ty hodinky jsou zajimave a fajn, ale to baleni, to je neskutecna pecka! A kdyz si vezmu, ze to delal sam JR_2010 sam...fakt nadhera, kor kdyz si to clovek srovna s tim, co za hodinky a v jakem provedeni a baleni produkuji nekteri tuzemsti vyrobci...a za jake ceny.

btw...podarilo se vam nakonec vejit do tech na zacatku proklamovanych 200 EUR?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...