little_w Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 OK... ...a co ty hodinky - nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Yes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Modrá je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Moc som tuto limitku nesledoval, ale ako cestvy majitel mam teraz aspon na nejaky cas o zabavu postarane (180 stran). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Hezký den všem,delší dobu jsem tady nebyl a omlouvám se, že jsem ani nijak nereagoval na to zásadní datum, tedy faktické výročí spojené s naší limitovanou edicí. Důvodem byla určitá nepříjemná situace v mojí rodině, která odstartovala právě v den výročí a kterou jsem musel řešit, nicméně jsem ten den pořídil aspoň tuto fotografii a tak ji sem dávám, i když trochu opožděně. Tak se tady zatím mějte pěkně a ty z vás, kteří se chtěli sejít v souvislosti s výročím, bych rád viděl v náhradním termínu, tak se určitě domluvíme.Opatrujte se a mějte se fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Jsou to jen hodinky, držím palce, ať se ona situace, pokud to je možné, co nejrychleji vyřeší k pozitivnímu konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Moc děkuji, jen upřesním, že nejde o život, tak de facto jde jen o ten odpad po trávení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 první procházka "???? ? ????" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Dobry, vraby! Jinak hlasim, jen pro poradek, ze uz jsem je pro toho kamarada taky sehnal, takze tady uz s tim tady nebudu prudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Díky HonzoMají v okolí nej. úspěch a že jsem toho měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Zde komplet serial: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Můžeme sem ještě sypat fotky této super limitky? Pokud jo, tak celý víkend mi dělal Vlk (i Zajíc na korunce) radost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 To vis ze jo, Locky. Jen houst! Mimochodem jsem se ted dival na fotky do kalendare 2020 a jestli to tak pujde dal, tak to bude kalendar Nu pogodi Strana 5 od fotky 81 je vyzivna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Můžeme sem ještě sypat fotky této super limitky? Taky ti v celou neukazuje hodinová ručka přesně na index? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Taky ti v celou neukazuje hodinová ručka přesně na index? Ukazuje, jak ji nastavím. Ale tady mám za to, že jde o úhel fotky. To vis ze jo, Locky. Jen houst! Mimochodem jsem se ted dival na fotky do kalendare 2020 a jestli to tak pujde dal, tak to bude kalendar Nu pogodi Strana 5 od fotky 81 je vyzivna. Super, rád budu sypat další! A myšlenka kalendáře s jedním modelem by zrovna u této limitky vůbec nebyla od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Tak na ruce opět minulý víkend: Ale i tento: Jenom koukám, že na té gumě je vidět každé zrnko prachu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Já je mám v krabici, radši drbu Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 He, he, já to mám úplně stejně, hodinky za kilo+ tahám i na zahradu a tyhle krásky za bůra chodím s pokorou občas vyndat z krabičky, my jsme dobří pacienti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Hlásím návrat ztraceného syna :-))). Zase je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 a kolik jsi v cervenejch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se