Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2468ffdffca4d5a647b6077f147e838e.jpg

Zrovna dneska jsem viděl u známého tohle. Malorážka s tlumičem, optikou a držákem na mobilní telefon. Můžete si tu střelbu na zloděje zaznamenat. Ve zbraních se nevyznám, takže vám neřeknu co to bylo.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Ja o zbraních vím taky prd, ale ten tlumič velmi nápadně připomíná mirelon co se s ním izolují trubky :)

• Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

tommas4: ze jo? Ja si rikal co to muze tak byt, jen jsem nevedel, jak se to jmenuje :) . Asi na wc trupkach jsem to videl. :)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

da se vlastne nejak efektive zabezpecit byt? dejme tomu, ze dvere jsou poreseny, co okna/dvere na balkon pokud je clovek v prvnim patre? ma smysl mit ty folie proti rozbiti nebo se dovnitr dostanou jinak? diky

Odesláno (upraveno)

da se vlastne nejak efektive zabezpecit byt? dejme tomu, ze dvere jsou poreseny, co okna/dvere na balkon pokud je clovek v prvnim patre? ma smysl mit ty folie proti rozbiti nebo se dovnitr dostanou jinak? diky

Okna jedine nerozbitna folie ale spis kvalitni okna s bezpecnostnim kovanim. Klasicky plastak Ti vypaci za 6s.

Edit: video

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem matous
Odesláno

tommas4: ze jo? Ja si rikal co to muze tak byt, jen jsem nevedel, jak se to jmenuje :) . Asi na wc trupkach jsem to videl. :)

Jo na tom tlumiči byl miralon, nechtěl jsem to už sundávat. Kamarád je strašný pedant, všechny zbraně má zabalené a v různých obalech. Chodí střílet kormorány, je to rybář a nemá je rád. Až budu mít video z jeho střelby, někam to postnu.

Odesláno (upraveno)

Okna jedine nerozbitna folie ale spis kvalitni okna s bezpecnostnim kovanim. Klasicky plastak Ti vypaci za 6s.

Edit: video

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tvl tak to je maso. Aspoň vím, že tohle budeme muset na novým baráku fakt pořešit....

Nejhorší je, že tohle všechno jsou opatření tak proti fetkám, ale profíka, co jde na jistotu, nezastaví ani toto včetně EZS napojené na pult, trezoru atd....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90522-ukraden%C3%A9-hodinky-un-rolex-iwc-atd/

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Jo na tom tlumiči byl miralon, nechtěl jsem to už sundávat. Kamarád je strašný pedant, všechny zbraně má zabalené a v různých obalech. Chodí střílet kormorány, je to rybář a nemá je rád. Až budu mít video z jeho střelby, někam to postnu.

On pracuje v ozbrojenych zlozkach? Vies ze tlmic nieje mozne kupit ani ak mas ZP? Je to zakazany doplnok zbrane (Samozrejme, existuju vynimky ale bezny smrtelnik ju nedostane). Ale miralon zakazany nieje tak to beriem ako dobry for...
Odesláno

eskimak: ja jsem ve zbranich uplna lama, takze nevim jestli smis mit tlumic, nebo ne. Nekdo mu ho delal, ale nevim kdo ani za kolik. Je to pro dobrou vec, rikal kamarad, kormorani jsou pry strasna pakaz. Od neho vim napr., ze i kdyz strelis kormorana treba do plic, tak je schopen jeste uletet nejakou vzdalenost, protoze je diky schopnosti potapet se, par desitek vterin nepotrebuje.

Odesláno

eskimak: ja jsem ve zbranich uplna lama, takze nevim jestli smis mit tlumic, nebo ne. Nekdo mu ho delal, ale nevim kdo ani za kolik. Je to pro dobrou vec, rikal kamarad, kormorani jsou pry strasna pakaz. Od neho vim napr., ze i kdyz strelis kormorana treba do plic, tak je schopen jeste uletet nejakou vzdalenost, protoze je diky schopnosti potapet se, par desitek vterin nepotrebuje.

To je určitě pro dobrou věc, chodit střílet chráněného ptáka... 

Odesláno

Tvl tak to je maso. Aspoň vím, že tohle budeme muset na novým baráku fakt pořešit....

Nejhorší je, že tohle všechno jsou opatření tak proti fetkám, ale profíka, co jde na jistotu, nezastaví ani toto včetně EZS napojené na pult, trezoru atd....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90522-ukraden%C3%A9-hodinky-un-rolex-iwc-atd/

Aby jsi kompletní dům zabezpečil na 99% bude to stát tolik jako běžný rodinný bungalov ( nejsem profík, je to jen můj názor ) na domě máš hromadu oken, hromadu dveří, garážové vrata a navíc se dnes staví z duté cihly... pro feťáky to asi bude překážka, ale pro profíka bys to fakt musel mít udělané od A po Z. V tom odkaze píše myslím Kamil, trezor vyrvali ze zdi, mnoho lidí si myslí, že trezor (sejf) co váží 40kg a zazdíš ho pod obraz ,že je nedobitnej. Dokonce si to někteři myslí i o trezorku co má 20kg. Proto je ideální doma nic nemít, jeden dva kousky z toho jeden na ruce a jen provozní hotovost 5-20k. Co kdyby přišel opravář na pračku. Pokud tedy zabezpečit pořádně dům tak se hold na to myslí už při projektu a ono je rozdíl postavit za 3 ,6......nebo za 8.Jasně když je někdo pán továrník a vydělá měsíčně stovky či miliony korun tak je to asi na místě, ale pro běžného bělocha je to fakt balík zabezpečit špičkově rodinný dům.

Odesláno

chráněného ptáka se zakázaným doplňkem zbraně (A), mimo střelnici jen tak bez loveckého lístku a asi i příslušné kategorie ZP ©... to musí bejt něco. 

Odesláno

Aby jsi kompletní dům zabezpečil na 99% bude to stát tolik jako běžný rodinný bungalov ( nejsem profík, je to jen můj názor ) na domě máš hromadu oken, hromadu dveří, garážové vrata a navíc se dnes staví z duté cihly... pro feťáky to asi bude překážka, ale pro profíka bys to fakt musel mít udělané od A po Z. V tom odkaze píše myslím Kamil, trezor vyrvali ze zdi, mnoho lidí si myslí, že trezor (sejf) co váží 40kg a zazdíš ho pod obraz ,že je nedobitnej. Dokonce si to někteři myslí i o trezorku co má 20kg. Proto je ideální doma nic nemít, jeden dva kousky z toho jeden na ruce a jen provozní hotovost 5-20k. Co kdyby přišel opravář na pračku. Pokud tedy zabezpečit pořádně dům tak se hold na to myslí už při projektu a ono je rozdíl postavit za 3 ,6......nebo za 8.Jasně když je někdo pán továrník a vydělá měsíčně stovky či miliony korun tak je to asi na místě, ale pro běžného bělocha je to fakt balík zabezpečit špičkově rodinný dům.

Je dobry resit zabezpecovacku už při stavbě, ruzne po baráku a po zahradě mam přes 2 km kabelů. Tahat to v hotovym baraku si neumim predstavit. Na oknech fólie, magnety, tristivy čidla, nějaký ty pohybový cidla venku i uvnitř a stejne si myslím že když se do toho bude někdo chtít dostat, tak se dostane. Trezor je dobrý na rodný listy, vysvědčení a náhradní klice. Ideal jsou doma dva kousky a i ty při odjezdu na delší čas strčit do banky.

Odesláno

chráněného ptáka se zakázaným doplňkem zbraně (A), mimo střelnici jen tak bez loveckého lístku a asi i příslušné kategorie ZP ©... to musí bejt něco. 

No on ten mobil na té flintě, kterým si to natáčí už taky o něčem vypovídá - jako dívat se na video zabíjení čehokoliv, to bude fajn chlápek :sad01_anim:

Odesláno

Jsme ve fázi projektu, takže ještě je čas udělat nějaký opatření. Ne vše asi musí stát balík. I umístění trezoru bude hrát svoji roli a je to opatření "zadara". Navíc už v době stavby to bude chtít natahat rozvody pro EZS i kdyby nebyla hned v provozu...

Myslel jsem to tak, že je fajn na to myslet a třeba u těch oken si na to prostě dát pozor...nečekám, že to zabezpečíme na 99%, spíš odradit fetky a minimalizovat rizika. Říkat si, že mě se to stát nemůže je hovadina...

Odesláno

Kormorán se smí střílet, ale pouze vybraný člověk, nemůže kdejaký myslivec. Prý mají výborné maso a hodně špatně se loví, výborně vidí a slyší. Když jsem Kormorána viděl z blízka, tak se ani nedivím, že je to zlý sen rybářů.

Odesláno

Mě stejně přijde, že to byl nějaký idiot amatér, protože profík si určitě neotevře u vykradačky láhev vína. Myslím si, že je to otázka času kdy ho chytí. Budu se asi opakovat, ale mám pár kámošů u kriminálky a takhle u piva o vykradení baráků kecáme. Alarm je dobrý právě na tyhle náhodný pobudy a hodně hlasitý přímo na místě, profesionály nezastaví vůbec nic, pouze se vyhýbají nemovitostem se psy a berou výhradně cash, šperky, doklady, nic jiného je nezajímá. A pak je prý další skupina zlodějů na objednávku a ti jdou pro předem určenou věc. Jen taková malá vsuvka...

Odesláno

Kamarádům automechanikům vykradli autodílnu, škoda cca 700 tis., navíc ještě ukradli auto zákazníka a jejich dvě auta na prodej. Skončili o půl noci a když se v pět ráno vrátili, tak bylo všechno pryč i kafe jim ukradli. Takhle asi vypadá krádež na objednávku, protože to množství co ukradli museli odvézt nákladním autem.

Návštěvník
Odesláno

Mě stejně přijde, že to byl nějaký idiot amatér, protože profík si určitě neotevře u vykradačky láhev vína. Myslím si, že je to otázka času kdy ho chytí. Budu se asi opakovat, ale mám pár kámošů u kriminálky a takhle u piva o vykradení baráků kecáme. Alarm je dobrý právě na tyhle náhodný pobudy a hodně hlasitý přímo na místě, profesionály nezastaví vůbec nic, pouze se vyhýbají nemovitostem se psy a berou výhradně cash, šperky, doklady, nic jiného je nezajímá. A pak je prý další skupina zlodějů na objednávku a ti jdou pro předem určenou věc. Jen taková malá vsuvka...

Myslim, ze dostatecne zabezbeceni alarmem opravdu pomoct muze (s nemovitosti). Sousedovi od pribuznych vlezli ve dne za svetla tri maskovani se zbranema a mlatili ho tak dlouho nez jim otevrel trezor. nasledne ho nechali polomrtveho, pripoutaneho u topeni. Nasla ho manzelka po dvou dnech (byla na dovolene). Pan neco pres 60 let, velky dum, oploceny dvou a pulmetrovou zdi a s alarmem. Nikdo si pres zed vsimnout ani nemohl. To mi teda prislo drsne......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...