tano Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Jsem si tady udělal nadsázkovou srandu s mačetou a spousta lidí to vzalo smrtelně vážně. Toho si vaz, je videt, ze Tve slovo ma vahu.
tommas4 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Jak jako srandu, manželka trvá na tom že potřebujeme kočku! A to není vtipné.
Tittus Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 No netušil jsem, že to tady bude přežívat po deseti stránkách
Bobisek Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Ja by som povedal ze sme normalne a velmi slusne diskutovali, len Ty Bobisek si prisiel len rypat.Ohodnotil si prispievajucich, stav sudnictva, skolstva, kvalitu nazorov a siel si zas rypat inam.Dakujeme Ti! Ale eskimaku, dokud se diskutovalo ve smyslu vhodnosti ubití svědka a instalace mříží mezi ložnici a obývák, myslím si svoje, ale je mi to v zásadě jedno. Ovšem pokud zde s enslowem začnete sdělovat "jistoty" ohledně právního výkladu nutné obrany a krajní nouze a dobře míněné připomínky tana na vás nemají větší dopad, dovolil jsem si uvést, že váš pohled s právem nemá nic společného.
tano Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 No netušil jsem, že to tady bude přežívat po deseti stránkách Jinak maceta je nevhodna, ale to Ty na 100% vis
enslow Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Ale eskimaku, dokud se diskutovalo ve smyslu vhodnosti ubití svědka a instalace mříží mezi ložnici a obývák, myslím si svoje, ale je mi to v zásadě jedno. Ovšem pokud zde s enslowem začnete sdělovat "jistoty" ohledně právního výkladu nutné obrany a krajní nouze a dobře míněné připomínky tana na vás nemají větší dopad, dovolil jsem si uvést, že váš pohled s právem nemá nic společného. Pokial je ti to jedno preco sa tu do toho moces zvlast ked niesi schopny prispiet niecim rozumnym. Pokial sa mi nieco nepaci alebo mi to je jedno nebudem to miestnym ludom hejtovat a zhadzovat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Pokial je ti to jedno preco sa tu do toho moces zvlast ked niesi schopny prispiet niecim rozumnym. Pokial sa mi nieco nepaci alebo mi to je jedno nebudem to miestnym ludom hejtovat a zhadzovat. Vono možná nejrozumnější by bylo, kdybys už shodil talár a vysral se na to. :D
Bobisek Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Pokial je ti to jedno preco sa tu do toho moces zvlast ked niesi schopny prispiet niecim rozumnym. Pokial sa mi nieco nepaci alebo mi to je jedno nebudem to miestnym ludom hejtovat a zhadzovat. 1) "Dokud ... je mi to jedno - pokud ale ... není mi to jedno." Viz můj tebou citovaný příspěvek a základy logického výkladu. 2) Má poznámka měla jednoduchý účel - nevěřte tomu, co píše enslow - a to je rozumné dostatečně. Že tě to jako "místního člověka" údajně shazuje, je mi srdečně jedno, patřím k osobám, který se ozvou, pokud se jim něco nelíbí (viz bod 1), navíc tady nejde o kritiku čerstvě koupených milovaných Primek v rubrice "Co mám právě na ruce". 3) Howgh.
SCIFI Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Bobisek dekuju že nám říkáš komu věřit a komu ne. Já do teď věřil všemu co na internetu četl ale teď už budu věřit jen tobě.
eskimak Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 K podakovaniu sa pripajam.Pripadne aj ja mam cenne odporucanie - neverte bobiskovi. To som ti to ale natrel co? Tymto koncim svoje prispevky k danej teme.
gerhard Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Tak som práve čital,že pri krádeži vlámaní do domu M. Kňažka bol postrelený 2x kradoš a na záhrade políciou zadržaný. Za mňa dobre mu tak.
enslow Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 https://www.aktuality.sk/clanok/405675/milan-knazko-pristihol-lupica-vo-vlastnom-dome/
zbuddy Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Tak to je přesně, o čem tady už dávno mluvíme
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Tak to je přesně, o čem tady už dávno mluvíme Ano a dle nekterych by mela byt uvalena vazba
instant Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Mal pouzit .45 alebo .50.. Ale asi si nebol isty, kde ma doma odlozenu macetu
cali Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Ziadna vazba, maximalne zadrzanie, ved sme to tu hadam celkom objasnili ci?.... s najvacsou pravdepodobnostou sa pan Knazko len pozrie na stanicu, kde sa zapise jeho vypoved.
lucid Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 https://www.aktuality.sk/clanok/405675/milan-knazko-pristihol-lupica-vo-vlastnom-dome/Bohužel jen postřelený, být to u nás, tak si tím K. zadělal na problémy
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Ziadna vazba, maximalne zadrzanie, ved sme to tu hadam celkom objasnili ci?.... s najvacsou pravdepodobnostou sa pan Knazko len pozrie na stanicu, kde sa zapise jeho vypoved.Ano, vysvetlil jsem to snad dost jasne, to mas pravdu
enslow Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 §26 oprávnené použitie zbrane (2) Za použitie zbrane v súlade so zákonom sa považuje aj jej použitie proti inému vo svojom obydlí na ochranu života, zdravia alebo majetku, ak osoba do obydlia neoprávnene vnikne alebo v ňom neoprávnene zotrvá a nejde o nutnú obranu. To neplatí, ak bola pri tom inému úmyselne spôsobená smrť. Bude to zaujimave sledovat ako sa k tomu postavia nase sudy pretože uplne zretelne pouzil zbran v sulade so zakonom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se