Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem si tady udělal nadsázkovou srandu s mačetou a spousta lidí to vzalo smrtelně vážně. :)

Toho si vaz, je videt, ze Tve slovo ma vahu.

• Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja by som povedal ze sme normalne a velmi slusne diskutovali, len Ty Bobisek si prisiel len rypat.

Ohodnotil si prispievajucich, stav sudnictva, skolstva, kvalitu nazorov a siel si zas rypat inam.

Dakujeme Ti!

Ale eskimaku, dokud se diskutovalo ve smyslu vhodnosti ubití svědka a instalace mříží mezi ložnici a obývák, myslím si svoje, ale je mi to v zásadě jedno. Ovšem pokud zde s enslowem začnete sdělovat "jistoty" ohledně právního výkladu nutné obrany a krajní nouze a dobře míněné připomínky tana na vás nemají větší dopad, dovolil jsem si uvést, že váš pohled s právem nemá nic společného. 

Odesláno

No netušil jsem, že to tady bude přežívat po deseti stránkách :D

Jinak maceta je nevhodna, ale to Ty na 100% vis :) :clap:

Odesláno

Ale eskimaku, dokud se diskutovalo ve smyslu vhodnosti ubití svědka a instalace mříží mezi ložnici a obývák, myslím si svoje, ale je mi to v zásadě jedno. Ovšem pokud zde s enslowem začnete sdělovat "jistoty" ohledně právního výkladu nutné obrany a krajní nouze a dobře míněné připomínky tana na vás nemají větší dopad, dovolil jsem si uvést, že váš pohled s právem nemá nic společného. 

Pokial je ti to jedno preco sa tu do toho moces zvlast ked niesi schopny prispiet niecim rozumnym. Pokial sa mi nieco nepaci alebo mi to je jedno nebudem to miestnym ludom hejtovat a zhadzovat. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pokial je ti to jedno preco sa tu do toho moces zvlast ked niesi schopny prispiet niecim rozumnym. Pokial sa mi nieco nepaci alebo mi to je jedno nebudem to miestnym ludom hejtovat a zhadzovat. 

Vono možná nejrozumnější by bylo, kdybys už shodil talár a vysral se na to. :D :D :D

Odesláno

1) "Dokud ... je mi to jedno - pokud ale ... není mi to jedno." Viz můj tebou citovaný příspěvek a základy logického výkladu. 

2) Má poznámka měla jednoduchý účel - nevěřte tomu, co píše enslow - a to je rozumné dostatečně. Že tě to jako "místního člověka" údajně shazuje, je mi srdečně jedno, patřím k osobám, který se ozvou, pokud se jim něco nelíbí (viz bod 1), navíc tady nejde o kritiku čerstvě koupených milovaných Primek v rubrice "Co mám právě na ruce".  

3) Howgh.

Odesláno

K podakovaniu sa pripajam.

Pripadne aj ja mam cenne odporucanie - neverte bobiskovi. To som ti to ale natrel co? :lol2:

Tymto koncim svoje prispevky k danej teme.

Odesláno

Tak som práve čital,že pri krádeži vlámaní do domu M. Kňažka bol postrelený 2x kradoš a na záhrade políciou zadržaný. Za mňa dobre mu tak.

Odesláno

Tak to je přesně, o čem tady už dávno mluvíme :D

Odesláno

Tak to je přesně, o čem tady už dávno mluvíme :D

Ano a dle nekterych by mela byt uvalena vazba :)

Odesláno

Ziadna vazba, maximalne zadrzanie, ved sme to tu hadam celkom objasnili ci?.... s najvacsou pravdepodobnostou sa pan Knazko len pozrie na stanicu, kde sa zapise jeho vypoved.

Odesláno

Ziadna vazba, maximalne zadrzanie, ved sme to tu hadam celkom objasnili ci?.... s najvacsou pravdepodobnostou sa pan Knazko len pozrie na stanicu, kde sa zapise jeho vypoved.

Ano, vysvetlil jsem to snad dost jasne, to mas pravdu ;)

Odesláno

§26 oprávnené použitie zbrane

(2) Za použitie zbrane v súlade so zákonom sa považuje aj jej použitie proti inému vo svojom obydlí na ochranu života, zdravia alebo majetku, ak osoba do obydlia neoprávnene vnikne alebo v ňom neoprávnene zotrvá a nejde o nutnú obranu. To neplatí, ak bola pri tom inému úmyselne spôsobená smrť.

Bude to zaujimave sledovat ako sa k tomu postavia nase sudy pretože uplne zretelne pouzil zbran v sulade so zakonom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...