Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem po prevzeti hodinkama velice prijemne prekvapeny. Dokonce to hranici s nadsenim. Strojek mi dela zhruba 35s do plusu, coz je dost, ale na druhou stranu mi to je asi fuk. Jsou to primky. Kazdy den nosit je nebudu. A otevirat je nechci, at se neposkodi dynko.

Kazdopadne diky vsem tahounum diky kterym tohle mohlo vzniknout :)

Odesláno
  V 3. 1. 2018 v 19:25, valjoux napsal:

Byl jsem zděšen co se děje a musel jsem sám hledat kdo dělal stroj. Nakonec Já. Majitel snad bude zítra spokojený, hodinky jsou dnes odeslány. A proč nejdou? Nejdřív jsem si říkal pero, to bylo v pořádku. A proč se zastavují snad nechci ani psát. Vyražený pérko tlumiče, špatně jsem ho nasadil nebo pěkná rána.

"b" je spravne  :lol2:

Odesláno

Hodinky za mne jsou super, jdou tak 15sec do plusu, dobre jsem vybral movement (se musim pochvalit) a zlate rucicky Valjouxe dokonaly dobre dilo !! Samo Lamiczkovi  diky za trpelivost a namahu s nasi bandou, od ktere se obcas docka i nevdeku, ale myslim to v dobrem za vsechny !!

Taky na nich mam ze spoda 2 vlasecnice, vzhledem ke kruhovemu tvaru jsou tuti z nasazovani  dynka.A ja si udelal sam maly zasek pri nasazovani remenu,kdyz mi vyklouzla stezejka a rypla do nozicky pouzdra vespod :furious: ale vzhedem k pouzitemu materialu si myslim, ze casem lesk vrypu zmizi v dejinach lidstva. Jeste jednou diky vsem jmenovanym a tesim se na dalsi spolecne dilko !!

Odesláno

Pokud jsou vlásečnice z nasazování dýnka, tak to teda není moc dobrá vizitka pro Elton. Kdybych si to kompletoval sám, tak budiž, ale předpokládám, že jako výrobci to snad umějí. A co výstupní kontrola ?

Odesláno

Dejte nejake fotky, ja porad moc nemam predstavu, jak velky pruser to je :)

Ja mel pocit, ze brus u lunety je trochu hrubsi, ale jak to zacina plesnivet, tak to fakt zacina byt jedno :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jsou naprosto boží. Lituju, že jsem nevzal dvoje. Nosím je prakticky denně už od Vánoc a sem tam se na nich začíná dělat patina. Za pár měsíců by mohly být krásně "plesnivý" :-).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Víceméně jen tak ze zvědavosti navážu na předchozí příspěvek - v prodejním vláknu kolega píše:
"Prodám limitku Prim Sport II Nodate Bronz...Jen několikrát na ruce...I uložené v boxu začínají oxidovat, což "nedávám" a je to taky důvod prodeje."

Proč tak brzo odcházejí, patinují, co se to děje...? :mellow:

Odesláno

Jsem tu ze stejneho duvodu jako colombo a kdyz se tak na ty svoje divam, tak vidim, ze oxiduji. Byl to ocekavany proces, ktery skonci zelenym pouzdrem? Ja to teda necekal, cekal jsem, ze soudruzi v Eltonu nanesou nejakou ochrannou vrstvu.

Jinak ja sam je nenosim, nejak neprenese pres srdce ten cifernik s napisy ala Parexo.

Odesláno

Ze vam do toho kecam, kolegove... ale ja myslel, ze to je zadouci vysledek u bronzovych hodinek? Ty se prece delaji a porizuji prave kvuli te patine, ne? Nebo se pletu?

Odesláno (upraveno)

Ano Little. Je to jeden z důvodů že je chci ve vedlejší limitce že budou krásně plesnivé. Vívat Roquefor!!

Upraveno uživatelem stankoff
Odesláno

Četl jsem, že ten žádoucí efekt urychluje působení mořské vody...Přemýšlím, že začnu testovat osolenou kohoutkovku :-). Asi to nebude to nejlepší, co můžu udělat pro těsnění, ale za pokus to stojí.

Chci aby to chytlo tyhle barvy: 

post-27283-0-92920900-1517769985.jpg

Odesláno

Já si nošení hodinek bez data nějak nedovedl představit. Ale od té doby, co mám tyto si říkám, že ruční nátah a "no date" je ideál pro denní točení hodinek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...