Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tyhle jsem chodil obdivovat jako kluk do hodinarstvi v Havířově. Staly tusim 500 kcs,,a to pro mne byla palice...takze jen pres sklo vitriny :-)

Mně se nejvíc stýská po tomto zázraku jemné hodinářské práce. Taky jsou to jediné hodinky, které jsem kdy prodal.

ruhla1.jpg

Možná se mi nestýská ani tak po hodinkách, jako spíš po věku, kdy jsem je nosil :)

Odesláno (upraveno)

Tak to mne chybí Khaki Aviation X-Wind Auto Chrono, měli červenou část indexů a červené prošití. Skončily někde tady u člena a už se nikdy neobjevily :-(

Upraveno uživatelem vaba
Odesláno

tak ti Wizarde děkuji... takhle to dopadlo...

Sakra, na tyhle bych malem zapomel. Proc ja je vlastne prodal? Ta vune vanilky z remenu mne schazi i ted.

Odesláno

Sakra, na tyhle bych malem zapomel. Proc ja je vlastne prodal? Ta vune vanilky z remenu mne schazi i ted.

no přesně:-) Taky mi vůbec není jasný, proč já je tenkrát pustil, tak jsem to napravil:-) 

Odesláno

no přesně:-) Taky mi vůbec není jasný, proč já je tenkrát pustil, tak jsem to napravil:-) 

To zavidim, ja se k tomu zatim neodhodlal.

Návštěvník LukeD
Odesláno

African: A víš, že jsem čekal, že tu přesně tyhle zmíníš? :) Proč ses jich vlastně zbavoval?

Odesláno (upraveno)

African: A víš, že jsem čekal, že tu přesně tyhle zmíníš? :) Proč ses jich vlastně zbavoval?

Protože jsem chuj :-) Jakmile se mi nějáké zalíbí, musím je mít hned a jelikož na ně nemám peníz, musím stávající hodinky prodat. Takový koloběh chronomagora socky, ale už se lepším, šetřím na IWC Aquatimer Galapágy, a Rolexek se jaksi stále nezbavuji takže jsem asi na správné cestě :-) Ale štvou mě...chybí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Já sem kdysi kvůli akutní finanční potřebě musel pustit Bondovky a dodnes se mi po nich stýská :crying_anim: Bohužel od té doby ceny tak poskočily, že vrátit se je hoodně složité.

Odesláno

Momentalne a to hrozne- fortis B42 v cerne. Nemel jsem je poustet, nemusel jsem, ale mel jsem za ne nahradu a byl nedockavej. Nahrada padla a mam mesic prd.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...