MejlaG Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 tyhle jsem chodil obdivovat jako kluk do hodinarstvi v Havířově. Staly tusim 500 kcs,,a to pro mne byla palice...takze jen pres sklo vitriny :-) Mně se nejvíc stýská po tomto zázraku jemné hodinářské práce. Taky jsou to jediné hodinky, které jsem kdy prodal.ruhla1.jpgMožná se mi nestýská ani tak po hodinkách, jako spíš po věku, kdy jsem je nosil
plasan Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 ..většinu mezer vyplnilo seiko ,ale jinak asi super kontiki.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vaba Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Tak to mne chybí Khaki Aviation X-Wind Auto Chrono, měli červenou část indexů a červené prošití. Skončily někde tady u člena a už se nikdy neobjevily :-( Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem vaba
Rudykopalsson Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já jsem toho tolik neprotočil, ale po těhle se mi občas zasteskne. tak ti Wizarde děkuji... takhle to dopadlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 tak ti Wizarde děkuji... takhle to dopadlo...Sakra, na tyhle bych malem zapomel. Proc ja je vlastne prodal? Ta vune vanilky z remenu mne schazi i ted.
Horhe Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Pustit tyhle Eterny byla veliká chyba, stýská se mi moc, a už je asi neseženu. A pokud, tak za strašnej ranec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Sakra, na tyhle bych malem zapomel. Proc ja je vlastne prodal? Ta vune vanilky z remenu mne schazi i ted. no přesně:-) Taky mi vůbec není jasný, proč já je tenkrát pustil, tak jsem to napravil:-)
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 no přesně:-) Taky mi vůbec není jasný, proč já je tenkrát pustil, tak jsem to napravil:-) To zavidim, ja se k tomu zatim neodhodlal.
villain83 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 ..většinu mezer vyplnilo seiko ,ale jinak asi super kontiki..Tyhle Eterny jsou moc hezky, ty bych zkusil, jen by se mi libily na tom prapuvodnim naramku...
African Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Po Iwc Aquatimer a to moc :-( Krásný a ta výměna tahu, uf to byla prostě parádní časomíra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LukeD Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 African: A víš, že jsem čekal, že tu přesně tyhle zmíníš? Proč ses jich vlastně zbavoval?
wizard-ov Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 To je na Chronomagu dost krutá otázka ;o)
African Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) African: A víš, že jsem čekal, že tu přesně tyhle zmíníš? Proč ses jich vlastně zbavoval?Protože jsem chuj :-) Jakmile se mi nějáké zalíbí, musím je mít hned a jelikož na ně nemám peníz, musím stávající hodinky prodat. Takový koloběh chronomagora socky, ale už se lepším, šetřím na IWC Aquatimer Galapágy, a Rolexek se jaksi stále nezbavuji takže jsem asi na správné cestě :-) Ale štvou mě...chybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem African
patprom Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Modré Milgy. A to jsem na nich ještě uletěl balík :-)
psycho.path Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Já sem kdysi kvůli akutní finanční potřebě musel pustit Bondovky a dodnes se mi po nich stýská Bohužel od té doby ceny tak poskočily, že vrátit se je hoodně složité. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 me se trosku styska po tehlectech, ale za mesic budou doma, jsou jenom v servisu ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Momentalne a to hrozne- fortis B42 v cerne. Nemel jsem je poustet, nemusel jsem, ale mel jsem za ne nahradu a byl nedockavej. Nahrada padla a mam mesic prd.
cali Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Ja s laskou spominam na Sinn 857 UTC a sub noudejt.
Dali Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Už je to několik let co jsem prodal IWC Big Pilot. Docela rád bych je zase někdy ponosil.
jana Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Stýská se mi po mých Seiko, které jsem před pár dny ztratila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se