siwi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Přesn tak. Ručky mají luminiscenci a ciferník je podsvícený bílou LED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Hezky hodinky Vojto, ze vzkazuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Díky, rád vyřídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Syn se v sedmi letech rozhodl, že si pořídí pořádný hodinky. Našetřeno měl, tak si koupil rovnou pilotky CVC. Vztah by k historii a RAF už byl, viz plakát v pokojíčku... No, mám obavu, jestli nezačal brzo... Dneska přišly, tak je hned vytáhl. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Syn se v sedmi letech rozhodl, že si pořídí pořádný hodinky. Našetřeno měl, tak si koupil rovnou pilotky CVC. Vztah by k historii a RAF už byl, viz plakát v pokojíčku... No, mám obavu, jestli nezačal brzo... Dneska přišly, tak je hned vytáhl.Musíš zvýšit kapesné aby bylo na moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Dcera 8 let, Meli jsme nejaky Secco za 800,- po trech reklamacich vraceny. Ted Číny za 70,- a spokojenost Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačer Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Zdravím, můj mladý (10), měl první Primky už v osmi, ale "samo" se to rozbilo :-) tak tahal nějaké bateriaky, jenže - chyběl mu tikot strojku :-) tenhle týden ho vzbudil zvuk Citizenu v automatu... To bylo radosti, doufám, že mu to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Dcera se potatila, bez hodinek nevyráží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Co jineho by si meli vybrat kluci v Legolandu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Kdysi davno, je tomu tak 30 let, byly tohle moje prvni hodinky. Neodolal jsem a mam je znovu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Trošku starší, synovi k 15 narozeninám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180611/4b1ee2746a8cc78023425bb9af7a7f57.heic...a někde jsou i GShock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Konec školního roku dopadl dobře, mohl jsem si zanakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Synkovi první plasťáky proti keramickým Seiko ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Co jsou zač ty první prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Co jsou zač ty první prosím?Seiko SUS 7N33-6050, jestli na to dobře vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Konec školního roku dopadl dobře, mohl jsem si zanakupovat Swatch . Znáš přesné označení? Ď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Je to tedy ma nejmladsi neterinka ( jedina co nemam v opatrovnictvi ), ale snazim se, aby sem zapadla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Swatch . Znáš přesné označení? Ď!Ahoj, PNB 400, pásek je z druhé strany černý, ale na to asi nedojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se