Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo tak přesně teď se ukázalo, jací jsme magoři :D Na druhou stranu detox asi neuškodí, možná bychom měli ustanovit jeden den v roce, kdy si takový detox dáme pravidelně :D Najednou jsem začal i něco dělat...no dobře, vlastně jsem toho o moc víc neudělal, místo fora jsem stejně sjížděl WUS, chrono24, ebay atd atd...

Odesláno (upraveno)

Fakt dlouhejch pár hodin.

Když měl nedávno výpadek Google, tak jsem si říkal, co může být v digi světě horšího, no a ono je to tady...  :D.

Upraveno uživatelem vE13Lius
Odesláno

Naštěstí je to tady úplně anonymní, tak se taky můžu přiznat k závislosti. Zkoušel jsem to přerazit jídlem, ale nervozita se po mnoha neúspěšných pokusech stupňovala. Žena mi sahala na čelo, jestli nejsem nemocnej a poslala mě spát...naštěstí jsem to zaspal. To utrpení ráno...když jsem zjistil, že pořád nevím, co se posledních "mnoho" hodin děje v prodejní sekci ...se nedá popsat. Potřebuju se odškodnit novejma hodinkama!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Trauma nadosmrti. Normlně jsem nevěděl, jak naložit se vzniklým volným časem. Tak jsem jen tupě zíral do zdi. 

Odesláno

Myslel jsem, že jsem si něčím vysloužil banán a upadnul jsem do tak hlubokých depresí, že jsem musel po dlouhé době vlézt zase na AUKRO. Následky byly dost zdrcující, ještě že přes víkend zase něco vydělám... jestli se tohle bude dít častěji, měli bychom si domluvit, že shromaždiště v případě podobných katastrof a kryt před nebezpečím je okamžitě po výpadky v Gejtu, nouzový kufry s hodinkama s sebou...

Odesláno

Když to tu čtu, tak to fakt vypadá jako nemoc :-)). Já leštil své kousky, přerovnával řemeny, tahy, stěžejky a utěšoval se, že to bude dobrý.

Odesláno

Tak fajn, ze to nebyla jen moje paranoia, ze to nejede jen nam, prespolnim. Ale hned jsem zkousel diagnostiku, a isitdownrightnow.com potvrdil, ze server je proste momentalne mrtvy. Ale i tak jsem zkusil nabootat linux a rozjet to tam, a projel jsem vsechny prohlizece, co mam. Nikde nic... ale neuklidnilo me to .

Odesláno

Když to tu čtu, tak to fakt vypadá jako nemoc :-)). Já leštil své kousky, přerovnával řemeny, tahy, stěžejky a utěšoval se, že to bude dobrý.

...a já psal inzerát na prodej Damasek :D

Odesláno

Uvědomil jsem si, že mám telefon a email jenom na jednoho člena a že kdyby to fakt vypli, ztratil bych spoustu kamarádů a místo, kde trávím veškerý volný čas. Docela divnej pocit...

Odesláno

Tvl, já myslel úplně na všechno, co jste tady psali.

Jmenuji se Jaroslav a jsem závislý na Chronomagu...

Stálo mě to pár set dolarů, páč jsem závislost léčil na eBay a kromě jiného jsou na cestě i jedny Seiko Monaco. No nic, někdo tady poptával 7016, tak se s ním pak domluvím :D

Odesláno

Taky jsem volal "DavidLC"... nejdřív jsem se teda zeptal, jak se má a takový ty zdvořilostní fráze, abych nevypadal jako magor a pak hned následovala už zásadní otázka...tvl, jde ti chronomag?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já už měl sbalenej uzlíček, že se vodstěhuju ke Slunečníkovi. Sice to naživo není vono ale co už.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...