Bells Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Jo tak přesně teď se ukázalo, jací jsme magoři Na druhou stranu detox asi neuškodí, možná bychom měli ustanovit jeden den v roce, kdy si takový detox dáme pravidelně Najednou jsem začal i něco dělat...no dobře, vlastně jsem toho o moc víc neudělal, místo fora jsem stejně sjížděl WUS, chrono24, ebay atd atd...
SCIFI Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Teď by měl chronomag poslat žádost o dar na provoz.
vE13Lius Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Fakt dlouhejch pár hodin.Když měl nedávno výpadek Google, tak jsem si říkal, co může být v digi světě horšího, no a ono je to tady... . Upraveno 8. března 2017 uživatelem vE13Lius
Chosef76 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Naštěstí je to tady úplně anonymní, tak se taky můžu přiznat k závislosti. Zkoušel jsem to přerazit jídlem, ale nervozita se po mnoha neúspěšných pokusech stupňovala. Žena mi sahala na čelo, jestli nejsem nemocnej a poslala mě spát...naštěstí jsem to zaspal. To utrpení ráno...když jsem zjistil, že pořád nevím, co se posledních "mnoho" hodin děje v prodejní sekci ...se nedá popsat. Potřebuju se odškodnit novejma hodinkama! Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Google mně nezajímá :-)), ale tohle bylo fakt dlouhejch 24 hodin.
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Chosef76 a víš, že jsem myslel na totéž? Tohle trápení si zaslouží něco nového na ruku :-)).
Kristian.nov Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Potřebuju se odškodnit novejma hodinkama!Cejtim to stejně...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Trauma nadosmrti. Normlně jsem nevěděl, jak naložit se vzniklým volným časem. Tak jsem jen tupě zíral do zdi.
straspol Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Myslel jsem, že jsem si něčím vysloužil banán a upadnul jsem do tak hlubokých depresí, že jsem musel po dlouhé době vlézt zase na AUKRO. Následky byly dost zdrcující, ještě že přes víkend zase něco vydělám... jestli se tohle bude dít častěji, měli bychom si domluvit, že shromaždiště v případě podobných katastrof a kryt před nebezpečím je okamžitě po výpadky v Gejtu, nouzový kufry s hodinkama s sebou...
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Když to tu čtu, tak to fakt vypadá jako nemoc :-)). Já leštil své kousky, přerovnával řemeny, tahy, stěžejky a utěšoval se, že to bude dobrý.
little_w Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Tak fajn, ze to nebyla jen moje paranoia, ze to nejede jen nam, prespolnim. Ale hned jsem zkousel diagnostiku, a isitdownrightnow.com potvrdil, ze server je proste momentalne mrtvy. Ale i tak jsem zkusil nabootat linux a rozjet to tam, a projel jsem vsechny prohlizece, co mam. Nikde nic... ale neuklidnilo me to .
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Když to tu čtu, tak to fakt vypadá jako nemoc :-)). Já leštil své kousky, přerovnával řemeny, tahy, stěžejky a utěšoval se, že to bude dobrý. ...a já psal inzerát na prodej Damasek
5etter Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Uvědomil jsem si, že mám telefon a email jenom na jednoho člena a že kdyby to fakt vypli, ztratil bych spoustu kamarádů a místo, kde trávím veškerý volný čas. Docela divnej pocit...
MejlaG Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Za mne dobrý..konečně jsem uklidil vánoční stromek ...
JaRooN Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Tvl, já myslel úplně na všechno, co jste tady psali. Jmenuji se Jaroslav a jsem závislý na Chronomagu...Stálo mě to pár set dolarů, páč jsem závislost léčil na eBay a kromě jiného jsou na cestě i jedny Seiko Monaco. No nic, někdo tady poptával 7016, tak se s ním pak domluvím
cema Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Taky jsem volal "DavidLC"... nejdřív jsem se teda zeptal, jak se má a takový ty zdvořilostní fráze, abych nevypadal jako magor a pak hned následovala už zásadní otázka...tvl, jde ti chronomag?
Xenomorfus Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Ja byl kuprikladu celou dobu uuuuplne v pohode... presne takhle
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Já už měl sbalenej uzlíček, že se vodstěhuju ke Slunečníkovi. Sice to naživo není vono ale co už.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se