Panchart Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 taky jsem naprosto spokojenej Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Moc pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ahoj, pro změnu jedny méně vídané Štajny. Ale věřím, že pár spolupacientů se tu jistě najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Převzal jsem štafetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Převzal jsem štafetu. Pěkný hodinky máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Pěkný hodinky máš Ještě se je musím naučit taky tak pěkně fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Dobrá volba štafety. Ať dělaj radost. Upraveno 4. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ještě se je musím naučit taky tak pěkně fotit Normálně uděláš Cvak! A je to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Dobrá volba štafety. Ať dělaj radost. Díky, radosti dělají kopec. Normálně uděláš Cvak! A je to Kéž by! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Ta lumi mě fakt baví.Brněnská dopravní situace o poznání míň.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Co říkáte na kůži? Nebo byste volili spíš jinou kombinaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Za mě dobrý, já mám tenhle vintage typ řemenů rád. Jen bych asi taky raději volil černou variantu s bílou nebo šedou nití. Si mi připomněl, že si chci nějaký takový zase pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Dnešní přírůstek do rodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Taky jednu přidám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Ta lumi mě fakt baví. Brněnská dopravní situace o poznání míň....Nádhera! Máš srovnání třeba se SEIKO želvama?? Jako zvažuju doplnění stáje a tyto Steiny jsem asi vidět neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 jedna pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Vypadají moc dobře a vypadá to, že ti hezky sedí.Kolik máš zápěstí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Ta lumi mě fakt baví. Brněnská dopravní situace o poznání míň.... Pěkné svítí. Husovický tunel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Co říkáte na kůži? Nebo byste volili spíš jinou kombinaci? Líbí!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Narazil jsem v mobilu na starší foto, tak ho sem šupnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se