sashator Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Díky Vojtovi a klukům z Koscomu za organizaci, bylo to opět fajn. Jsem rád, že jsem poznal další kluky osobně, ale je pravda, ze přitom množství jsem nestihl všechny. Zase jsem se jen utvrdil, že Seiko komunita je prostě banda pohodovejch lidí. Ale jednu výtku bych měl- skončilo to letos nějak brzo :-)
bandicoot Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 10:50, Chumpus napsal: Je to poučení pro příští rok.Jettli se nic neztratilo, tak to byl jen takový vztyčený varovný prst. Ale nikdo by neměl koukat do guestlistu rádoby nápomocně "ukažte, slečno, já vám pomůžu se najít". Prostě nahlásit jméno, příjmení, nick a tečka.
bandicoot Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 10:51, sashator napsal: že jsem poznal další kluky osobnětak von jak má dneska každej ty fousy, tak já se nekterým starým známým pákám představoval znovu
Chumpus Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 10:51, sashator napsal: Díky Vojtovi a klukům z Koscomu za organizaci...Tady bych jen podotknul, že Koscom akci neorganizoval, celé to jde za mnou a Honzou. V Koscomu "jen" byli tak hodní, že vzali na ukázání Grand Seiko, Astrony a pár dalších kousků. A my jsme je samozřejmě rádi pozvali, stejně tak jako distriburora Design Trade nebo třeba Chronoshop či Hodinky365, protože jsou to všechno lidi, se kterými se fajn povídá a pije. Všiml jsem si, že tam během večera došlo k pár zajímavým debatám, takže z toho mám radost.
matthias Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Pridavam se s podekovanim organizatorum, bylo to moc fajn. Akorat ten posledni koktejl sem si mel asi odpustit...
sashator Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 11:00, Chumpus napsal: Tady bych jen podotknul, že Koscom akci neorganizoval, celé to jde za mnou a Honzou. V Koscomu "jen" byli tak hodní, že vzali na ukázání Grand Seiko, Astrony a pár dalších kousků. A my jsme je samozřejmě rádi pozvali, stejně tak jako distriburora Design Trade nebo třeba Chronoshop či Hodinky365, protože jsou to všechno lidi, se kterými se fajn povídá a pije. Všiml jsem si, že tam během večera došlo k pár zajímavým debatám, takže z toho mám radost.Tak oprava- díky Vojtovi a Honzovi, Koscom at se jde bodnout :-D
xbraj19 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 S tím brzkým koncem bych si dovolil se Sashatorem, nesouhlasit . Buď stárnu, nebo málo trénuju. Těch GS tam Koscom moc neměl, naštěstí to kompenzovali jiní členové. Ještě jednou díky za takové bohulibé akce.
blackhead Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 A ty ses tam kde schovaval? V 29. 5. 2017 v 11:39, VintageLover napsal: Taky díky, bylo to fajn.
VintageLover Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 No vidíš Patriku, taky jsem čuměl kdo všechno tam byl a s kým jsem nepokecal. Já byl u baru.
5etter Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 10:50, Chumpus napsal: A ještě jedna věc - kvůli menšímu nedorozumění s hosteskou některým z vás, kteří jste si brali taštičky, chybí voucher na půlroční pronájem bezpečnostní schránky do 24safe. Kdo o to máte zájem, tak mi dejte vědět, napravíme to. Cože? Tam se rozdávaly nějaký taštičky? Tak tu mou si asi odnesl ten falešnej badikokot. Škoda no... Ale sejf stejně nechcu, nemám, co bych tam dal
Locky Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 12:10, blackhead napsal: A ty ses tam kde schovaval? Pulku vecera s nami stal kousek od vycepu. Kazdopadne super akce, jen se lidi nejak brzo rozutekli. Jo a co tak ctu reakce mathiase a xbraje, tak jsem asi dobre udelal, ze jsem si posledni koktejl nedaval.
Chumpus Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 12:23, Locky napsal: Kazdopadne super akce, jen se lidi nejak brzo rozutekli. Jo a co tak ctu reakce mathiase a xbraje, tak jsem asi dobre udelal, ze jsem si posledni koktejl nedaval. Na ten poslední drink (já teda neskončil u jednoho) jsme se přesouvali o kus dál
farářskej Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 To si děláte srandu, že tam byl instant a já ho nepotkal... ježiš, kam ten svět spěje!
petr_cha Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Von je takovej snadno prehlednutelnej.. :-) Ale je pravda, ze clovek docela zjišťuje, koho vsechno minul... Asi se priste budem muset nejak vtipne naraz představit.. :-) Upraveno 29. května 2017 uživatelem petr_cha
Locky Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 12:25, Chumpus napsal: Na ten poslední drink (já teda neskončil u jednoho) jsme se přesouvali o kus dál Však já vím, tuším, že jste chtěli do Tretter's, ale raději jsem šel chvilku po Sašovi a Goosemanovi. Nicméně venku to bylo dobře narvaný.
Skopky-Sonny Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Betelná akce Na srazy moc nechodím, ale jsem moc rád, že jsem tento nevynechal. Díky pánové za vše, skvělá práce.
instant Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 10:33, bandicoot napsal: Díky, bylo to supr. Modrý keramický Prospexy a Snowflake jsou nej. Když jsem tam přišel, hosteska povídá: "pán už tu je, dlouho se v seznamu hledal".No tak jsem v průbehu noci odložil jmenovku na guestlist hajzlu a jal se po x rumech a benediktech fejkovýho bandicoota hledat. A předakční pivo u Pinkasů... Kňažko, žaba (ciwe Moty, jak to teda je), Bilzerian, za mě taky supr. ono ked to tu niekto cita Knazko - Zaba - Bilzerian, to by jeden neveril ze to je len z piva toto..
instant Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 8:02, zbuddy napsal: Bylo mi ctí seznámit se s jedním z gigantů tohoto fóra (myšleno obrazně...). Kdy byl ten třetí slovenský bratr, co tam stál s námi a Kasperem? myslis toho stihleho podlhovasteho pana, tak stihleho ze posobi ako keby bol teleportovany z 2D sveta? tak to bol Fero (F.B.).
farkyostrava Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 sakra to byla supr akce, Seikočapka mi udělala megaradost...co nejake vstupne treba kilco nebo dve ..na nejaky mini rautik..nebo na ty hostesky nebo naklady co s tim Vojtas ma/mel co chlapi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se