Miloshu Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 I v letošním roce se chystají novinky A jaké jsou předpovědi?Pelagos GMT Pelagos LHD Dark North Flag Dual Time Heritage Chrono Dark Zdroj: https://monochrome-watches.com/tudor-baselworld-2017-predictions-tudor-new-watch-2017/ Video na Instagramu: https://www.instagram.com/p/BR0WpozAZUV/ (PS: Co má ten chlápek na ruce?). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Pěkně napínají, viz další video https://www.instagram.com/p/BR26pRCg1eR/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 SS BB 3-6-9 dial Snad nějaká chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Pekne pekne. dufam, ze to nebude 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Z wus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Tohle vypadá vlastně docela slušně, ale nevím proč bych to měl nutně potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 lebo to bude stal pollku ako daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Já měl dneska divoký sen... už fakt blbnu.. Výstaviště.. světla... vitríny... hostesky... květiny... šampáňo... a uprostřed stánek Tudoru a v něm - BB36+2Potřebuju detox, to už není normální. Já se ráno vzbudil normálně nadřený jak ze šachty. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 lebo to bude stal pollku ako daytony.Daytony jsou ultimátní hodinky, toto jsou sice pěkné chrona, ale rozhodně si vůči Daytonám nestojí tak dobře jako např. Pelagosy vůči Subům. Ale rád bych se mýlil. Uvidíme jako marketingovou pohádku k tomu vymyslí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ja osobne som ultimatnost dayton (modernych) nikdy nepochopil. Nevediet nic o hodinkach a musiet si vybrat nahle jedny len podla oka beriem oproti daytonam 100% tieto. Trosku by mi teda vadil ten za kazdu cenu vintage tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Mi přijde divná kombinace té lunety a potápkových ruček a indexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ale jako jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ale jako jo! Jen doplním: 41mm, si balance and column wheel Chrono, cosc certified 4725 USD (strap) $5500 USD (bracelet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Az tak moc me neberou (aspon zatim), tak snad privezli i nejakou dalsi novinku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Souhlas se Skalisem, na první dobrou taky spíš ne a doufám třeba v ty BB36+2 od Radimka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ale jako jo! 2017-03-21 21.40.40.png vubec nevim co si o tom myslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Za mě ta snowflake ručka s chronem prostě ne kdyby tam nechali klasickou nebo třeba 12 hodinovou lunetu (podobně jako u JLC DeepSea Chrono) tak by to za mě vypadalo líp... Upraveno 21. března 2017 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mně se nelíbí, ta tachymetrická stupnice mi tam nesedí. Měli tam nechat klasickou otočnou lunetu jak píše Dee a ne z toho dělat levný bicompax Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Uplne blby nejsou..ale ty rucky fakt mohli dat jine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nemohli... Zaklad je svézt se na BB vlne popularity... Takze prvni vec, ktera byla jasna byly ručky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se