Lookyn Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 před 20 minutami, Prochy68 napsal: Konečně jsem se dokopal k trezoru Rozumná volba Nestojí to svět a máš jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 před 28 minutami, Lookyn napsal: Rozumná volba Nestojí to svět a máš jistotu Tak hlavne aby to za chvili nemelo vetsi cenu nez ten obsah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 https://medium.seznam.cz/clanek/ivo-lukacovic-to-hlavni-co-potrebujete-vedet-o-bitcoinu-185 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Jojo, skvěle napsané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 pane bože, co přesně znamená 1 bitcoinová transakce? "jedna bitcoinová transakce spotřebovává 1700 KWh elektrické energie" - o energetické náročnosti jsem věděl, ale tohle je masakr opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Predsmrtna krec nebo to the moon?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Potřeba vytáhnout prachy. Není přece možné aby trh reagoval takto zcela bez důvodu, prostě jako už několikrát se někdo v pozadí rozhodl pohnout s cenou a vydělat na tom peníze. Teď už jsem přesvědčen že je hodnota nějak ovlivňována. Já jsem asi poslední kdo by konspiroval, to ne, ale pro tohle není moc jiných vysvětlení. A podezření že je to někým ovlivněno není konspitace, jen moje teorie. No nix, jsem se rozepsal, jinak mrkněte když šel btc z 20 na 16 jak toho byly všude plný noviny, krach burzy senzace č. 1 a teď skočí z 16 na 21 a? A prd. Pisálkové se asi vzbudí pozítří. Nebo tápou co k tomu jako napsat rozumnýjo aby ze sebe nedělali debily jak já tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 35 minutami, Tom4 napsal: Teď už jsem přesvědčen že je hodnota nějak ovlivňována. Jj, je. Muzu za to ja, jakmile si neco za btc/eth koupim, tak druhej den vystreli cena nahoru.. kupoval sem 12.1. a kdybych 2 dny pockal, mohl sem mit o cca 200 dolaru vic... a tak je to dycky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak ja jsem zase dneska prodaval , teda stroje prodavalyOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 15 minutami, busdriver napsal: Jj, je. Muzu za to ja, jakmile si neco za btc/eth koupim, tak druhej den vystreli cena nahoru.. kupoval sem 12.1. a kdybych 2 dny pockal, mohl sem mit o cca 200 dolaru vic... a tak je to dycky.. no vida, tady je to krasne napsano jaky je to cely nesmysl Dokud se bude BTC prepocitavat na normalni penize, tak jaky ma smysl tim neco kupovat? Az tu penize nebudou a jen kryptomeny, tak ano. Zatim to jsou jen sazky a dostihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 20 minutami, xcmaniax napsal: Dokud se bude BTC prepocitavat na normalni penize, tak jaky ma smysl tim neco kupovat? Zadnej. V pripade, ze za fiat koupis crypto a hned tim cryptem zaplatis, tak zadnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Hele koupil jste někdo tohle ? Čínská vláda právě oznámila, že vybrala preferovanou firmu pro nákupy a marketing své nové kryptoměny – YuanPay Group. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Zeptám se jako blbec, moc tomu nerozumím, hrál jsem si s menší částkou přes Revolut a víc neznám. Kluk "těžil" jestli se to tak dá říct, mobilem kryptoměnu PI a nyní to chce ověřit totožnost, aby se to dalo ověřit a převést do peněženky. Je to k něčemu? Myslím to PI. Nebo jde jen o to, aby někomu poslal fotku občanky k využití? Díky za radu, pokud o této měně něco vítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Na PI si dej pozor a určitě nikam neposílej foto občanky. Je to podvod, jde o sběr dat od uživatelů. Nevím už přesně zda to bylo letos či loni, ale na netu byl mega únik dat dokladů, právě lidi z PI měny. Mají dobře udělanej marketing, ovečky co tomu děsně věří a tlačí to dalším lidem. Kdo v tom jel od začátku si dokázal natěžit tisíce coinů zadarmo. Tady přijde na řadu právě občanka, aby jsi mohl převést měnu do peněženky, a mohl jsi je prodat na burze až bude obchodovatelná. Taky jsem těžil měnu, ale nikam nic neposílám. Až to budu moc poslat rovnou na burzu a prodat, tak možná. Uživatelů je několik X milionů, těch mincí je taky neskutečné číslo. Otázka je kolik bude reálná hodnota, vime jak je to s predikcema cen ostatních kryptoměn :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Díky za radu. Tohle jsem právě tak nějak předpokládal .Nechám ho tedy těžit dál a nic nepošleme. Jen je to asi tedy zbytečné, protože nepředpokládám, že to půjde rovnou obchodovat bez ověření identity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Nevím oč přesně v tvém případě jde. Nicméně u prověřených burz je běžné, že chtějí ověření a kopie dokladů. Stejně tak to chtěl i samotný Revolut aby vůbec mohl fungovat. Toto zase třeba chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 1 minutou, papun napsal: Nevím oč přesně v tvém případě jde. Nicméně u prověřených burz je běžné, že chtějí ověření a kopie dokladů. Stejně tak to chtěl i samotný Revolut aby vůbec mohl fungovat. Toto zase třeba chápu. Tohle se netýká burzi právě, ale jen uvolnění coinu z apky do peněženky. NIkdy žádná peněženka po mě nechtěla foto občanky či ID dokladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 U Revolutu jsem taky dával občanku a chápu že je pro fungování nutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) 23 hours ago, RomanP said: Zeptám se jako blbec, moc tomu nerozumím, hrál jsem si s menší částkou přes Revolut a víc neznám. Kluk "těžil" jestli se to tak dá říct, mobilem kryptoměnu PI a nyní to chce ověřit totožnost, aby se to dalo ověřit a převést do peněženky. Je to k něčemu? Myslím to PI. Nebo jde jen o to, aby někomu poslal fotku občanky k využití? Díky za radu, pokud o této měně něco vítě. Nutnost KYC t.j. pozadovat obcanku maju zo zakona regulovane financne institucie (bamky, butzy a pod.) pracujuce s FIAT peniazmi. Ak ale nejde o prevod krypta na fiat alebo opacne,, ale len o presun krypta z jedneho uctu/penazenky na nejaky iny, tam nie je ziadna zakonna povinnost identifikacie klienta. Takze ak v takom pripade niekto pozaduje obcanku, tak to smrdi. Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Já mám pocit, že jsme ověřoval totožnost i na Binance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se