bluman Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 (upraveno) @Libor_OV Ja okrem binance pozivam kraken a tiez crypto.com. Crypto.com pouzivam hlavne kvoli ich platobnej karte (je to precharge VISA, limit 22000eur na 1 platbu, cashback z platieb a dalsie bonusy podla depositu v ich crypto coine). Na oboje by nemal byt problem poslat depozit v eur (odosles platbu v eur z tvojho czk uctu, alebo si zaloz zdarma eur ucet napr vo fio) ale i nakup kartou by nemal byt problem (i ked pri platbe kartou je navyse poplatok). Davnejsie som BTC kupoval aj na bitcoin.de, co je vlastne burza, ktora len sprostredkovava obchody medzi kupujucim a predavajucim a potom platis bank. prevodom priamo predavajucemu. Pouzitim mojho linku na crypto.com ziskas bonus $25 (a ja tiez ) Upraveno 15. prosince 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Já jsem aktuálně co se btc týká na svejch, akorát jsem si říkal, že by to mohlo ještě povyrůst, že by mi to pokrylo to co jsem progamblil na různejch shitcoinech a zrovna v tu chvíli to zase začalo lízt do strany. Ale vydržím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) On 12/7/2023 at 5:19 PM, bluman said: SEI, MAV, SUI SEI Dalej vsadzam na COM (BRC20.COM) Upraveno 3. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Tady to nějak umírá a přitom to letí vzhůru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února To vypada ze bych mohl byt brzo na nule. Tak to asi vyberu a s cryptem na dobro skoncim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 5 hodinami, Beet napsal: To vypada ze bych mohl byt brzo na nule. Tak to asi vyberu a s cryptem na dobro skoncim. cywe, ty snad nechceš Lambo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Nic mene nez desetinasobek neberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Desetinásobek mám... Ale já si počkám na stonásobek a pak začnu být teprve nervózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února jj, este kusok hore a na nulu by som sa mohol dostat konecne aj ja . Nebyt krachu UST , mohlo to byt uz podstatne veselsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února slušná jízda, doufám, že už máte aspoň 1/2 Lamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greyhound Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Slušná jízda nahoru a teď hezky rychle dolu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Jsem asi na 90% vsazené částky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 7 minutami, Prochy68 napsal: Jsem asi na 90% vsazené částky Tak to máš asi neobyčejný čuch na topy. Řekni mi, až budeš zase nakupovat, abych to všechno střelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 13 minutami, Muffik napsal: Tak to máš asi neobyčejný čuch na topy. Řekni mi, až budeš zase nakupovat, abych to všechno střelil. Kdybych netrejdoval tak jsem možná na 60. Nejmíň jsem byl asi na 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Cim to je? Ja nezavahal a hned pres pulku vybral, tak si snad nebudu trhat vlasy, az pujde jeste vejs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února na 0.7 som nastastie zavahal s predajom , takze teraz stop-loss nastaveny na 0.86, uvidime kam to este polezie. Tak, kym som to dopisal, stop-loss zrealizovany. Uvidime zajtra, ci sa budem tesit alebo nadavat . Teraz uz idem spat (snad ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Btc hodluju a tyhle drobne vykyvy neresim, vypoved nedavam, lambo pocka. Co ale mile potesilo a vyberu , je na revolutu kapsa, drive trezor nastavil jsem to kdysi na x10 a nakup btc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redwine1980 Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února V 13. 12. 2023 v 10:53, Prochy68 napsal: Revolut? Revolut vřele nedoporučuji. 1. nejsi vlastníkem coinu, nemůžeš si to převézt do vlastní peněženky 2. poplatky při prodeji jsou-byly velmi vysoké Pro Čechy je asi nejjednodušší Coinmate (funguje tam i identita občana), musíš si projít celým KYC, mají integraci na CZ banky, rychlé a levné převody. Další varianta např. Binance, zde můžeš nakupovat přes kartu, ale vyšší poplatky nebo bankovním převodem, ale to zase čekáš. Mimo KYC můžeš zkusit aplikaci Vexl od Trezoru. Koukne na Tvé známé a jejich nabídky, případně můžeš zkusit poptávku. Ale to už chce opatrněji nebo po menších částkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února před 38 minutami, Redwine1980 napsal: Revolut vřele nedoporučuji. 1. nejsi vlastníkem coinu, nemůžeš si to převézt do vlastní peněženky 2. poplatky při prodeji jsou-byly velmi vysoké Pro Čechy je asi nejjednodušší Coinmate (funguje tam i identita občana), musíš si projít celým KYC, mají integraci na CZ banky, rychlé a levné převody. Další varianta např. Binance, zde můžeš nakupovat přes kartu, ale vyšší poplatky nebo bankovním převodem, ale to zase čekáš. Mimo KYC můžeš zkusit aplikaci Vexl od Trezoru. Koukne na Tvé známé a jejich nabídky, případně můžeš zkusit poptávku. Ale to už chce opatrněji nebo po menších částkách. Četl si vůbec souvislost toho příspěvků? Jednalo se o platbu revolut kartou na účet binance, ne o žádném investování prostřednictvím revolut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února V 28. 2. 2024 v 19:28, Prochy68 napsal: Jsem asi na 90% vsazené částky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se