Ajaj Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 4 hodinami, PavelSch napsal: Včera jsem založil účet na coinbase a teď koukám co se to zas děje. No, asi budu ještě chvíli studovat před prvním nákupem A co přesně chceš na B studovat (kromě jak prodat/nakoupit)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 V 9. 1. 2021 v 19:57, exBURN napsal: Jinak já teď otevřel Cardano - stojí to 0,25 dolarů a začíná se o tom mluvit. Jako potenciální los to může být zajímavé Pres co jsi nakupoval?:) Coinbase nepodporuje.. Kazdopadne projekt to je hodne zajimavy.. Tech par kacek do toho vrazit za to stoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Zkusil jsem binance.com - jde pres ne nakupovat i BTC atd...Jj beru to jako los kdyby náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) před 41 minutami, Ajaj napsal: A co přesně chceš na B studovat (kromě jak prodat/nakoupit)? asi kde najít informace, kdy se konají tzv. pump and dump runy. Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Hmm Cardano jsem koupil jen tak z hecu asi za 300 USD kratce po tom, co to spustili. Tenkrat to stalo asi 0,02USD. Mozna bych mel zacit hledat ten klic k penezence :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 (upraveno) Musk: přišel jsem na párty trochu pozdě, ale o to víc to rozjedu Upraveno 8. února 2021 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 8. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Jo to sedi...je to slušná pumpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tak se blížíme k milionu Kč za kus. Za sebe právě překonávám "jistotu desetinásobku"... Pamatujete heslo z počátku devadesátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 No kdo vam to da? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 2 hodinami, Borisslos napsal: Tak se blížíme k milionu Kč za kus. Za sebe právě překonávám "jistotu desetinásobku"... Pamatujete heslo z počátku devadesátek? Heslem si nejsem jistý, ale pod 100k bych to neprodával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 (upraveno) Já asi 2 měsíce zpět začal študovat Bitcoin. Říkal jsem si, že jestli do toho půjdu, tak to nechi jen tak bezhlavě nakoupit. Chci to napřed pochopit. K tomu mi úžasně posloužil na youtube bitcoinovej kanál. Viděl jsem už asi 24 hodin materiálu. No a něž jsem to sjel a pochopil, toš taková pumpa a bitcoin za mega. Nicméně stejně ho koupím a to teď. Už jen čekám až mi z revolutu přetečou prachy na coinbase, což by mělo být zítra. Jo a koupím ho za málo peněz. Vlastně asi za hodně málo peněz, bo jsem nezámožná třída, ale budu postupně po troškách přikupovat a hodlovat a třeba časem vytáhnu počáteční vklad a pak už to bude jen lepší. A nebo se to taky pos... Ale právě proto tam zase nebudu mít tolik pěněz, aby mě to urvalo žílu. No jo měl jsem začít studovat tak před půl rokem:D Spíš teď přijít na to, který z těch altcoinů co jsou teď na dně budou mít potenciál někam jít v budoucnu. Upraveno 9. února 2021 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 před 11 hodinami, papun napsal: Spíš teď přijít na to, který z těch altcoinů co jsou teď na dně budou mít potenciál někam jít v budoucnu. Na dně neni teď nic, i shitcoiny vylítly do nesmyslů. Já k ETH dokoupil ještě polkadot, tron, aave a chainlink. Ještě přemejšlim nad cardano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Shitcoiny řešit nechci. Když už, tak něco smysluplnější co má nějakou predikci. Jako ETH třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Ja věřím ještě ICX, ale musí se dostat do podvědomí i mimo Jižní Koreu. Binance na tom třeba teď postavil jeden node. Jinak se mi dneska zdálo že se btc 2x pokusí o prorazeni 50k USD rezistence a pak padne na 26k USD a tam se neudrží dlouho a padne na 10k USD a tam nakoupím Takovej mokrej krypto sen Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Mě se zdálo, že čekám dítě s kámoškou, která má svoji rodinu, já mám taky svoji rodinu (to ridiny jsou realita) no a nevěděl jak z toho ven, ale v tom snu jsem měl 4 mega v bitcoinu, tak jsem říkal, že ji můžu posílat prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Mě se zdálo, že čekám dítě s kámoškou, která má svoji rodinu, já mám taky svoji rodinu (to ridiny jsou realita) no a nevěděl jak z toho ven, ale v tom snu jsem měl 4 mega v bitcoinu, tak jsem říkal, že ji můžu posílat prachy Tak to jsi relativně v pohodě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Inspirativní si projít vlákno od začátku a srovnat s grafem vývoje. Každopádně gratulace těm co do toho šli v 2017. I trochu nefalšované české závisti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 (upraveno) Hele, jak moc v reálu složitý je to takhle vycashovat? Když toho má člověk třeba za 20 mega a chce se toho co nejefektivněji zbavit? Ptám se čistě ze zvědavosti:) Upraveno 10. února 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Hele, jak moc v reálu složitý je to takhle vycashovat? Když toho má člověk třeba za 20 mega a chce se toho co nejefektivněji zbavit? Ptám se čistě ze zvědavosti:)Dle mě je to příjem a musíš to nějak zdanit, jenže když jsem se o to zajímal tak se ještě pořádně nevědělo a lidi spíš kupovali na Alze věci za btc, případně ty lamba...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Nejefektivnější je to pouštět po částech. Cenu a likviditu ovlivňuje v jednu chvíli zobchodovanej objem, tedy pokud toho máš za 20 mega, tak to rozprostřeš do delšího časovýho úseku, aby to "nerozhodilo" trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se