Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

To bych chtěl vidět psychopata, který s tebou dobrovolně někam pojede. No, já mám malinkej problém se svými střevíčky. Umřely mně vložky, už se stejný nevyrábí a ejhle, nové mi začaly dělat puchýře. Polštářek na šlapce, na palci. Jsem z toho na bednu, rozšláplý boty a teď alchymie kombinace ponožek a vložek.

attachicon.gifimage.jpg

Psychopata z dotycnyho min. jednoho teprv udelam, zadnej strach, to malokdo zazil co to je kdyz Milisaka bolej nozicky, jak vyhouda.

To Wanderer: Hm hm, ciwe tak ja du na to.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Psychopata z dotycnyho min. jednoho teprv udelam, zadnej strach, to malokdo zazil co to je kdyz Milisaka bolej nozicky, jak vyhouda.

Pochopil jsem, beru litr kořalky navíc
Odesláno

Na podzim jedu ještě s nějakejma otrapama na vejlet, tak sem si v Lepremiér koupil boty, abych je do tý doby stačil rozchodit. Trochu se bojím té kožené podrážky. Ještě si tam koupím ledvinku.

Nejlepsi znacka.

Odesláno

No tak to rád vidím, že někomu drží Meindly hned od začátku. Mně se tyhle nízké vysypaly hned po záruce, a to jsem je ty dva roky fakt hodně šetřil. Pak jsem na ně vyplácal půl tuby Freesole a od té doby (další 2 nebo 3 roky) mě spolehlivě nosí po Krčáku, Šumavských hvozdech i po skalách Brenty. Ale zásluhy za to přisuzuju fakt tomu lepidlu. V těch lepených místech u podrážky bylo vidět, že tam kožený svršek neměl žádný přesah, nebyl tam snad ani milimetr, takže to původní lepidlo ho u té podrážky na tak malé ploše neudrželo - ty boty se otevřely jak škeble. Na první fotce je vidět, že taky ten kožený svršek se docela normálně roztrhl. S voskem na ně jsem to myslím nepodělal, po roce (a pak podruhé po tom druhém roce) jsem je natřel voskem Meindl, co mi přímo na ně dali v obchodě - hned po první aplikaci vypadaly otřesně a od té doby tak vypadají pořád. Tehdy jsem to přestal řešit a nechal je prostě na dokopání, že až se znovu rozpadnou, tak se prostě posunu k jiným - a teprve pak se asi rozhodly, že by je neměla trumfnout ta low-endová AKUčka, co mi spolehlivě šlapou čtrnáctým rokem...

post-14111-0-00849800-1397602784_thumb.jpg

post-14111-0-63153100-1397602788_thumb.jpg

Odesláno

Od jara do pozimu Bizony. Vyborna obuv.

Včera jsem si je zkoušel a jsou super, ale žena mi je nechce dovolit((( prej to je hrozna bota .. Tak nevím co teď((

Odesláno

Včera jsem si je zkoušel a jsou super, ale žena mi je nechce dovolit((( prej to je hrozna bota .. Tak nevím co teď((

horší je snad jen crocs. Žena má pravdu.
Návštěvník dlubix
Odesláno

Hovnajs, jsou super. Mam stejný druhej rok a jsou to nejlepší boty na vycházky do přírody, co jsem měl. Na podrim si koupim uzavřený Keeny.

Odesláno

horší je snad jen crocs. Žena má pravdu.

proč? Mám je 5 let a vypadají furt dobře a nosí taky dobře, prsty chrání, tak co?
Návštěvník dlubix
Odesláno

Moty, páč SCIFI by šel v létě trekovat do lesíka v lakýrkách :D 

Odesláno

takto pak jo, protože já mám 3 keeny a sou to držáky jak stehno, každopádně ty letní jsou opravdu k neutahání, po těch 5 letech je dám 2-3x vyprat v sezóně do pračky a po vyndání furt voněj vanilkou, neuvěřitelný

Návštěvník dlubix
Odesláno

Alda mi psal, že vyprání snesou i ty kožený...   fakt to i po více praních tu kůži nepoznamená? Ošetřuješ ji pak nějak?

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

lac1: ty se mi líbí, už jsem se za ně chystal vysolit dva táci...   kde se dají koupit za 33 USD?

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Aldo ja te tipoval na naky poradny farmersky,myslel jsem ze ses takovej kanadskej zalesak:-)a von vytasi tohle:-)

Kdepak, ja jsem pozer, prej, Hasňa to rikal :)

edit: ale hodne casu travim ve filcakach

Upraveno uživatelem Alda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...