Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz na ten textilní matroš mezi těmi semišovými díly. Jak to tam vypadá s prodyšností? V některých jůťubových recenzích tomu totiž říkají "neoprene", což mě trochu zaráží, protože jinde zas chválí "dýchavost". Rád bych to spíš na jaro/léto, takže víc větrací, tak ať vím, jestli se mám někde vydávat omakat si je live nebo jestli je to pro mě rovnou pasé. 

Já jsem ty boty měla na noze pár desítek minut minulý víkend, takže můžu poskytnout jenom teoretický názor.....zdají se mi jako hodně letní boty, lehký, tenoučký,....a jako neopren to na mě rozhodně nepůsobí...

Odesláno

Supr, děkuju za info. Právě se mi to s tím neoprenem nezdálo, recenzenti by si asi měli udělat trochu pořádek v terminologii.

Odesláno

Marně přemýšlím nad tím, co myslí tím neoprenem, leda tak, že svršek na oko vypadá podobně jako neopren, ale to je asi tak celé, jinak nevím, rozhodně totiž jako neopren nefunguje :)

Odesláno

Teď sem v nich párkrát vyšel a potvrzuju, že jsou prodyšné a pohodlné. Fakt jde cítit ten chladný vzduch vevnitř, takže na léto by měly být parádní.A ta látka opravdu vypadá a i na omak je jako tenký neopren, ale funkci takovou určitě nemá.

Odesláno

Předešlé (M9622) nevydržely ani celý rok, roztrhla se látka u pravé i levé v oblasti paty, a to jsem je nosil jen občas. Ale když já je mám tak rád... Takže opět nové, tentokrát v nepatrně odlišné verzi (M9622C).

post-3892-0-26375400-1551354101_thumb.jpg

Odesláno

Předešlé (M9622) nevydržely ani celý rok, roztrhla se látka u pravé i levé v oblasti paty, a to jsem je nosil jen občas. Ale když já je mám tak rád... Takže opět nové, tentokrát v nepatrně odlišné verzi (M9622C).

attachicon.gifWP_20190228_12_22_38_Pro_re.jpg

Pěkný to máš :-) mně se Conversky moc líbí, ale jsou mi nepohodlné :-(

Odesláno

LenkaV2: Už jako děcko jsem nosil tento styl botek, v období studentských let taktéž. Často šlo o různé napodobeniny, musím přiznat, jejichž životnost byla dána ochozením podrážky. Ještě se mi ale nestalo, aby se u obou botek vyskytl úplně stejný problém za tak krátký čas, aniž by dostaly jakkoliv zabrat. Nosím je spíš příležitostně. Prostě jedny z mnoha. Nedá se... :)

Odesláno

Balenciaga, Valentino...asi byly drahy,co? Ale nevypadaji :) Ne vazne...ja se rozhodl ze oba tyto trendy(sock-sneakers a chunky-ugly-sneakers) se pokusim ignorovat dokud neodezni coz bude doufam co nejdriv

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...