Hasňa Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 ... Nikdy jsem v kozene podrazce nevidel jedinou vyhodu, krome snobskejch kecu, ze "je to klasika" Moje řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Dobre, ale ono je dost cely noseni ramovych polobotek z dobry kuze o tom, ze je to klasika ne? Kdybych se nekoukal na estetiku a dalsi paramtery nesouvisejici s praticnosti, tak muzu chodit v pohodlnych teniskach Nike a spol. Ja v tom snobismus nevidim. Stejne nosim mechaniky a pisu plnicim perem (dobre, ne furt ). Jinak rekonstrukci na Loake jsem poptaval pred par mesici v Le Premier a chteli 4 tis CZK (drive chteli 1,6-2tis), takze dalsi boty koupil zn. Berwick v Gentlemenstoru a pomer cena/vykon mi prijde super. Tedy zatim je mam nove, ale pocitove fajn; take jsem ocenil, ze jejich model cernych polobotek s otevrenym snerovanim ma gumu. Pri rekonstrukci jednech uzavrenych Loake, ktere jsou normalne s kuzi, jsem ze chci gumu a dostal jsem ji, coz muze byt cesta. U dalsich az prochodim kuzi, tak tam dam taky gumu a tam vydrzi hrozne dlouho. S tim podrazenim gumou to je velky tema - ono se to dost musi umet, protoze se toho muze podelat celkem dost - od rozhozeni balancu boty po brouseni casti boty, ktere brouseny ci probrouseny byti nemaji Navic jsou boty, kde to fakt vypada strasne... Ale kdyz si koupim "obyc" lepeny Lloyd apod. s hezkou tenkou kozenou podrazkou, tak tam to bez toho skoro nejde, protoze se prochodi rychly a opravit to realne nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Paraboot Avignon cerstve rozbalene. Jsou pohodlne hned z vyroby, takze rozchazeni odpada, jen zavazat a sedou mastnotu vetrit zpet do kuze. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Dlouho jsem sháněl a pořád nemohl nic použitelného najít, náhodou jsem našel Dr. Kubu český Peon dokonce od nás z Moravy a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Asi se tady už Vasky probíraly, já je objevil před pár lety, lákaly mne, líbily se mi, ale nikde v okolí nebylo možné si je prohlédnout a vyzkoušet, navíc jsem četl stejně velkých pochval jako kritiky. Ale nedaly mi spát a když jsem před pár dny objevil jejich novou prodejnu v HK, paní prodavačka mne opravdu tak dlouho a trpělivě obskakovala, že jsem si nakonec jedny koupil. Ale pozor - v posledních letech se snažím vymanit ze svých zažitých konvencí, protože to si pak člověk kupuje furt jedno a to samé. To mne přivedlo ke kloboukům, barvám, které jsem dřív nenosil, prostě občas si koupím něco, co bych si předtím nekoupil. No a teď to byly Vasky. Hrdě jsem minul několik modelů v různých barvách, až jsem nakonec koupil model Venu, černé kožené TENISKY, aspoň v této kategorii to má Vasky zařazeno. ČERNÉ KOŽENÉ KECKY bych si dřív nikdy nekoupil, ale tyhle mne vábily i odpuzovaly současně. Boty byly s bílými tkaničkami, nicméně v ceně byly i černé, které jsem je tam pro fotku dal. No a hodlám je nosit do kanclu, zatímco s bílými třeba do města, kina a tak. Tak uvidíme. Co místní botodborníci, kam byste je nosili? PS: První foto moje, zbytek ilustrační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Budu za kacíře, ale vydávat tohle za tenisky.... VAS prostě jede marketing na tradici ze Zlína a lidi na to slyší. Nicméně hlavní je, jak s nimi budeš spokojený ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Nejsi za kacire, sam nevim, kam bych to zaradil Ja jsem zatim zadny nekoupil, par jsem jich v ruce mel, nutno dodat, ze pred cice nez rokem. Vzdy to na me pusobilo a prislo mit skoda dojmem - az ty boty nekdo dodela, tak to bude fajn. Jsem zvedav na zkusenosti a taky na to, jak se jim bude darit s Botaskama Treba tomu dam sanci pred Nike/Ecco/Geox apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 V 27. 6. 2023 v 20:25, Muffik napsal: Budu za kacíře, ale vydávat tohle za tenisky.... VAS prostě jede marketing na tradici ze Zlína a lidi na to slyší. Nicméně hlavní je, jak s nimi budeš spokojený ty. Že jsou v kategorii tenisek jsem zjistil až doma, z jejich stránek. V obchodu mi přišly jako zvláštní hybrid, podrážka volnočasová, stejně tak boční silueta a proti tomu celé kožené a černé. Byly jiné, než cokoliv, co mám, byly i jiné než jaký mám vkus, ale protože byly pohodlné a často, když překročím svůj stín a zaexperimentuji, jsem nakonec spokojen, rozhodl jsem se je zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Nejsou tenisky, jako tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 6 hodinami, Andrew napsal: Nejsou tenisky, jako tenisky cywe link jak kráva a vidím tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 11 hodinami, Muffik napsal: cywe link jak kráva a vidím tohle: Bylo tam tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 25 minutami, Andrew napsal: Bylo tam tohle: Mně se to líbí, ale bude se to asi na pikaču čistit, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Dvě legendy pohromadě. Tu první asi není potřeba představovat - Speedmaster Moonwatch Professional v klasické verzi s hesalitem. Tu druhou asi taky většina pozná - Nike Air Force 1, legendární tenisky, který se za víc než 40 let téměř nezměnily. Svoje první jsem si koupil někdy na gymplu, byla to povinná výbava každýho kdo nosil XXL bílý trička a hodně volný kalhoty. Ty poslední jsem koupil v pátek po téměř čtrnácti letech a zase jsem se do nich zamiloval. O kalhoty se mi pak postaral Alex z High Cuff, můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 (upraveno) AF1 jsou legendy a hodí se ke všemu. Já pár sezón ponosil klasické bílé `07, teď jsem objednal zase ty stejné, ale ve verzi FRESH, kdy je vnitřek boty kožený a snad i vnější kůže by měla být lepší. @ragu ty tvé mají taky jiný matroš, že? Upraveno 4. července 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 @moco jo, ta kůže je jiná, proto jsem nevzal klasický bílý. Těch hladkých jsem měl několik a vždycky se to rychle zvrasnilo a už to nebylo tak hezky, uvidíme co tyhle. Fresh jsem původně chtěl, ale neměli je na krámě a já nechtěl čekat než dojdou z eshopu)) Ale objednám je časem. Stejně jako Airmax 90, ty jsem taky dřív nosil a musím je zase zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Tak ja vam tu Nike odu zase trosku rozbiju, aneb do druheho tabora opet neco pribylo. Najednou jsou klasicke ultraboosty takove nijake, potom co jsem dal na nohu tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Najlepšie letné tenisky aké mámkúpené pre istotu v dvoch farbách, ale poctivo ich deriem a vydržia tak ešte sezónuneviem čo potom, kedže tento model prestali vyrábat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 9 hodinami, Bells napsal: Tak ja vam tu Nike odu zase trosku rozbiju, aneb do druheho tabora opet neco pribylo. Najednou jsou klasicke ultraboosty takove nijake, potom co jsem dal na nohu tohle Zkus se víc rozepsat, mám Ultraboost II (nejlepší boty co mám), pak tuším UB4/5 a ty už jsou daleko tvrdší... jak tyhle ty? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 @Andrew Je otazkou, zda ti pomohu vzhledem k me skladbe...Ultraboosty jako takove sam nemam, vzdy jsem koupil spis jine, takze jinych Adidasek s Boostem nekolik. Ted jsem v obchode v ramci koupe techto 4D zkousel i klasicke UB 1.0 a 5.0 a proti 4D to bylo fakt nijake - 4D jsou za me pohodlnejsi a pritom je ta podesev dost stabilni, na rozdil od některych bot s Boostem. UB take drzi, nemaji az takovou vrstvu Boostu, ale treba Iniki, ktere take mam (2x), to jsou fakt mega backurky, ale uz je toho Boostu tolik, ze nema noha moc oporu a treba ja v nich dam tak 2 dny v kuse a pak musim neco jineho, jinak me regulerne boli nohy, jak se ta bota jakoby borti. Pak mam jeste NMD (2x), za mne super boty, boostu rekl bych take vic, nez UB, ale neborti se, ovsem po case se proslapne hlavne predni cast a jsou pak citit perforace podesve. 4D mi z toho tak vlastne vychazi jako vitez (alespon nejak se obhaji ta priserna cena ) protoze spojuji jak opravdu znacne pohodli (radil bych za Iniki), tak i stabilitu (zde tedy pred Iniki) a tim padem jsou celkove na prvnim miste. Cetl jsem nejakou recenzi, ve ktere se psalo, ze pri delsim noseni je pak citit ta struktura 4D, tak uvidim, zda se to vyplni, za me zatim pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Funglovky "tenisky" Vasky jsem vzal minulý týden na dovču po Normandii, nicméně byly na noze 1 den, pak nastoupily prastaré bačkůrky Lowa, protože horní vnější okraj pravé Vasky, byť bohatě polstrovaný, mne tlačil, až dřel do spodní strany kotníku a to se nedalo dlouho vydržet. Jinak v pohodě, levá Vaska bomba. Prostě si to musí zvyknout, ale zkusil jsem na to vyzrát - protože jsou mi Vasky stejně trochu volnější, koupil jsem korkové vložky, které dám pod původní vyjímatelnou stélku. Tím se snad boty na noze trochu zpevní a navíc bude horní okraj kecky níž a nebude tlačit do kotníku. Tak doufám, že si to u mne Vasky nepokazí... A když už jsem ve Vasky obchodu u nás v HK byl, koupil jsem napínáky. Nevím, jak moc to životnosti a vzhledu boty pomůže, nikdy jsem je neměl, ale používal je už můj děda a je to prý povinná výbava k "lepším botám":-). Mohu se zeptat na vaše zkušenosti s napínáky? PS: Foto je ilustrační, i když jde o stejný model bot i napínáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se