Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 27. 8. 2024 v 12:46, ragu napsal:

Já ty Jančaříky mám, protože jsem chtěl celobílý tenisky bez zbytečných značek a píčovin okolo, s nízkou podrážkou, celokožený a úzký, abych to mohl nosit k chinos. Jsou fajn, ale jinak normál lepená teniska, kterou imo člověk dostane skoro všude. Kvalitu kůže asi nedokážu posoudit a zpracování taky ne, na to by se ta bota musela rozebrat a z kůže třeba setřít barva.

Doporučuju podívat se na pár video tohohle člověka, co rozebírá kabelky 

Na me ty Jancariky pusobi jako Vasky - lepeny boty, ale aspon tam je realne kuze a dela se to v CR. Za me docela dobrej tip na tenisky za lidovou cenu, zvazim to az budu kupovat nejaky univerzaly 🙂  (Vasky na me pusobi moc humpolacky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, moco napsal:

Jak jsou na tom s šířkou obecně? 

Mam stredne širokú nohu a tu cítim voľnosť.  Záleží jak veľmi pritiahnes šnúrky  :) A ta ponozkovina je vcelku elastická.

Odkaz ke komentáři

Zkusil jsem na podzim objednat tyhle  Air Jordan 1 LE Craft. Chci jimi nahradit Air Force 1 Gore-Tex, které vůbec nenosím (kdyby někdo chtěl)

Jsem spokojený s kopytem, asi jsem našel model od Nike který koresponduje s mým kachním chodidlem. Air Force co nosím pár let jsou do šířky nartu ok, ale do výšky mi chybí - Jordany mají pro mě lepší profil. 

IMG_5890.thumb.jpeg.ce8fea65b493e50fa0339d7d18c3ff2d.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

17 hours ago, ivan_989 said:

Hermes robí aj také huňatè? :) Je to aj nejako špéci komfortné, alebo len hype typu LV?

Ako vidis robi 😉, o komforte ale neviem nic, je to mojej drahej polovicky 😆, jej oblubena znacka.

20240904_144520.thumb.jpg.d77fb626928548a0f19a91e65e6cc20b.jpg

Na tych modrych sa vcera ale tak strieskala, ze sme chvilu mysleli, ze ma po kolene. Smykla sa jej kozena podrazka normalne na chodniku.

Mne raz kupila taketo:

20240904_145036.thumb.jpg.2bff84d1e798707c0be1c099eedba7c5.jpg

a v tom sa teda realne chodit neda, strasne to reze medzi prsty 🥴. Mozno by sa to aj "vychodilo" a casom zmaklo, ale to ja nezistim. Co sa tyka bot, ja nie som ochotny takeho utrpenia 😂. No, moja oblubena znacka to asi nebude.. stare dobre Quicksilvery 😄

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, bluman napsal:

Co sa tyka bot, ja nie som ochotny takeho utrpenia

To je momentálne pre mňa veľká záhada. Myslel som ze drahé boty prémiových znaciek (Fendi, Bottega atd) budú za tie prachy superpohodlne. Ale nakoniec som to vždy sklamaný vrátil. Tak neviem ci mam divnu nohu alebo jednoducho proste musím pátrať ďalej. A značka ani cena nie je zďaleka zárukou pohodlia.

Odkaz ke komentáři

Jak pravil muj oblibenec Christian Louboutin:"Nedelam boty aby byly pohodlny, ale pekny." Aka pro krasu se trpi. Ale je fakt, ze v tech Hermes Izmir se chodit da celej den v pohode. A k tem blumanovejm, ja teda nesnasim vietnamky mezi prsty.

Odkaz ke komentáři

Pro krásu se trpí je životný omyl, najmä žien. Keď teraz v lete vidím tie znetvorene chodidlá žien (z toho ze chodia na opatkoch a v "peknych" topánkach) dvíha sa mi žalúdok, žiadnu krásu nevidím. Na ilustráciu

https://youtu.be/Xele_jCIlbk?si=0TaVwTegrtWC_EBd

Odkaz ke komentáři

K žabkám, nosím Gumbies a za mě teda nejlepší flipflopy, jak maj látku mezi prstama, tak nedřou a fakt vydržej, už mám druhý a ty první daly přes 4 roky intenzivního nošení včetně sekání trávy, jen sem jen vzal kartáčkem a byly zas jak nový

image.png.d1dd547eb4cd8d90d5fdfaad22fdf31c.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...