Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dotaz na Pražáky - znáte nějaký obchod, kde se dají sehnat dobré ortopedické vložky? klasický vložky mají všude, ale něco lepšího aby člověk pohledal..

Dobré vložky se dají sehnat v Lidické v prodejně bot Meindl hned u mostu.

Odesláno

dotaz na Pražáky - znáte nějaký obchod, kde se dají sehnat dobré ortopedické vložky? klasický vložky mají všude, ale něco lepšího aby člověk pohledal..

Jestli můžu poradit, tak si skoč k ortopedovi at ti vystaví poukaz na SPECIÁLNÍ vložky, s poukazem si skoč k protetikovi a ten ti udělá vložky přímo na nohu, je to sice zdlouhavejsi, ale výsledek je paráda. Na tyto vložky mas nárok jednou za půl roku a doplatis cca 300kc,zbytek platí pojišťovna (ja to mám dokonce u své grátis), jinak takové vložky stojí okolo 1600kc

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Vansky nosim od roku 1988, kdy jsem dostal svoje první. Ze zacatku devadesatek jsem tahal ještě Vision, a pak uz jen VANS. Aktualne mam asi 5paru. A musim jen souhlasit s tim, ze kvalita sla do haje. Ještě celkem jsou nejake limitky, třeba OTW. Ale jinak hruza. To same martensky. Vůbec se to neda srovnávat.

tl

Ona ta kvalita jde asi tak nějak obecně dolů skoro u všeho (tedy nejen bot) a všech značek, které vyrábí sériově. Můj první příspěvek v tomto vlákně byl ohledně nového páru bot Lugz. Měl jsem z nich radost, než přišlo rozčarování. Po pár dnes nošení díra v podrážce jedné boty, po pár týdnech propadlá vnitřní stélka v druhé botě. Děs běs. Kupoval jsem si je, protože ty první mi vydržely léta a ještě se v nich parádně chodilo. Ty nové jsou na vyhození po pár týdnech. Nicméně jsem se n*sr*l a dnes napsal reklamační hlášení přímo do Ameriky, tak jsem zvědavý, co z nich vypadne...

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

LukeD, jj to mas pravdu. Akorát u Red Wings jsem spokojenej jak to pekne drzi a az to oslapu, necham vymenit.

tl

Odesláno (upraveno)

to jsme na tom stejně, EU velikost 40, ale všechno musím zkoušet, někdy je 6,5 ok, jindy v tom plavu a beru 6. teď právě sháním, kde koupím nějaky normální tmavě hnědy oxfordky nebo derby s kulatou špičkou (špičaty Bugatti se mi nelíbí), zatím jsem se neodvážil vytáhnout sedmičku z kešeně za Loaky. nemáš náhodou nějakej tip, kde by měli boty pro nás? před vánocemi jsem se štěstím sehnal u Bati ve výprodeji semiš tenisky od Vans, ktery mi nebyly maly ani úzky...

rád bych ti poradil, ale pokaždé když jsem koukal po nějakých výrazně levnějších škrpálech nikdy to nevyšlo a skončil jsem u Loake.  

momentálně v Le Premier probíhá výprodej některých modelů a ceny jsou u některých kusů víc než příjemné. 

koukni (vyfiltrovány jen velikosti 6 a 6,5 ) https://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake?itemsCount=15&orderBy=name&categoryID=61&props=displayOnlyAction&props=493_5903&props=493_5904

Pokud ještě něco levnějšího asi bych koukl po Baťovkách z kolekce Shoemaker. Boty jsou prý vyrobeny v Italii na první dobrou nevypadají uplně zle. Ale zkušenost snimi nemám.

No tak ti Frantíku pěkně děkuju. Sem si teď další boty kupovat vážně nechtěl :)

Koukl jsem na web zajímavé ceny . Ještě sem měl dárkový voucher. Tak sem si řekl, škoda toho nevyužít a dopadlo to takto:

16130825117_38335199c3_c.jpg

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Pokud ještě něco levnějšího asi bych koukl po Baťovkách z kolekce Shoemaker. Boty jsou prý vyrobeny v Italii na první dobrou nevypadají uplně zle. Ale zkušenost snimi nemám.

Jedny mám a jsou překvapivě dobrý. Mají kožené podrážky a velmi měkkou kůži. Slušný zpracování. Za ty peníze palec nahoru. A hlavně měli osmačtyřicítky :)

Odesláno

rád bych ti poradil, ale pokaždé když jsem koukal po nějakých výrazně levnějších škrpálech nikdy to nevyšlo a skončil jsem u Loake.

momentálně v Le Premier probíhá výprodej některých modelů a ceny jsou u některých kusů víc než příjemné.

koukni (vyfiltrovány jen velikosti 6 a 6,5 ) https://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake?itemsCount=15&orderBy=name&categoryID=61&props=displayOnlyAction&props=493_5903&props=493_5904

No tak ti Frantíku pěkně děkuju. Sem si teď další boty kupovat vážně nechtěl :)

Koukl jsem na web zajímavé ceny . Ještě sem měl dárkový voucher. Tak sem si řekl, škoda toho nevyužít a dopadlo to takto:

16130825117_38335199c3_c.jpg

Ty vole ty si taky dobrej magor :-)))))
Odesláno

Jsem byl onehdá u Bati na Václaváku a měli tam Lloyds. Tak si to googlim a vyhodilo to video, který jsem si nemohl nepustit.

Jako nerozumím tomu, ale jestli je to video součást reklamní kampaně k expanzi do Afriky, tak je to těžká frajeřina (čekal jsem do konce, jestli se tam hlavní protagonista náhle neobjeví v polobotkách :D )

Odesláno

Přátelé vždycky jsem na údržbu bot (kromě napínáků) celkem kašlal, ale když už si koupím pár za sedm litrů, tak nechci nic podcenit. Proto bych se rád zeptal, co svým miláčkům v praxi dopřáváte, jsem z té nabídky leštidlo (shoe polish), krém (shoe cream) a vosk (shoe wax) nějaký zmatený.

Vím, že na netu je návodů spoustu, ale jde mi o to, jak vy fungujete v praxi, podle obsahu botníku se zde jistě zkušenosti najdou :) Používáte třeba opravovací pasty? Něco na podrážky? Dodržujete rozdíly v brvách prostředků? Je rozdíl mezi tím, když si koupím prostředky jako Kiwi nebo investuji do Saphiru či Burgolu?

Odesláno

Napinaky + vosky od vyrobce (takovy ty vonavy piksly maly dle barvy). Cistim a voskuju jednou za 2-4 tydny dle provozu, pokud neni vyslovene zasvineno. Na kozeny podrazky mam naky tonikum, ale to patlam sporadicky. Vic neresim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...