zrno Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tajný to není ale je to spíš na pokec u kafe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 V 6. 3. 2016 v 13:08, zrno napsal: Ano pro Lawarta už nedělám , naše obchodní politiky se neshodovaly , ale nedělám sám , dělám s Kolegou Josefusem co šije svršky . (mimojine i pro lawarta a oba jsme od něj z dílny odešli) Každý si musí najít tu "svou cestu" ,tož hodně štěstí a spokojených zákazníků.Něco jsem viděl na FB ,nějaké stránky budou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 V 6. 3. 2016 v 13:08, zrno napsal: Ano pro Lawarta už nedělám , naše obchodní politiky se neshodovaly , ale nedělám sám , dělám s Kolegou Josefusem co šije svršky . (mimojine i pro lawarta a oba jsme od něj z dílny odešli) Kdysi jsem si myslel, že Zrno je Lawart, ale nebylo tomu tak, teď vím že Zrno měl s Lawartem něco společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Přispěju do mlýna. Loake oxford na podzim. Na tu cenu celkem fajn, podšívka je po několika letech hodně jetá, ale konstrukce drží. Rozšlápnout je sice bylo k posrání na několik měsíců, od té doby už je to fajn. Musel jsem si nechat podrazit kompletně gumou, kůži na podešvi jsem nedal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Shlein made to measure goodyear welted (alias v rámu), příští týden jdu pro třetí pár. Má super kopyta a cit, na mou atypickou E/F nohu s placatou klenbou sednou jako by byly podle mé nohy. Teď navíc pořídil frézku a vybavení na custom, takže další kopyto už bude přímo moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A konečně vlastní tvorba (ok, až na sešití dílů, jako levák a navíc nešika jsem rychlý průmyslový stroj nedal) v rámci zážitkového minikurzu u Bena Hrubeše. Ben je bezva kluk, leč však naprostý punker a made to measure v jeho pojetí je cenťák sem tam podle oka, takže jsem je udělal na nějakém GG kopytě a pak se divil. Po prvním obutí jsem z ponožek ždímal krev, takže jsem je nakonec dal charitě. Lodičky přítelkyně dělají radost její kamarádce - podobný problém. Jinak pokud máte k řemeslu citový vztah a chcete si to zkusit, doporučuji Bena kontaktovat, ten víkend fakt stál za to. Pokud máte aspoň průměrný nebo líp vysoký nárt, botky vám nejspíš i budou sedět. Jinak samozřejmě Ben šije na objednávku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Btw. nechcete někdo za přátelskou cenu nenačatou pixlu Saphir vosku černého a cca 70% pixly barvy tan? Eventuálně vyměním za jiný brand vosků v dané barvě. Rozleštěný Saphir sice vypadá luxusně, ale bohužel oprší, takže pro mně nepoužitelná věc, ale pokud se někdo nepohybujete moc venku, mělo by to být ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Kolik takový zážitek stojí,jestli se mohu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tehdy tuším 5k na osobu, vyšlo to dvě 10h šichty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 3 proužky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. RW Iron Ranger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Vypadaji skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 presne tyhle mam jeste v krabici!...jak se tvari ta korkova podrazka? jak siroke mas ty nohavice?...mam trochu probrem u tohoto typu bot s extra uzkymi nohavicemi....:-) ty to mas,dle me,akorat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) V 11. 3. 2016 v 9:40, ego alter napsal: presne tyhle mam jeste v krabici!...jak se tvari ta korkova podrazka? jak siroke mas ty nohavice?...mam trochu probrem u tohoto typu bot s extra uzkymi nohavicemi....:-) ty to mas,dle me,akorat...Podrážka je hladká, už jsem ji měl na Aldenech. Nijak extra neklouže, protože se korkoguma (či co to je) zdrsní chůzí, ale na sníh to úplně není. Nohavice mám široký, resp. normální. Užší vyzkouším, jestli přelezou přes vršek boty, ale podle mě jo. Upraveno 11. března 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 V 11. 3. 2016 v 6:12, KFL napsal: RW Iron Ranger A dopr.dele, dlouho jsem odolával ale tyhle RW bych taky chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 V 11. 3. 2016 v 10:14, Viktor napsal: A dopr.dele, dlouho jsem odolával ale tyhle RW bych taky chtěl Já už ho poslal do prdele přes SMSku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 KFL, to jsou fakt BOTY. Krasny. RW umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jsou výborný. btw: už mám puchejře na patách a těšim se, až je sundám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Našiel som (teda, našiel ma :-) ďalší pán obuvník, čo šije ručne boty na mieru: http://pazitny.eu/sk/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Prada v sobotu v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Sibiř, mám rád Tvůj smysl pro humor v oblasti obutí...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 nahodou bezvadne ladi k aligatorim crocsum btw, posledne sem se po volympii a zaujaly me uzasny boty, tak sem sel za prodavackou, jestli je ma v sestactyricitce, a vona na me, ze sou damsky. ale prej mam bejt v klidu, ze ten den uz su druhej borec, co se na ne pta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se