Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud to ma byt obuv na vecer, tak formalni Oxford a ne Derby.

Pokud je pouzijes jednou za rok, tak bych se vyhnul gumove podrazce, at se to da vzit treba i na ples a jine formalni akce.

Odesláno

LenkaV2 a moco, oba skvělý výběr, ty boty jsou super. Nějaký ten pátek už mi taky dělají společnost červené a jsou to jednoznačně mé nejoblíbenější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No a včera mi trošku hráblo a až si budu hrát na slušňáka, tak jsem objednal viz níže...na ty jsem hodně zvědavý :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zdravím, obracím se na vás s žádostí o radu.

Sháním černý boty k navy obleku na večer. Prošel jsem snad všechny český eshopy, co existujou, a trochu v tom plavu. Zatím jsem koukal na obvyklý podezřelý jako Lloyd nebo Gino Rossi, ale nikdy jsem od nich nic neměl a nejsem si jistý kvalitou. Nicméně ty akce na eobuv.cz logicky lákají. Moje požadavky jsou co nejklasičtější a nejjednodušší design, a co nejmíň gumy na podrážce. Užší střih výhodou, vel. 43.

Dopředu říkám, že se ve společenských botách nevyznám. Do teď mi stačilo pár hnědých bugatek, který jsem měl možnost nakupovat za hubičku. Bohužel momentálně nic odpovídajícího nemají. Je ještě nějaká značka, kterou jsem možná přehlídnul? Má cenu se koukat na Baťu? Ideálně bych se chtěl pohybovat mezi dvojkou až trojkou, protože ty boty budu potřebovat tak možná jednou, dvakrát za rok.

Byl bych vděčnej za každou radu nebo třeba i tip, kam se na ně v zajít Praze podívat. Pro lepší orientaci, až tam ten svůj línej kostnatej zadek dopravím. Díky :)

Sice trochu nad rozpočet, ale aspoň se ti po pár letech ve skříni nerozpadnou.

https://www.lepremier.cz/boty/anglicke-boty-loake/nizka-obuv/downing-black-9990?category=4&order=price+ASC

loake_downing_black.jpg

Odesláno

Bels : to ti hodně hráblo :) . To je řádná divočina. Co to je za boty?

Když mě ty slušné boty tak nějak nudí, takže potřebuju nějaký úlet a todle mě dostalo hned na první dobrou :) Je to Melvin & Hamilton, nějací Němci, přiznám se, že vůbec netuším jaká bude kvalita, ale snad alespoň ucházející ano. Tváří se jakože vše super, ale známe to, marketingové žblepty jsou mocné. Jinak úletů mají víc, vybral bych si i několik dalších kousků :)

Tak to je taky solidni ulet! :)

Kdo se bojí, nesmí do lesa :D

Odesláno

LenkaV2 a moco, oba skvělý výběr, ty boty jsou super. Nějaký ten pátek už mi taky dělají společnost červené a jsou to jednoznačně mé nejoblíbenější.

attachicon.gifi5923.jpg

No a včera mi trošku hráblo a až si budu hrát na slušňáka, tak jsem objednal viz níže...na ty jsem hodně zvědavý :)

attachicon.gifME212M023-O11@8.jpg

ty červený jsou super, ale nabídka byla - červený 2.490, fialový 1.200,- takže červený třeba někdy přístě :-)

jinak slušňácký máš taky moc pěkný!! :-)

Odesláno

Tak za 1200 bych bral rovnou dvoje, to je snová cena :) ono i těch 2500 je super, když na začátku stáli ještě o 1000 víc.

Odesláno

Tak za 1200 bych bral rovnou dvoje, to je snová cena :) ono i těch 2500 je super, když na začátku stáli ještě o 1000 víc.

Jojo, byl to pěkný úlovek :-)

Odesláno

Pokud to ma byt obuv na vecer, tak formalni Oxford a ne Derby.

Pokud je pouzijes jednou za rok, tak bych se vyhnul gumove podrazce, at se to da vzit treba i na ples a jine formalni akce.

Sice trochu nad rozpočet, ale aspoň se ti po pár letech ve skříni nerozpadnou.

https://www.lepremier.cz/boty/anglicke-boty-loake/nizka-obuv/downing-black-9990?category=4&order=price+ASC

Díky za rady, kouknu do Aldo a na Loake. :) 

Odesláno

Zdravím, obracím se na vás s žádostí o radu.

Sháním černý boty k navy obleku na večer. Prošel jsem snad všechny český eshopy, co existujou, a trochu v tom plavu. Zatím jsem koukal na obvyklý podezřelý jako Lloyd nebo Gino Rossi, ale nikdy jsem od nich nic neměl a nejsem si jistý kvalitou. Nicméně ty akce na eobuv.cz logicky lákají. Moje požadavky jsou co nejklasičtější a nejjednodušší design, a co nejmíň gumy na podrážce. Užší střih výhodou, vel. 43.

Dopředu říkám, že se ve společenských botách nevyznám. Do teď mi stačilo pár hnědých bugatek, který jsem měl možnost nakupovat za hubičku. Bohužel momentálně nic odpovídajícího nemají. Je ještě nějaká značka, kterou jsem možná přehlídnul? Má cenu se koukat na Baťu? Ideálně bych se chtěl pohybovat mezi dvojkou až trojkou, protože ty boty budu potřebovat tak možná jednou, dvakrát za rok.

Byl bych vděčnej za každou radu nebo třeba i tip, kam se na ně v zajít Praze podívat. Pro lepší orientaci, až tam ten svůj línej kostnatej zadek dopravím. Díky :)

Ať už vybereš cokoli, rozhodně bych doporučil oxfordky. Žádné derby. Já mám černé Loake, což je teda mimo tvůj rozpočet a je pravda, že oproti hnědým se dostanou na nohu minimálně.

Návštěvník Radius
Odesláno

Tak urcite je kvalitou Lloyd jinde nez Aldo, Bata a Gino Rossi.

Odesláno

Aldo jsou shit, nebrat . Měl jsem je parkrat na noze a pak to snima vzdal, ?kůže? praskala, potila se v tom noha a to extrémně, vnitřek boty pouštěl barvu až jsem měl černé prsty a to fakt nechceš .

Za sebe řeknu, ze snad radši nejlevnější Loake ty sou od 3990, ale jsou bouchane v Indii . Dobra volba jsou teď ty Loake Downing Black běžná cena 6990 teď v akci s 30% slevou. Případně bych zkusil Barker ten měl nedávno slevy 50procent na boty( nevím jestli ještě mají), eventuálně v outlet centru u letiště mají svoji vyprodejovou prodejnu, jaké ceny bot tam mají netuším. Jinak Barkery kupovat v ideálním případě v akci, jinak ty ceny mají ještě na Loake .

Odesláno

Oxfordkám se nebráním, ale asi to na ně nevidím. Buď jsou výrazně dražší (Loake, Barker), nebo mají gumovou podrážku (v podstatě všechny pod 5k, co jsem našel) anebo nemají žádný, který by se blížily mojemu číslu. Zkouknu doufejme něco naživo a budu moudřejší.

Ať už vybereš cokoli, rozhodně bych doporučil oxfordky. Žádné derby. Já mám černé Loake, což je teda mimo tvůj rozpočet a je pravda, že oproti hnědým se dostanou na nohu minimálně.

Můžu se zeptat na typ? Aldwych?

Odesláno

Aldwych by byly taky dobra volba . Ty kup a mas vystaráno, pokud se poperes s běžnou cenovkou 7k . Pokud je sezenes za min chybu neudělas. Jinak viz co jsem psal nad tebou

Odesláno

vybrala jsem si k svátku své první i5923, sice jsem o víkendu málem umrzla, ale jinak nadšení :-)

bačkory jsou doma, snad si s nimi vylepším čas na trati domov ?? vinotéka ?? domov

Mám dotaz na ten textilní matroš mezi těmi semišovými díly. Jak to tam vypadá s prodyšností? V některých jůťubových recenzích tomu totiž říkají "neoprene", což mě trochu zaráží, protože jinde zas chválí "dýchavost". Rád bych to spíš na jaro/léto, takže víc větrací, tak ať vím, jestli se mám někde vydávat omakat si je live nebo jestli je to pro mě rovnou pasé. 

Odesláno

@hufnor: absolutně netuším, co myslí tím neoprene, protože neopren tam vážně není a boty jsou krásně prodyšné, větrají dostatečně. Osobně mám všechny tenisky nastříkané ještě Nano sprejem od Crepu kvůli bordelu a i s tím jsou stále naprosto v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...