African Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 To Chose: Ty černý Caterpillary mám už 6 let" to je nesmrtelná bota a navíc olejovzdorná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 ja som tak trochu nostalgický 1. Prestige 2. Botas 3. Nike Capri . . . a na zimu tam mam dajake baťovky Ty Botasky se ještě dělají? Já je měl na noze naposled tak před 25 lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 (upraveno) Většinu bot mám od Vagabondu, pak nějaký dvoje Sketchers, dvoje Adidas (sport) a jedny CATy. Vagabondům jsem věrný od doby, co mi napravily plochou hnátu a jsou mi nejpohodlnější . Upraveno 18. října 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Nejčastěji nosím černý třídírkový Boots and Braces, boty, který si mimo sport můžu vzít kamkoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Jé, vlákno o botách... Já si pravidelně, co měsíc kupuju nové : ) Mám už jich tolik, že je není kam dávat... Výběr z posledních měsíců: Puma Basket (v kostičkovaném flanelu) Adidas/Porsche design S3 Nike Air Pegasus 25+ sandále Teva s pevnou špičkou Botas 66 Patriot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Ty Botasky se ještě dělají? Já je měl na noze naposled tak před 25 lety... Botasky se dělají znovu... viz. zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 když vynechám oblekovky, tak posledních 7 let jedině Merrell, nejpohodlnější boty co jsem kdy nosil, proto jsem u nich zůstal a nehodlám měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 když vynechám oblekovky, tak posledních 7 let jedině Merrell, nejpohodlnější boty co jsem kdy nosil, proto jsem u nich zůstal a nehodlám měnit Merrell jo, ale ne fashion modely. Měl jsem dvoje a rozsypaly se do roka... Na běhání si nemůžu vynachválit Asics. Na model si nevzpomenu, ale před slevou patřily k tomu dražšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Botasky se dělají znovu... viz. zde. Výrobu Botasek jsem samozřejmě zaregistroval,ale měl jsem na mysli ty co má cortes 1990 na fotce.Hrával jsem v nich volejbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Merrell jo, ale ne fashion modely. Měl jsem dvoje a rozsypaly se do roka... Na běhání si nemůžu vynachválit Asics. Na model si nevzpomenu, ale před slevou patřily k tomu dražšímu. no dneska mě to tak navnadilo, že jsem si došel koupit nový zimní, předchozí jsem nosil 5 zim, jediný do vodešlo byla podrážka, která byla sešmajdaná doplocha, jinak stále vodotěsné.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 U mě na rockové řádění steely... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a nebo caterpillary Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. do hor a na zimu asola... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. do terénu merrelly, ale s nima spokojený nejsem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. do města a na běhání hi-tecy = naprosto úžasná podrážka!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a nejlepší kožené boty, co jsem kdy na noze měl... martensky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Hm ... samí snobi :-) U mňa: poltopánky z Lidlu (mám ich cca 3 roky a ešte sú o.k.) vyššie "tenisky" z Lidlu (používam na šoférovanie - sú úzke a majú veľmi mäkkú a tenkú podrážku) kvázi turistické neviemčo z Kauflandu - na prechádzky so psom atď - keď je mokro "tenisky" od čongov - keď je sucho poltopánky Navaho na behanie mám obstarožné Reeboky + nejaké Baťovky na mestskú zimu - nezateplené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Chvilku jsem myslel, že se tu řeší jedinci, kteří nosí hodinky i na nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 převážně Bugatti (napříč jejich řadama) - ty mi opravdu sedli vždy dokonale, Lacoste apod., na sport Mizuno a Nike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Běžný nošení Adidas Beckenbauer a bata, sport Adidas stabil III na sníh od vojska nějaký goratexsy zn. neznám dostal jsem je i s krémem a kartáčem jojo AČR je vybavena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Botky, o kterych jsem psal se objevily i na dvou fotkach, ktere jsem dal do fotogalerie s Mudmany. Do hor (i vyssich) idealni obuti. Co na ne rikas, Snowe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 adidas good year, puma drift cat, a jeste stary ady co vydrzely uz od roku 2000 a to je nosim kazdy rok!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Jsem blb, vždycky se mi líbí nějaký sportovní boty a musím je koupit. Buď potřebuju bílý nebo černý nebo modrý nebo hnědý nebo žlutočerný nebo jiný. Nebo nemám boty aby ladily ke značce trika. Nebo potřebuji na suchý zip nebo bez šněrování. Takže bych řekl, že mám do smrti vystaráno. U společenských nebo casual polobotek nebo ostatních bot jsem celkem normální, mám jich přiměřeně, řekl bych. Taky jste někdo takový úchyl na boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Já mám jiný problém. Měl jsem jedny neuvěřitelně oblíbené kecky, které po pár letech odešly. A teď za ně nemůžu sehnat náhradu. Koupil jsem si už čtvery nebo patery, ale ani jedny neuspěly, skoro je nenosím a vzpomínám na starý... Jinak, jak jsem tady už asi psal, tak mám bot tři zadele, zkusím je spočítat. Nebo snad radši ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Já mám jiný problém. Měl jsem jedny neuvěřitelně oblíbené kecky, které po pár letech odešly. A teď za ně nemůžu sehnat náhradu. Koupil jsem si už čtvery nebo patery, ale ani jedny neuspěly, skoro je nenosím a vzpomínám na starý... Jinak, jak jsem tady už asi psal, tak mám bot tři zadele, zkusím je spočítat. Nebo snad radši ne. co kecas. chodis bos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se