fijo Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Záleží, jestli na nich budeš chtít vydělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 zatim je dam do krabice a s uctenkou do skrine, uvidime, co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Jak se ti líbí ten “sáček”? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Sacek moc neresim, ale jo, libi, mel by se vyprat, aby nepoustel barvu. kecky jinak super, je tam dost dobrejch detailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 V 22. 12. 2020 v 0:46, Lou napsal: Dnesni ulovek z Humanicu. Maji slevy 40 % na vsechno, takze tyhle brogues vyšly na 1500. Potěšilo Hm - fakt pěkný. I já tam koupil před vánocema pěkný boty za super cenu, ale to snad eště nebyly slevy 40%, ale nižší. Člověk by řekl, že naopak ceny budou vyšší nebo normální aby nahradili ten výpadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 (upraveno) před 22 hodinami, Zeeberdee napsal: darek k Vanocum, nosit nebo radsi schovat? nevim proc vybrali zrovna tuhle botu - bejt to treba klasicky Stan Smith, jdu do nich hned, ale to podrazka je hodne zvlastni. Nevim jestli to byla volba Adidasu nebo Footshopu. Upraveno 2. ledna 2021 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 (upraveno) před 15 hodinami, Zeeberdee napsal: Sacek moc neresim, ale jo, libi, mel by se vyprat, aby nepoustel barvu. kecky jinak super, je tam dost dobrejch detailu. On se šil u náš ve firmě takže kecky jsou mi jedno ale sáček ne a vypral bych si spíš v ruce ta latka pouští jako prase ale tu si dodal Footshop Upraveno 2. ledna 2021 uživatelem HD_Bagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 kolegové, kde nechat vyměnit podrážku (gumovou) a nechat provést celkovou generálku na rámové barkery? Přijde mi zbytečný posílat do UK jak radí oni...dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ja svoje kupoval na Chodove a tam mi primo rikali, ze kdybych potreboval podrazku vymenit nebo udelat jakekoliv upravy, tak se stavit primo tam a oni to zaridi. Jestli to budou posilat do UK nebo ne je mi asi fuk, kdyz si to vezmou na starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 13 hodinami, Brolo napsal: kolegové, kde nechat vyměnit podrážku (gumovou) a nechat provést celkovou generálku na rámové barkery? Přijde mi zbytečný posílat do UK jak radí oni...dík! Nech to udělat přímo u barkera , v cz ti to nikdo za ty peníze neudělá , nebo udělá ale bude to tragedie , už mi pár takových oprav prošlo rukama a dycky tragedie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 13 hodinami, Brolo napsal: kolegové, kde nechat vyměnit podrážku (gumovou) a nechat provést celkovou generálku na rámové barkery? Přijde mi zbytečný posílat do UK jak radí oni...dík! Když už takové drahé značkové boty, dalo by se říci "boty s příběhem", tak bych nevymýšlel žádný nesmysly, a držel bych se značkové péče..... (názor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 asi máte pravdu, já se ptal hlavně proto, že v centru zavřeli barker hlavní prodejnu, tak jsem nevěděl kam jít. Už jsem napsal na T.M. Lewin, jestli to umí zařídit, tak uvidíme :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ještě mě napadá Galard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Prisla zima na 2 dni, tak sa treba zasobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Jo, zima přišla a u nás dokonce nasněžilo - cca 3cm. Místo nízkých ponožek vytáhnu delší nad kotník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 V 12. 1. 2021 v 12:05, Harwey napsal: Prisla zima na 2 dni, tak sa treba zasobit. Jaký jsou? Kvalita, pohodlí? Taky nad nimi přemýšlím, jen bez toho kožichu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 8 hodinami, Fordik napsal: Jaký jsou? Kvalita, pohodlí? Taky nad nimi přemýšlím, jen bez toho kožichu. Díky Mal som ich obute raz. Su teple. Su lahke, kvalita ujde, dobre sadli aj bez skusania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Botky Blažek Monk boloňské konstrukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Není to už moc? Skoro pade na krku... Zatím je mám v košíku na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mám zhruba stejně , ale tohle bych asi nedal Ale každý na co je zvyklý , ne ? Na Jirku Korna by to třeba bylo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se