EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Hanwag Tarso Low ESSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 jarní akvizice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) V 13. 3. 2021 v 19:12, moco napsal: ... Bíle tenisky jsou základ, nemůžu sehnat bíle Nike Air Force 1 ve velikosti 46EU Je lockdown, lidi nikam nechodí, ale tenisky nejdou sehnat Tenisky seženeš na stockx.com nebo goat.com resp. přes jejich mobilní aplikace. Nevím jak Goat, ale StockX posílají z Holandska, takže v pohodě bez cla. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 @Muffik Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Kill Bill v cerne. Uz jedny mam (barevny) a zprvu mi prisly sice pohodlny, ale dost subtilni (jakoze moc nevydrzi), ale nakonec obstaly v pohode, takze jsem vzal tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Jak jsou na tom s kvalitou a pohodlností dnešní adidas superstar? Přemýšlím, že je vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Sem ji je minulej měsíc koupil a super. Jsou to porad stejný superstary, jako tenkrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Upřímnou soustrast, předpokládám, že jsi byl na pohřbu..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Sibiř byl obhlídnout zahrádky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 36 minutami, sibirnaya napsal: Jordaan? Já jsem na ně moc velkej vidlák, max nějaký ty driving moccasins, ale jsou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Gucci picco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Já znám jenom Gucio z pszczółki Maja. To byl fajny týpek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Počkáme, co Sibiř poví, nosil vždycky Fabi, tak jsem zvědav co to je za loafers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Jj, gučy, pyčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Kalhoty Alexander - Hi cuff , boty svoje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Kalhoty Alexander - Hi cuff , boty svoje Sent from my iPhone using TapatalkTo sis vymejslel sam nebo to je Alexovo standard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Taky by mě to zajímalo... Jinak moc hezky skombinované - od trika až po boty. Jako celek to všechno super ladí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) před 7 hodinami, Moty napsal: To sis vymejslel sam nebo to je Alexovo standard? Má je teď standartně v nabídce ve dvou provedeních v užší a širší variantě z pískového plátna. Ja jsem na světlou barvu prase takže jsem zvolil za příplatek dražší plátno a měnilo se tam par drobností. Nicméně po dvou dnech nošení zvažuju na léto i tu lehčí a širší variantu v pískový barvě, ty vyjdou nějakejch 3200,- Upraveno 23. května 2021 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 A tydle vyšly na kolik? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se