Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Solovair Gripfast Steel Toe Capped Gibson Shoe

GF3-1370-BK_02_1512x.jpgV neděli objednáno, dneska dopoledne dorazily, znatelně lepší kvalita jak materiálů tak zpracování v porovnání s Dr Martens made in England, který jsem kupoval před cca 6 lety a po 4letech jsou na vyhození, totálně rozpraskaná kůže.

Jinak jsem koukal na současnou produkci DrMartens a je to fakt bída :(

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, OndraPod napsal:

GF3-1370-BK_02_1512x.jpgV neděli objednáno, dneska dopoledne dorazily, znatelně lepší kvalita jak materiálů tak zpracování v porovnání s Dr Martens made in England, který jsem kupoval před cca 6 lety a po 4letech jsou na vyhození, totálně rozpraskaná kůže.

A ty vypadaj dobře! 👍

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, ivan_989 napsal:

Ďakujem. Maju 7 rokov a ďalších 7 dajú ešte evidentne bez problémov.

7 let ?  to je fakt hodně. Je to asi tím, že se nosí jenom pár měsíců v roce. 

Byla měněna třeba podrážka a nebo nějaká jiná oprava ?

Dají se koupit jinde než na eshopu, je to někde kamenný obchod ?

Odkaz ke komentáři

Právě teď, krakra napsal:

7 let ?  to je fakt hodně. Je to asi tím, že se nosí jenom pár měsíců v roce. 

Ano, je to cca 4-5 mesiacov do roka kedy ich nosím. Nerobil som s nimi nič, sú v pôvodnom stave. Ja som kupoval cez eshop, určite sú aj v kamennej predajni, ale fakt netuším kde v CR.

Odkaz ke komentáři

V 30. 11. 2024 v 12:05, ivan_989 napsal:

Cheaney. Spoľahlivé už niekoľko zím. Ak sa tomuto da ešte hovoriť "zima".

Taky Cheaney.
Jen, jak se tu nekdo podivoval, ze maji 7 let, tak mne to u ramovek projde uplne normalni. Zacal jsem je nosit cca 10 let zpet, za tu dobu neznicil ani jedny, a suma sumarum prisel jen o jedny, ktery v Le Premier ztratili behem rekonstrukce (dali mi jiny). Vlastne me to az nekdy stve, prototoze obcas bych si nejaky boty prikoupil, ale jak ty stary drzi, tak se mi ve finale obuv hromadi. 

IMG_3813.jpeg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2024 v 9:11, ivan_989 napsal:

Ano, je to cca 4-5 mesiacov do roka kedy ich nosím. Nerobil som s nimi nič, sú v pôvodnom stave. Ja som kupoval cez eshop, určite sú aj v kamennej predajni, ale fakt netuším kde v CR.

Ta kamenna prodejna by me dost zajimala (myslim doopravdy, rad bych tam skocil). Co vim, tak az vyjimky (Loake a Barker a to jeste omezene) tyhle anglicky krasny boty nikdo nevozi. Lidi to moc nekupovali a brexit + covid tomu dali posledni ranu. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, McMac napsal:

kamenna prodejna by me dost zajimala (myslim doopravdy, rad bych tam skocil).

No jo. Ja som to riešil sledovaním review videí na YouTube a nákupom na

https://www.herringshoes.co.uk/

Tie boty su väčšinou true size, keď máš 42 kup 42, a ja som si dal tu námahu a riešil aj Last (kopyto) ci je široké alebo úzke. A keď sa človek takto predpripravi pre nákupom, ide skoro na istotu. :)

Odkaz ke komentáři

V 26. 11. 2024 v 12:06, OndraPod napsal:

Moje boty vydžely přes dvacet let občasného nošení.

Pokud chceš podobné boty odpověď zní. 🙂

https://cockneyshoes.pl/?fbclid=IwY2xjawG-udZleHRuA2FlbQIxMAABHaa7ME_Xq-klml-9PbALadJzby2m_VCoaHo6twHyppucjWS-SyDFeMM4rA_aem_OpUhqyQcppYvGbrO1v5wSw

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, sonny.c napsal:

Moje boty vydžely přes dvacet let občasného nošení.

Pokud chceš podobné boty odpověď zní. 🙂

https://cockneyshoes.pl/?fbclid=IwY2xjawG-udZleHRuA2FlbQIxMAABHaa7ME_Xq-klml-9PbALadJzby2m_VCoaHo6twHyppucjWS-SyDFeMM4rA_aem_OpUhqyQcppYvGbrO1v5wSw

Nevypadaji vůbec špatně, ale je to trochu extrém.

Uvidíme jak se osvědčí Solovair/Gripfast ;)

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, ivan_989 napsal:

No jo. Ja som to riešil sledovaním review videí na YouTube a nákupom na

https://www.herringshoes.co.uk/

Tie boty su väčšinou true size, keď máš 42 kup 42, a ja som si dal tu námahu a riešil aj Last (kopyto) ci je široké alebo úzke. A keď sa človek takto predpripravi pre nákupom, ide skoro na istotu. :)

Herrinshoes znam taky, to je klasika. Pripravou se pravdepodobnost zvysi ale stejne - pokud nemam vyzkousenou znacku (ruzne velikosti i sirky kopyta!)  tak objednat si neco z Anglie a jeste resit/hadat se pripadny celniky si netroufnu. 
Takze o kamenym kramu bohuzel nevime 😊

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, McMac napsal:

Ta kamenna prodejna by me dost zajimala (myslim doopravdy, rad bych tam skocil). Co vim, tak az vyjimky (Loake a Barker a to jeste omezene) tyhle anglicky krasny boty nikdo nevozi. Lidi to moc nekupovali a brexit + covid tomu dali posledni ranu. 

Loake se tady prodávaly oficiálně, ale ten prodejce to ukončil kvůli brexitu, fakt škoda, nic jiného nenabízel.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, McMac napsal:

objednat si neco z Anglie a jeste resit/hadat se pripadny celniky si netroufnu. 

Vsimni si titulku Herrings. Nemal by byt problém ani s nákupom, ani vrátením

Screenshot_20241206_073401_Firefox.thumb.jpg.d53ff07b0d4a64e545684205f0677659.jpg

Nedávno som si kúpil z UK sako a nic som neriešil,  uplne rovnako ako nakup v EÚ.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, ivan_989 napsal:

Vsimni si titulku Herrings. Nemal by byt problém ani s nákupom, ani vrátením

Screenshot_20241206_073401_Firefox.thumb.jpg.d53ff07b0d4a64e545684205f0677659.jpg

Nedávno som si kúpil z UK sako a nic som neriešil,  uplne rovnako ako nakup v EÚ.

Rozumim, eshop prochozen mam velmi dobre 🙂 Nemyslim, to tak, ze to neprojde, ale ze to nemusi projit.
Kdyz budu mit vyzkousenou znacku, tak to klidne jsem ochoten risknout, ale znacky, kde to vyzkouseno nemam a libily by se mi, tak dat cca 12 tisic za boty a pak se modlit, jestli mi to nekdo (byt nahodou) nestopi a jestli mi to bude se mi uplne nechce. A je skoda, ze to sem nikdo ofiko nevozi a nema kamenny kram...

Dalsi vec je rekonstrukce podrazky - bud si musim sehnat nekoho tady nebo to poslat zase ja do Anglie. Drive to Le Premier delal za 1 600, pak za 2 000 a kdyz jsem se ptal naposledy, tak to bylo za 4 000. Tak jsem presedlal na Berwick, coz sem vozi a maji je v kamennem obchode. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...