Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

post-23268-028991600 1353013985.jpgpost-23268-090806300 1353013915.jpgTak jsem probíral starý krabičky a našel jsem tam jeden z pokusů jak předělat Primky. Tak dávám k pokoukání bohužel asi to nebude tak výrazné jako ve skutečnosti.post-23268-011554100 1353013872.jpg

Pěkná práce, moc se mi to líbí - jak už bylo řečeno - do Diplomatů bych to bral taky a modřené šroubky by byly třešničkou na dortu. :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem naprostý začátečník a (jak už to tak bývá) měl bych dotaz na zkušenější...

Našel jsem staré Sport II (podle místního značení 2.1) po dědovi a inspirovalo mě to k nápadu udělat si vlastní ciferník v podobném stylu na jiné Sporty (Humberto), které už jsem si sehnal na bleším trhu.

Připadám si ale jako naznaboh, při představě kazit originální ciferník. Moje otázka tedy zní, jestli mám sehnat druhovýrobu (Parexo) a originál zkusit prodat, resp. jestli se mi to vůbec podaří, nebo jestli je to vlastně jedno.

(Btw. Zhruba vím o těch rozdílech v cifernících a armovacích kroužcích, toto řešit zatím netřeba. Kdyžtak napíšu znovu. :))

Omlouvám se za hloupou otázku, mějte trpělivost s učedníkem, chci jenom nic nepodělat. :rolleyes:

Upraveno uživatelem Poisoned
Odkaz ke komentáři

Nejde o to, že bych se bál, že bude výsledek horší než originál. Jde o to, že musím jeden ciferník obětovat (úplně ohoblovat a znova namalovat) a zajímá mě, jak je to s hodnotou originálních Humberto ciferníků - abych pak nebyl uvržen na věky do pekel za to, že jsem ho znehodnotil a nepoužil (historicky zřejmě bezcenné) Parexo. Prostě mi příjde, že je to škoda, nevypadá tak zle. Pár oděrek po boku (nejsou shora vidět), zřejmě od předchozího sundávání. Můžu udělat foto, je-li potřeba. (Na druhou stranu pro mě nemá cenu poměrně pracně shnánět Parexo, pokud o originál nebude nikdo stát, protože jich je všude dost.)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...