VintageLover Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Zkusím 66 v traktoru? 68.1 v traktoru ? Že by ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 68 v traktorovým pouzdru. 66 doma nemám, tak jsem to zkusil takhle.Příprava na diskuzi s jednou dámou, technologicky je to proveditelný :-). Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 68 v traktorovým pouzdru. 66 doma nemám, tak jsem to zkusil takhle.Příprava na diskuzi s jednou dámou, technologicky je to proveditelný :-). UvidímeTak se pochlub výsledkem. Jestli to dokážeš, půjdu v Tvých šlápotách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Tak se pochlub výsledkem. Jestli to dokážeš, půjdu v Tvých šlápotách záměr jsme probírali v SZ. Jen se to trochu vyvíjí (zatím v teoretické rovině) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 66 i 68 mají stejný průměr a traktory se dělaly taky s datem a i bez, takže to z té fotky může být dle mého obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky jsem o tom uvažoval, nakonec jsem sehnal oba modely s centrálem a bastlení se odložilo na neurčito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 záměr jsme probírali v SZ. Jen se to trochu vyvíjí (zatím v teoretické rovině)No nebylo by to špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 No nebylo by to špatné. Řekl bych to jinak. Bylo ( bude) to velká paráda. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak jsem probíral starý krabičky a našel jsem tam jeden z pokusů jak předělat Primky. Tak dávám k pokoukání bohužel asi to nebude tak výrazné jako ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 A sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 paráda, co jsi s tím provedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Já to chci do Diplomatů s průhledným dýnkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Dodatečné pozlacení strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 To jeden z prvních pokusů o předělání něčeho podle mého. 25 let to leželo v šupleti, chtělo by to pěkné modré šroubky a byl by to skutečně slušný kousek. Pohledám další kousky skelet, opačný chod a mimostředná hodinová ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 ... to bude dlouhá noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Tak jsem probíral starý krabičky a našel jsem tam jeden z pokusů jak předělat Primky. Tak dávám k pokoukání bohužel asi to nebude tak výrazné jako ve skutečnosti. Pěkná práce, moc se mi to líbí - jak už bylo řečeno - do Diplomatů bych to bral taky a modřené šroubky by byly třešničkou na dortu. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poisoned Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Jsem naprostý začátečník a (jak už to tak bývá) měl bych dotaz na zkušenější...Našel jsem staré Sport II (podle místního značení 2.1) po dědovi a inspirovalo mě to k nápadu udělat si vlastní ciferník v podobném stylu na jiné Sporty (Humberto), které už jsem si sehnal na bleším trhu.Připadám si ale jako naznaboh, při představě kazit originální ciferník. Moje otázka tedy zní, jestli mám sehnat druhovýrobu (Parexo) a originál zkusit prodat, resp. jestli se mi to vůbec podaří, nebo jestli je to vlastně jedno. (Btw. Zhruba vím o těch rozdílech v cifernících a armovacích kroužcích, toto řešit zatím netřeba. Kdyžtak napíšu znovu. )Omlouvám se za hloupou otázku, mějte trpělivost s učedníkem, chci jenom nic nepodělat. Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem Poisoned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Jsou to tvoje hodinky a tvoje bastlení. Tak do toho dej svůj nápad a uvidíš - maximálně si pak dokoupíš zpátky ten původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poisoned Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Nejde o to, že bych se bál, že bude výsledek horší než originál. Jde o to, že musím jeden ciferník obětovat (úplně ohoblovat a znova namalovat) a zajímá mě, jak je to s hodnotou originálních Humberto ciferníků - abych pak nebyl uvržen na věky do pekel za to, že jsem ho znehodnotil a nepoužil (historicky zřejmě bezcenné) Parexo. Prostě mi příjde, že je to škoda, nevypadá tak zle. Pár oděrek po boku (nejsou shora vidět), zřejmě od předchozího sundávání. Můžu udělat foto, je-li potřeba. (Na druhou stranu pro mě nemá cenu poměrně pracně shnánět Parexo, pokud o originál nebude nikdo stát, protože jich je všude dost.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Humberto ciferník valnou cenu nemá a není-li vyloženě v perfektním stavu, tak ho na bastlení rozhodně není škoda. Škoda je času na shánění parexo fejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se