Přejít na obsah

Hasňa's new age a pohoda jazz

Hasňa

Doporučené příspěvky

Jen plevelte. Sam tu vetsinou pisu cypoviny, tak ty dalsi se tu uz ztrati. :-) 

Bandi, dik za odkaz. Matne si vzpominam, ze jsem zaregistroval tuhle recenzi, kdyz tu vysla, ale tehda jsem tomu vubec nevenoval pozornozt s pohrdave ji prehlednul. :-) Bohuzel zase me ceka lov, jako s tema myma modryma GW4000. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen plevelte. Sam tu vetsinou pisu cypoviny, tak ty dalsi se tu uz ztrati. :-) 

Bandi, dik za odkaz. Matne si vzpominam, ze jsem zaregistroval tuhle recenzi, kdyz tu vysla, ale tehda jsem tomu vubec nevenoval pozornozt s pohrdave ji prehlednul. :-) Bohuzel zase me ceka lov, jako s tema myma modryma GW4000. 

Lov? https://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/ocw-s100-1ajf

Odkaz ke komentáři

No pro me lov. Z Japonska pres celnici jsem jeste nekupoval. Neni jak si zajit na kafe Na Delostrilny 4, dat si kafe, a neco si vzit s sebou domu. To me trochu rozmalzlilo. No, ale asi nic jineho nezbyde, protoze se zda, ze tyhle se uz ani nevyrabeji, nebo se pletu? Takze je treba brat, kde je, dokud jsou. Teda aspon na Oceanus strankach jsem je uz nenasel. Jedine co me trochu brzdi je ten modry akcent. Bez nej by to bylo jeste decentnejsi. Neco jako Citizen Attesa CB3010-57E.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

siwi- ani jsem nevěděl, že už Béčka nemáš ( jak jsi psal, byl to tvůj sen a pachtil si se k nim dost dlouho ). Snad na ně zas někdy dostaneš chuť.

Je to tak, Martine. Už rok Béčka nemám. Ale tady na fóru jeden nikdy neví, co bude, že? :D

Odkaz ke komentáři

Já už taky poslední dobou nosím jenom GPS Citizeny a občas nějaký ten mechanický mikrobrand. Rolexy hnijou v trezoru ještě ve fóliích, nějak jsem poslední dobou na ně nedostal ten pravý šmak. A není to tím, že bych je nechtěl brát k moři - třeba s LV jsem si užil fajn dovolenou...

post-35497-0-45227100-1499176532_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Co se s nimo odehrálo? Píšeš že začli habrovat .....

Nene. Béčka jsem normálně poslal dál, protože jsem zatoužil po změně. Zlobit začaly až Damaska, které jsem pořídil místo nich. Začaly se zpožďovat a nedařilo se je vyregulovat.
Odkaz ke komentáři

Her du g?r !

Jedná se o model CC3020-57L 

post-35497-0-42282900-1499263685_thumb.jpg

Asi nejlevnější zde, v Evropě se tuším neprodávají, modul F150 vydrží bez slunce až 24 měsíců, což už je fakt brutal, synchronizace blesková, vteřinovka zarovnaná, vodotěsnost zjištěna, integrovaný tah nic neodpouští, pouzdro bezohledně rovné - tyhle hodinky jsou jen pro opravdové drsoně - a to jsem já  :lol2:

V případě, že by je nechtěli drsoni, přikládám i video se šamponem...

Zde je verze pro zbabělce (neintegrovaný tah, zahnuté nohy, pseudolíbívá luneta, univerzální čerň)

post-35497-0-68674500-1499264327_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Čéče asi ne e ... ale můžu Ti pustit ty Rolády ;o)

Citizeny mne fakt dostaly, už si připadám jako místní člen JanNovakJan. Chtěl jsem si je nechat do konce studia (takže ještě rok) a pak začít nosit nějakou tu navoněnou bídu (RLX, Panérie,nebotakněco). Připletly se mi do cesty modré Milgy a to už jsem nemohl ignorovat, bo sem elegdrygoř a žadny četyňoř. Ale nevím, nevím - rok je strašně dlouhá doba  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...