Hasňa Odesláno 4. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Jen plevelte. Sam tu vetsinou pisu cypoviny, tak ty dalsi se tu uz ztrati. :-) Bandi, dik za odkaz. Matne si vzpominam, ze jsem zaregistroval tuhle recenzi, kdyz tu vysla, ale tehda jsem tomu vubec nevenoval pozornozt s pohrdave ji prehlednul. :-) Bohuzel zase me ceka lov, jako s tema myma modryma GW4000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Jen plevelte. Sam tu vetsinou pisu cypoviny, tak ty dalsi se tu uz ztrati. :-) Bandi, dik za odkaz. Matne si vzpominam, ze jsem zaregistroval tuhle recenzi, kdyz tu vysla, ale tehda jsem tomu vubec nevenoval pozornozt s pohrdave ji prehlednul. :-) Bohuzel zase me ceka lov, jako s tema myma modryma GW4000. Lov? https://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/ocw-s100-1ajf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Lov? https://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/ocw-s100-1ajf anebo tady: http://www.c-watch.co.jp/ww/ocws100.html http://www.shoppinginjapan.net/ocw-s100-1ajf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) No pro me lov. Z Japonska pres celnici jsem jeste nekupoval. Neni jak si zajit na kafe Na Delostrilny 4, dat si kafe, a neco si vzit s sebou domu. To me trochu rozmalzlilo. No, ale asi nic jineho nezbyde, protoze se zda, ze tyhle se uz ani nevyrabeji, nebo se pletu? Takze je treba brat, kde je, dokud jsou. Teda aspon na Oceanus strankach jsem je uz nenasel. Jedine co me trochu brzdi je ten modry akcent. Bez nej by to bylo jeste decentnejsi. Neco jako Citizen Attesa CB3010-57E. Upraveno 4. července 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ta modra je trosicku srazi. Bez ni by byly dost fajnove. I ten titan vypada pekne netitanove. Ale treba tu modrou vytahuji jen fotky...jenze to nejspis zjistis az je postak donese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 siwi- ani jsem nevěděl, že už Béčka nemáš ( jak jsi psal, byl to tvůj sen a pachtil si se k nim dost dlouho ). Snad na ně zas někdy dostaneš chuť. Je to tak, Martine. Už rok Béčka nemám. Ale tady na fóru jeden nikdy neví, co bude, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Je to tak, Martine. Už rok Béčka nemám. Ale tady na fóru jeden nikdy neví, co bude, že? Co se s nimo odehrálo? Píšeš že začli habrovat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Já už taky poslední dobou nosím jenom GPS Citizeny a občas nějaký ten mechanický mikrobrand. Rolexy hnijou v trezoru ještě ve fóliích, nějak jsem poslední dobou na ně nedostal ten pravý šmak. A není to tím, že bych je nechtěl brát k moři - třeba s LV jsem si užil fajn dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) hodinky máme hlavně pro radost a radost dokážou udělat jakékoliv hodinky Ještě k těm fotkám, začínám mít problém rozlišit, co je Norsko a co Beskydy Upraveno 4. července 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Co se s nimo odehrálo? Píšeš že začli habrovat .....Nene. Béčka jsem normálně poslal dál, protože jsem zatoužil po změně. Zlobit začaly až Damaska, které jsem pořídil místo nich. Začaly se zpožďovat a nedařilo se je vyregulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ještě k těm fotkám, začínám mít problém rozlišit, co je Norsko a co Beskydy Budu hlásit. Zatím vše Norsko. Ale v neděli letím na lepší (pivo, počasí, holky, chleba, bydlení, lidi, ...) do Beskyd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Já už taky poslední dobou nosím jenom GPS Citizeny ... Hod sem foto, at mi pripomenes, ktere to jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Her du g?r !Jedná se o model CC3020-57L Asi nejlevnější zde, v Evropě se tuším neprodávají, modul F150 vydrží bez slunce až 24 měsíců, což už je fakt brutal, synchronizace blesková, vteřinovka zarovnaná, vodotěsnost zjištěna, integrovaný tah nic neodpouští, pouzdro bezohledně rovné - tyhle hodinky jsou jen pro opravdové drsoně - a to jsem já V případě, že by je nechtěli drsoni, přikládám i video se šamponem... Zde je verze pro zbabělce (neintegrovaný tah, zahnuté nohy, pseudolíbívá luneta, univerzální čerň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Hmmmmmm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Tak ty jsou! Já už jsem si prohlížel tyhle v titanu. Ale ten integrovaný tah je fakt docela zajímavý, takové to je "Ingovské". Tak mě napadá, nemáš je třeba už celé okoukané a nejsi naštvaný, že Rolády zahálejí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Čéče asi ne e ... ale můžu Ti pustit ty Rolády ;o)Citizeny mne fakt dostaly, už si připadám jako místní člen JanNovakJan. Chtěl jsem si je nechat do konce studia (takže ještě rok) a pak začít nosit nějakou tu navoněnou bídu (RLX, Panérie,nebotakněco). Připletly se mi do cesty modré Milgy a to už jsem nemohl ignorovat, bo sem elegdrygoř a žadny četyňoř. Ale nevím, nevím - rok je strašně dlouhá doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Reklama strašná, ale hodinky velmi sympatické. Citizen mě vždycky strašně držel po dlouhá léta, např. oproti věhlasnému Seiku. Kvalitní hodinky dělají kluci šikmovoký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Povedený Citizeny, ten tah ala Royal Oaky se mi moc líbí, jsou mnohem zajímavější než ta druhá verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Však říkám - verze pro zbabělce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se