martar Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Kolega přinesl hořkou s cvrčkama. Dostal jsem jeden čtvereček s dvěma hmyzákama, čoko dobrá, cvrčky tam v podstatě člověk necítí kromě toho, že to občas křupne a že občas něco zůstane mezi zuby Na koštnutí chuťi cvrčků je určitě lepší jít třeba v Thajsku na smaženou verzi u stánku na ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Bonnat Côte d'Ivoire 75% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 @jovani Že tys zas v Čokobance vyluxoval výprodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 ne, na 3kg balenia som cakal od "kvetna" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Já na tuhle 1kg+ kubaturu teprve sbírám morální sílu, takže zatím sjíždím jenom “degustační sady” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 cize skusas sady minicokoladiek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 "Lidka - česká bean-to-bar čokoláda s historií" https://www.lidkachocolate.czNedávno jsem poslouchal radiožurnal o této naší čokoládovně ,co si o tom myslíte?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Ad Lidka: Zkušenost s jejich čokoládou nemám, ale musí být špičková. Tedy alespoň podle ceny (45g tabulka ve stejné hladině jako 100g Bonnat; a Bonnat jsou výborné). Nějakou bych mohl pro zajímavost ochutnat, což? Jinak třeba v prodejně Albert nabízejí celkem solidní oříškovou čokoládu, kterou má na svědomí německá firma Veganz. Tak kdyby někdo bloudil mezi regály a honila ho mlsná: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 3 kg pralinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 (upraveno) Můžete mi, kolegové, napsat pár značek čokolád a odkaz na "burzu", kde lze tyto objednat do zásob? Děkuji Edit: Jde mi jen o klasickou čokoládu s vysokým obsahem kakaa. Upraveno 5. února 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Je hodně plebejske přiznat se že mi chutná Lindt chilli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Dobrota, doporučuju https://www.herufek.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 21 hodinami, moco napsal: Můžete mi, kolegové, napsat pár značek čokolád a odkaz na "burzu", kde lze tyto objednat do zásob? Děkuji Edit: Jde mi jen o klasickou čokoládu s vysokým obsahem kakaa. Nevím, co myslíš tou "burzou"... Ale třeba viz Čokobanka.cz: https://www.cokobanka.cz/ Značky? Z těch osvědčených mě napadá např. Bonnat, Francois Pralus, Michel Cluizel. Ale dnes se zabývá prémiovou čokoládou i řada malých výrobců, dá se říci, nedávno ještě neznámých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Díky, jo tou "burzou" jsem myslel místo, kde najdu všechny dobré čokolády po kupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Tu som ešte neprispieval... ChilliOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Včerejší menu a následná návštěva skladu že kteryho nešlo odejít s prázdnou. Další bezedna jáma na peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 (upraveno) kolky87 , to už je skoro zátiší... ** Mimochodem nejlepší je čokolády každý den kousek. Takže Kofila. Upraveno 15. prosince 2023 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Tuhle mi nedávno přivezla ségra z Dominikány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 V 5. 2. 2023 v 15:37, redd napsal: Dobrota, doporučuju https://www.herufek.com Tak ten Herufek vypada lakave, diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se