Exiztence Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Expy / DJ, ty jdou ke všemu i na dovolenou k moři.
bob.zizka Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Hele, to fakt věříš, že to budeš vybírat rok?:-)) Tady se ta diskuze uzavře za dva dny a do tý doby se může stát, že koupíš a prodáš dalších 5 hodinek:-) Kup si tady Moony aby sis na ně udělal názor a když to nebude ono, tak je pustíš za v podstatě to samý co tu koupíš.Fakt věřim,že to budu vybírat rok. Vždyť to hledání a prozkoumávání je přeci super. Nechci to udělat tak,že si koupim moony,pak je prodam,koupim Expy,prodam atd. atd. Prostě si to vybírání chci užít a chtěl jsem návrhy na co kouknout. Moony a Explorer l už jsem tu očumoval x krát ale co když mi někde uniká fakt pěkná hodinka u značky která nestojí v první linii? Proto jsem to vlákno zakládal.
mAra_ Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Sice se tu zminovaly expy i DJ, ale pridam sem i výsledek mého (dost podobného) hledani. Ja nakonec skončil u Milgaussu - vterinovka to v mych ocich trosku ozvlastnuje, tedy by mela zabranit tomu, aby me nudily, jinak vse ostatní plati - něco vydrzi, do vody se s nima není třeba bat, na volny cas i ke kosily - pro me znacka ideal .)
MrBejky Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Také se musím přiklonit k DJ, pokud no date, tak Air-Kingy nebo Expy. Možná bych zvážil i TH Monaco. Ale osobně bych šel do DJ 36 mm, jubilee tah.
Toom Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Toto je zrovna pěká nevšední hodinka imo.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/110457-ml-pontos-s-diver/?hl=%2Bmaurice+%2Blacroix+%2Bpontos+%2Bdiver
bob.zizka Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Tak se posuneme v čase o deset měsíců,jsem tu zas, čtyřicátiny za rohem a já mezitim zjistil,že Moony vypadaji líp na fotkách než na mojí ruce( prostě to tam neni,jiskra nepřeskočila), potřebuju k životu datum, a nechci kyklopa. Momentálně je pro mne Nr.1 Tudor BB GMT.
dawe009 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Pokud chceš datum a nechces kyklopa, tak ses právě připravil a hodinky, který by byly dokonalý pro tenhle účel a to Rolex DJ. V tom případě jsem pro Omega AT, Tudor BB, nebo Breitling SO Heritage na meshi. I Navitimery pak vypadají na ruce ctyricatnika dobře a to k obleku i džínám. IWC Ing nebo cokoliv z řady pilot do 43 mm bude taky fajn.
bob.zizka Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Už jsem druhej tejden v itálii a je tu dost k vidění Pam. Ty jsem nějak opomíjel,ale budu se na ně asi muset kouknout. Jinak jeden plavčík tu má IWC Ing a musim říct,že to nevypadá zle. Kozu jsem nezkoušel ale trochu pokec proběhl. Má je od vánoc a nadšenej,jen jestli jsem správně pochopil, lumi nic moc.
Diablo1st Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Fakt necheš prehodnotiť tie Grand Seiko? Napr. s SBGJ013 by si si rozhodne hanbu nespravil. Od Tudor by ešte mohli byť North Flag.
kuncák7 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Ty tudor BB s gmt a pepsi lunetou bych ke 40-ti nam bral. Sam o nich k 45-ti nam uvazuju.
bob.zizka Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Fakt necheš prehodnotiť tie Grand Seiko? Napr. s SBGJ013 by si si rozhodne hanbu nespravil. Od Tudor by ešte mohli byť North Flag.Já tě furt nevim s těma GS. Po super vláknu mikroskopickejch fotek srovnávačky GS a Rolád jsem si v tom sám pro sebe musel udělat jasno a v duchu se omluvit GS za to že jsem jim křivdil. Pramenilo to z mé neznalosti a nevědomosti,ale i tak prostě nějak nevim. Ještě jsem na to asi nedozrál. U BB Gmt mi zaplesalo srdíčko ihned u první fotky.
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Sice se tu zminovaly expy i DJ, ale pridam sem i výsledek mého (dost podobného) hledani. Ja nakonec skončil u Milgaussu - vterinovka to v mych ocich trosku ozvlastnuje, tedy by mela zabranit tomu, aby me nudily, jinak vse ostatní plati - něco vydrzi, do vody se s nima není třeba bat, na volny cas i ke kosily - pro me znacka ideal .)Jako vlastník Milgů potvrzuju. Všude potřebuju datum, aj u Milgů mě trochu chybí, ale nudit mě to teda nezačne nikdy. A to se mi na fotkách nelíbily tak moc, že jsem se dost bránil i si je dát na ruku. A vono ejhle, něco jako Ty a GS.Každopádně datum bez kyklopa Tě z Rolexu vyhazuje celkem spolehlivě, takže to co psal Dawe. Za mě ještě přidám Tudor Heritage Chrono Blue. (Mě pepsiny nechytly, byť sem s nima strávil několik hodin)Jinak bych se být Tebou ještě pozorně zadíval na JLC a Vulcain. Oboje má několik velmi zajímavejch modelů.
kuncák7 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Fakt necheš prehodnotiť tie Grand Seiko? Napr. s SBGJ013 by si si rozhodne hanbu nespravil. Od Tudor by ešte mohli byť North Flag.Jeste k tem GS, k tem musis dorust. Me se to zatim nepovedlo a myslim, ze to tu tak ma vetsina lidi.
bob.zizka Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jeste k tem GS, k tem musis dorust. Me se to zatim nepovedlo a myslim, ze to tu tak ma vetsina lidi.Fuj to jsem si oddech. Už jsem si myslel, že jsem blbej a slepej když u GS nevidim na první dobrou to jejich kouzlo a já v tom nejsem sám. Průser je,že jak se v tom motam kolem dokola,tak si říkám jestli opravdu potřebuju datum na hodinkách který nebudu nosit denně. Jestli nevzít fakt nějaký Rolex a vyzkoušet to. Tím samozřejmě nemyslím, že by byl Tudor špatnej, ale někde vzadu v hlavě mi to hlodá. Sakra sakra sakra.
Alex77 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Bob.zizka:Tudory jsou fajn ale je dost pravdepodobne ze bys pak chtel stejne Rolex tak bych to vzal kratsi cestou a i vzhledem k naslednemu prodeji tech Tuboru i levnejsi:)
P11 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 S týmto rozpočtom si obhliadni 41mm Defy Classic ...
Franta Dobrota Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2018 Je to na horní hraně, ale co se podívat na něco od Glashütte Original? Dle preferencí každého soudruha jako oblekovky třeba něco staršího z řady Senator nebo Pano, případně Vintage Sixties... A pro trochu sportovnější typy s velkou prackou staré Sport Evolution Impact Chronographhttps://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=Glash%C3%BCtte+Original+Sport+Evolution+Impact+Chronograph&dosearch=true&searchexplain=1&watchTypes=&accessoryTypes=
bob.zizka Odesláno 13. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Máme tady finále. Děkuji všem za podněty,nápady a návrhy. Výtězem se stává.......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra_v Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Co třeba NOMOS Glashüttehttps://nomos-glashuette.com/en/tangente/tangente-date-power-reserve-131
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se