Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

:D tak klici, to jsou presne ta slova co s madarstinou nemaj nic spolecnyho, nicmene znej autenticky, jeste dodam "serekeš" - bankomat.

Ta spedice vubec neni nejaky celosvetovy nebo rozsireny pojem, prevzado z nemciny, mozna v nejakejch slovanskych jazycich se pouziva, imho v madarstine taky, spedíció by lidi z oboru urcite znali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nepracuje tu náhodou někdo jako happiness manager? Nedávno jsem v TV slyšel nějakou slečnu, která to dělá, a prý je to dnes ve větších korporacích docela běžná pozice. Já jsem jenom prostý pobíječ much - flájbój a nejdál jsem byl v Nymburce. Tak mě to docela překvapilo.

Odkaz ke komentáři

:D tak klici, to jsou presne ta slova co s madarstinou nemaj nic spolecnyho, nicmene znej autenticky, jeste dodam "serekeš" - bankomat. Ta spedice vubec neni nejaky celosvetovy nebo rozsireny pojem, prevzado z nemciny, mozna v nejakejch slovanskych jazycich se pouziva, imho v madarstine taky, spedíció by lidi z oboru urcite znali.

můžu tě ujistit, že neznali. Ještě tak fuvar+něco. Jinak spedice/transport forwarding je celosvětový pojem

Odkaz ke komentáři

Spedíció je primo pouzivany pojem, spoustu madarskych firem to ma na svých webovkach (staci to napsat do googlu),  a samozrejme, celosvetovy pojem to není, anglicke slovniky to ani neznaj. transport forwarding/ shipping mozna, ale spedition, spedizion, spedice se pouziva v germánských zemich a mozna v sousedních zemich primo navazanych na nemecky trh.

můžu tě ujistit, že neznali. Ještě tak fuvar+něco. Jinak spedice/transport forwarding je celosvětový pojem

Odkaz ke komentáři

A nepracuje tu náhodou někdo jako happiness manager? Nedávno jsem v TV slyšel nějakou slečnu, která to dělá, a prý je to dnes ve větších korporacích docela běžná pozice. Já jsem jenom prostý pobíječ much - flájbój a nejdál jsem byl v Nymburce. Tak mě to docela překvapilo.

Ono taky, abys byl ve větších korporacích šťastnej, to není jen tak:-).

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem že happiness manager je nový kulantni název pro sexuální pracovníci

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

když se mě děti doma ptají, co dělám v práci, říkám jim, že řeším problémy :-)

v korporátu. (tento příspěvek píšu během oběda, protože tu housku koušu nad klávesnicí ;-))

A tohle ma bejt jako co? Zpusob jak ukazat ze "hodne" pracujes? Sory ale zni to jak od dalsiho korporatniho paka, ktery doufa ze kdyz zustane v openspejsu drepet do pul vosmy aby si toho kauncelor vsimnul a rekl si ten chlapec se snazi, mozna ho povysime uz ted a ne za rok - hura duvod proc vrtet vocaskem radosti a machrovat jakej su meneger tyvole..
Odkaz ke komentáři

ne, IMHO, to uplne a jednoduse ma bejt snaha o vtipny komentar, třeba mu nevysel, ale porad lpesi, nez analyzovat lidi, dle jejich komentaru, aniz bys je osobne znal...

A tohle ma bejt jako co? Zpusob jak ukazat ze "hodne" pracujes? Sory ale zni to jak od dalsiho korporatniho paka, ktery doufa ze kdyz zustane v openspejsu drepet do pul vosmy aby si toho kauncelor vsimnul a rekl si ten chlapec se snazi, mozna ho povysime uz ted a ne za rok - hura duvod proc vrtet vocaskem radosti a machrovat jakej su meneger tyvole..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...