Bells Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Dneškem soutěž končí, díky všem, kteří se zapojili mám 225 hlasů. Teď už můžeme jen doufat, že to klapne. Nějaké vyjádření by mělo být dle pravidel do týdne, tak jsem na to zvědavý. Ještě jednou díky a snad to klapne.
Panchart Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 myslim že jsem to stihnul, podle toho že odkaz stále funkční
par-pa Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 od pondeli jsem prihodil 4 hlasy (ruzne maily a IP adresy - vzdy unikatni) snad to pomohlo jsem zvedavy na vysledek
AdaMoss Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Začal mi chodit od Alpiny všemožný spam :-)...Hádám, že jsme to nevyhráli co?
Bells Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Výhercům se měli z Alpiny ozvat na mail, mě bohužel nic nepřišlo, ale ani na webu, FB a dalších jsem zatím neviděl žádnou zmínku o výherci. Čekal bych, že to někam fláknou i veřejně, ne přímo daného člověka, ale alespoň zprávu, že teda hotovo a výherci gratulují, nebo tak něco, takže nevím....stále chci doufat, ale už to moc slibně nevidím
siwi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Tak možná šlo jen o sběr emailových adres, na které pak budou rozesílat reklamní materiály.
Beet Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Tak třeba je chtěl někdo víc a koupil hlasy v Číně.
Bells Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Nevím no, myslel jsem si, že hlasů, co jsme nasbírali nebylo úplně málo, ale kdo ví, kolik byl kdo schopný nasbírat. Každopádně jsem fakt čekal alespoň nějaké zveřejnění, takle vím prd a vlastně nikdo neví, jak to tedy je.
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Sakra, a ja se tak tesil az by na me prisla rada:-)))
Toom Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Bych jim normálně napsal s odkazem na Chm., že nutně potřebujem šérovat nějaký jejich hodinky, ať je ve svým zájmu vyšpulej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se