Americkej Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Souhlas, obzvlášť dnes to leze jak po dětské obrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Šoupnu poznámku k fóru sem. Všiml jsem si, že se v prodeji duplikují vlákna a při zakládání dvou svých prodejů jsem po odeslání příspěvku čekal a čekal, ale marně. Před dalším zběsilým opakovaným klikáním na "vložit" jsem si vedle toho v novém panelu zobrazil prodejní vlákno a ejhle - inzerát jsem tam už viděl. Po rozkliknutí byl komplet i fotkama. Ale v původním okně se stále čekalo na odpověď... Jak je to se zakládáním vláken v jiných sekcích nevím - dlouho jsem nic nezakládal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Je to běžné a ten tvůj postup bych doporučil všem, kteří 8x dají opakovat, než se jim zobrazí odezva a pak to tam je 8x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 V 24. 11. 2017 v 8:36, Americkej napsal: Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost?Mrknu se na to. díky za echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 V 24. 11. 2017 v 8:36, Americkej napsal: Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost?Vyzera to tak ze uz mas odpoved... vo vedlajsom vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Mam Android 5.1.1 a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) V 9. 2. 2018 v 5:15, krtenek napsal: Nemáte někdo Android 6.0? Od včerejška se mi každá stránka fóra otevírá cca 5 min. PC a Android 8 jedou OK. Dělá to Chrome, Firefox, Opera. Aplikace i sytém mají poslední aktualizace. Zbytek internetu je OK.Třeba zase probíhá další kolo miningu... Jinak mi to od včera také dost blbne, jak v Tapa na Android 7.1, tak Opera a GCHrome.. Všechny ostatní stránky jsou ok. Upraveno 9. února 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Krtenek ma novinku, poloviční ban! Zpomaleno tak, ze kdyby jeste trochu, tak jde signal zpatky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Funguji obe a bez problemu. Co mas za android a tel.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Zvlastni, nechapu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 A tvoje pomalý načítání roztomilý krténku je pouze zacatek.....srovnej se a dej klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Děcka, já vám koupím koňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ahoj Web se načítá dobře, ale nefunguje SZ Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ahoj, to same SZ nejedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Pořád to nejde a nemůžu napsat vlasta66 že mi dnes od něj přišel stroj. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Zkus využít status ke kontaktování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 PROČ stále nefungují Sz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 ...protože to má Patrick v p.či?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 V 28. 3. 2018 v 13:53, VintageLover napsal: Zkus využít status ke kontaktování.To nefunguje nebo nevím jak Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se