Přejít na obsah

Zaměstnání

Doporučené příspěvky

Ano, třídotykáč, to jsem měl jako mikrometr na mysli.

Ohledně kalibru:  když děláte třeba otvor daného rozměru v počtu 50ks/rok, nevyplácí se kupovat kupovat za pár tisíc kalibr, za cca 1000Kč ho nechat zkalibrovat, a tuto kalibraci nechávat obnovovat.

Poslední kandidát na měření rozměru D20H11 používal posuvku (mimo  jiných dalších blbostí).

Nabídka trvá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U rozmeru 20H11 je to takove diskitabilni. V jistych ohledech by posuvka klidne sla pouzit a digitalni asi urcite. Pokud by jmenovity rozmer byl vyrobeny na stred tolerance, tak by nemel byt problem, pokud bude jmenovity rozmer na okraji tolerance tak se asi ujistit tim mikrometrem. Tri dotykovy mikrometr pouzivat na rozmer 20H11 je zbytecne bohate by stacil mikrometr vnitrni.

Dle stranek firma dela produkty z plechu, ten otvor je take v plechu? Pripadne jakou ma ten plech tloustku a jakou technologii je vyrobeny?

Odkaz ke komentáři

Podle mne tam nejde ani o to či je otvor v plechu atd. Jde o to aby měl uchazeč přehled o strojařině. děláš v ZPS?

Ty plechy někdy mají tl. 20mm.

I v malé tl. plechu se ale musí otvor po laseru vystružit, protože je tam vždy malý výstupek po konci pálení. V případě, že je v dílci (do tl.3mm)  tolerovaných děr hodně, tak se dílec zhotoví na cnc děrovacím lise, a zase se řeší odstranění vzniklých otřepů ...

Ten rozměr D20H11 jsem uvedl jako příklad, a opravdu se jedná o to, aby měl schopnost číst výkresy.

V případě šikovnosti se může naučit měřit i tímto http://www.3d-skenovani.cz/dotykove-skenery-cmm

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud by tady byl nejlépe stavař, kterej umí s kompama - SQL, IIS, nebojí se školit další stavaře, byl z Liberce, nepotřeboval by moc peněz, tak nechť se na mě obrátí. 

Kompy jsou důležitější než stavařina, teoretické základy do něj dostanu :)

Jedná se tedy o vývoj softwaru pro řízení staveb. Testování softwaru, podpora a školení uživatelů.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravim vsechny,

tak i ja se pridam a zkusim stesti.

Je mi 37, jsem od Plzne a zamestnani zatim mam, ale... Ale praci moc ne.

Mam Dopravni prumyslovku, obor silnicni doprava. Od 21 jsem jezdil s kamionem po Evrope. Kolik lidi muze rict, ze se jim splnil klukovsky sen,ze? Ja ano.:-)

Nicmene po 10 letech jezdeni jsem zacal pracovat jako skolitel ridicu pro jednoho z vyrobcu nakladaku a busu a po par letech jsem vedl tym skolitelu ridicu v CZ, SK, HU. Skolil jsem hlavne ekonomickou a defenzivni jizdu, delal palivove audity, poradenstvi v oblasti spotreb, nastaveni norem, atd..

Po 6,5 letech jsem z rodinnych duvodu odesel a ted jezdim se zajezd.busem (2.cast klukovskeho snu)klasicke zajezdy, lyze do Francie a Italie, Incoming s Asiaty, Spanely a Brazilci. Bohuzel ale firma, kde delam najednou nema praci a ja sedim doma.. A to me nebavi.

Proto se ptam, zda nevite o nekom solidnim (tech nesolidnich je dost a znam je :-)), kdo bych chtel skolitele ridicu nebo radeji slusneho ridice zajezdoveho autobusu, ktery se domluvi velmi dobre anglicky, francouzsky, slusne nemecky a rusky.

Krom toho jsem drzitelem prukazu ADR - zakladni a cisterny tr.2,3,9.

Pripadne, kdybyste meli co do cineni se zajezdy a vyuzili byste volne kapacity 49 a 53 mistneho autobusu v podstate od ihned volnych.

Muzete psat na mail nebo SZ.

Predem moc diky.

Martin

email: martincoaches@gmail.com

Upraveno uživatelem Mar.V.
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Kdyby jste někdo věděl o práci pro moji ženu, dejte vědět přes SZ :)

Pracuje jako event manažerka ve velké společnosti - takže pořádání různých akcí, produkce pro TV a rádio. Má umělecké vzdělání jestli se to tak dá napsat, takže hodně kreativní, spousta kontaktů. Má zkušenosti i z neziskového sektoru a s grantovými projekty. Ideální by to bylo v Říčanech, ale počítá i s dojížděním do Práglu či blízkého okolí. Ráda pošle detailnější info i životopis.

Díky!

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny,

tak i ja se pridam a zkusim stesti.

Je mi 37, jsem od Plzne a zamestnani zatim mam, ale... Ale praci moc ne.

Mam Dopravni prumyslovku, obor silnicni doprava. Od 21 jsem jezdil s kamionem po Evrope. Kolik lidi muze rict, ze se jim splnil klukovsky sen,ze? Ja ano.:-)

Nicmene po 10 letech jezdeni jsem zacal pracovat jako skolitel ridicu pro jednoho z vyrobcu nakladaku a busu a po par letech jsem vedl tym skolitelu ridicu v CZ, SK, HU. Skolil jsem hlavne ekonomickou a defenzivni jizdu, delal palivove audity, poradenstvi v oblasti spotreb, nastaveni norem, atd..

Po 6,5 letech jsem z rodinnych duvodu odesel a ted jezdim se zajezd.busem (2.cast klukovskeho snu)klasicke zajezdy, lyze do Francie a Italie, Incoming s Asiaty, Spanely a Brazilci. Bohuzel ale firma, kde delam najednou nema praci a ja sedim doma.. A to me nebavi.

Proto se ptam, zda nevite o nekom solidnim (tech nesolidnich je dost a znam je :-)), kdo bych chtel skolitele ridicu nebo radeji slusneho ridice zajezdoveho autobusu, ktery se domluvi velmi dobre anglicky, francouzsky, slusne nemecky a rusky.

Krom toho jsem drzitelem prukazu ADR - zakladni a cisterny tr.2,3,9.

Pripadne, kdybyste meli co do cineni se zajezdy a vyuzili byste volne kapacity 49 a 53 mistneho autobusu v podstate od ihned volnych.

Muzete psat na mail nebo SZ.

Predem moc diky.

Martin

email: martincoaches@gmail.com

Asi to není pro každého, ale armáda teď rozjela docela masivní nábor a eminentní zájem mají právě o řidiče. Mám pár kamarádů v armádě a jako zaměstnavatele si ji docela chválí ;) Je otázka, jestli je to vůbec aktuální, když se dívám na datum, ale třeba jo...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Situace na trhu práce je pekelná, tak to zkusim i zde.

Pokud byste měli ve svém okolí člověka znalého oboru hotelnictví, shánim do týmu nočního auditora. 

Jedná se o tradiční a vyhlášený 5* hotel v centru Prahy, více info po SZ.

Díky...

Odkaz ke komentáři

Kamarád poptává na HPP administrátora/správce e-shopu v Jičíně. Podmínkou je (kromě potřebných IT znalostí) i orientování se v oblasti rybářských potřeb (aktivní rybář). Nástupní plat 20.000,- Kč čistého, nástup možný ihned - více případnému zájemci v SZ.

Odkaz ke komentáři

Hledám práci ve výrobě, ideálně na odd. kvality, nebo štíhlé výroby.

Nabízím:

- 4 roky praxe na inženýrské pozici ve kvalitě a projektového managementu

- Bc. vzdělání, procesní management, aktuálně dokončuju - dálkově

- komunikativní Aj + Nj

- certifikace: Green Belt, interní auditor ISO 9001, manažerská akademie, projektový management, Kaizen academy, statistické analýzy ...

- zkušenosti se služebníma cestama po celém světě, implementací nových nástrojů kvality / leanu (5S, 8D, DMAIC, CAPA), mapování procesů, QMS, interním auditem, vedení projektů apod...

Poptávám:

- Pozice v  kvalitě na inženýrské pozici, případně liniového managementu. Průmyslové inženýrství / lean to stejné.

- Lokalita nehraje takovou roli

- Plat přiměřený věku a zkušenostem

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nevim, zdali by to pro tebe mohlo byt zajimave co do mista a platu, ale u nas ve sklarne je az skoro cca 20 technickych pozic volných... Kvalita, vyvoj, stihla vyroba, technologie... Automotive v Chudericich, aktualne jiz pres dva tisice lidi..

P.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zkusím to i tady: Kdybyste někdo věděl o šikovné švadleně/šičce/krejčové s praxí, která hledá práci, nebo by tu současnou ráda vyměnila,  tak mě kontaktujte přes sz, kde sdělím další info. Výrobna je situovaná na Jižní Moravě v obci Dambořice, takže zájemkyně ideálně ze Slavkovska, Kyjovska a severního Břeclavska-Hodonínska. Volných míst pro švadleny mám hned několik ;-)

ps: kdyby se čistě náhodou našel i nějakej krejčí (jako chap), nedej Bože víc krejčích (víc chapů), beru je všema deseti! 

pss: pak by to mohl být i šikovnej čalouník/čalounice/koželuh... no prostě každej, kdo umí s průmyslovým šicím strojem, je šikovnej a němá ruce jen na škrábání na zadeli...

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...