Filip.J Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 E-commerce: Neskutečný nával práce, tržby v době lockdownu lámaly rekordy a překonávaly i ty nejdivočejší forecasty. S rozvolňováním se vracíme zpátky na očekávaná čísla, práce je pořád nad hlavu. Nabíráme podle dlouhodobého plánu, kvůli viru se neupravoval. Poslední větší personální čistka proběhla loni na podzim. Jestli nás něco brzdí v raketovém rozletu, je to vnitřní tření a technologie kolabující pod náporem dat, ale to je dlouhodobý problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Před hodinou, Sněhulák napsal: Zajímavé. Není to odlivem zahraničních pracovníků? Odliv zahraničních pracovníku spíše způsobil, že firmy, které jejich služeb využívají, tak nestíhají termíny apod. Nás se toto netýká, máme pouze lidi z ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Servis a ND na auta v Praze, krom drobného propadu v Březnu jede dle očekávaní u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 před 18 hodinami, Snehulak54 napsal: Servis a ND na auta v Praze, krom drobného propadu v Březnu jede dle očekávaní u nás Hehe, pěkný nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Kdyby to nekoho zajimalo: zemedelstvi jede porad cca stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 před 49 minutami, Lou napsal: Kdyby to nekoho zajimalo: zemedelstvi jede porad cca stejne. Prej nedostatek pracovníků na sběr chmele. Už abych se kvůli COVIDu bál jít do hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 před 1 hodinou, Sněhulák napsal: Prej nedostatek pracovníků na sběr chmele. Už abych se kvůli COVIDu bál jít do hospody. Neboj, dopadne to dobře, akorát letos nebude Žatecká Dočesná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 9 hodinami, Frostie napsal: Neboj, dopadne to dobře, akorát letos nebude Žatecká Dočesná Ano … a také poprvé v historii není Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Ano … a také poprvé v historii není Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. No, zaznamenal jsem. Také moc špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Ano … a také poprvé v historii není Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. No, zaznamenal jsem. Také moc špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 14 minutami, Frostie napsal: No, zaznamenal jsem. Také moc špatně Je to určitý signál. Třeba v Německu veletrhy jednou, uvidíme která cesta je lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Ted su brňák, ale toto Brno pos.. lo. Vždyť to byl jeden ze tří jistých příjmů do kasy po GP a ignis brunensis nebo jak se to píše. Prostě ostuda jak Brno. Zklamali mě. Ale co stim už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Myslíš, že Ignis Brunensis je vývar pro město jo?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 2 hodinami, skodna napsal: Ted su brňák, ale toto Brno pos.. lo. Vždyť to byl jeden ze tří jistých příjmů do kasy po GP a ignis brunensis nebo jak se to píše. Prostě ostuda jak Brno. Zklamali mě. Ale co stim už Ignis velká akce je, ale po odečtení všech s tím spojených nákladů to extra vývar není. Ten veletrh je ovšem horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 No tak vývar asi ne, ale přiláká to sem více lidí a ti tady taky něco nechají. Aspoň pomůžou hospodám, penzionům a kapsâřům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Omlouvám se za OT a emocionální výlev, ale v Brně je snad všechno špatně: Absolutně nekoncepční (ne)rozvoj Brno-Jih Absence funkčního konceptu rozvoje MHD Privatizace městských bytů Snad nejčernější rozprodej a kšeftování s pozemky v republice Tragická situace kolem letiště, viz jeho nájemní smlouva Všechny velké akce buď zkrachovali, nebo jsou velmi blízko krachu TTL: Brno je město s potenciálem na půl milion obyvatel, luxusní zázemí služeb, viz zdravotnictví ve městě a školy, ale v reálu je to totální zmar. PS. Jsem Brňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Líp bych to neřek. " Taký burdel není ani u cig.ňou, boha jeho" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 (upraveno) Však to tam kolem Dornychu taky je samej cigán - nicméně oproti 25 letům magistrátních "aktivitit" při protlačování "nového nádraží" ve zkurvené bažině za Zvonařkou (kde sponzorům ODS visí miliardy a nemůžou se dočkat, až kolem postaví doslova hradbu z věžáků) jsou Komárovští mantáci jen neškodní vesničtí čučkaři, co mají území už 40 let blokované X verzema rezerv na průtahy/okruhy/dálnice, s rizikem žaloby o odškodné za jakékoliv rozhodnutí... PS: Kdysi jsem tam s rodiči bydlel - a jsem rád že už jsem 20 let pryč. Upraveno 26. června 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 E-commerce: Neskutečný nával práce, tržby v době lockdownu lámaly rekordy a překonávaly i ty nejdivočejší forecasty. S rozvolňováním se vracíme zpátky na očekávaná čísla, práce je pořád nad hlavu. Nabíráme podle dlouhodobého plánu, kvůli viru se neupravoval. Poslední větší personální čistka proběhla loni na podzim. Jestli nás něco brzdí v raketovém rozletu, je to vnitřní tření a technologie kolabující pod náporem dat, ale to je dlouhodobý problém.V jakym sortimentu / ecomu delas? Kdyztak sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 51 minutami, Radek124 napsal: Však to tam kolem Dornychu taky je samej cigán - nicméně oproti 25 letům magistrátních "aktivitit" při protlačování "nového nádraží" ve zkurvené bažině za Zvonařkou (kde sponzorům ODS visí miliardy a nemůžou se dočkat, až kolem postaví doslova hradbu z věžáků) jsou Komárovští mantáci jen neškodní vesničtí čučkaři, co mají území už 40 let blokované X verzema rezerv na průtahy/okruhy/dálnice, s rizikem žaloby o odškodné za jakékoliv rozhodnutí... PS: Kdysi jsem tam s rodiči bydlel - a jsem rád že už jsem 20 let pryč. A to je to smutný, že tyhle zájmy blokují jakýkoli posun. V mých očích to není pouze OSD, nicméně ta má té špíny za nehty v Brně asi nejvíc. Třeba někdy na srazu u pivka o tom padne řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se