zhrado Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Cestou do a v LV.Paráda, len foť a dávaj to sem. Tá krajina je tam krásna. Tam by som chcel ísť raz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Tak já sem dám ještě pár fotek. Cestou jak koukám do jámy, pak jak koukáme na kámen a jiné... Upraveno 10. června 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 @mAra_ len tak dalej, cim viac, tym lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak já sem dám ještě pár fotek. Cestou jak koukám do jámy, pak jak koukáme na kámen a jiné...Super, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Instant ma ako tradicne vo vsetkom pravdu ale zabuda, ze litrove rakety s charakterom proste za 100 nedostat. Guzzina za 100 bude 10+ rokov stara a aj to este bude skor za 120-130. preco za 100? to nebolo v zadani.. pisal ze pozera po klasickej R1200. Okrem toho ja mam 10 a 14 rokov stare motorky a nemeni by som.. a je fakt ze taliansku masinu musis kupit so stastim, ale na veci to nic nemeni. litrove rakety s harakterom nedostat ani za 100 ani za 300.. to je prakticky oximoron. Leda ze Bela Bugar vlastni R1ku.. yamahu, nie dialnicu. le-da zeee... Upraveno 10. června 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Tak já sem dám ještě pár fotek. Cestou jak koukám do jámy, pak jak koukáme na kámen a jiné... pekne ze fotis, ja som na to lenivy. ale obecenstvu musim povedat, ze nazivo je to este uplne ine kafe.. tie kopce aj jamy su obrovske, nulova vlhkost vzduchu robi uzasnu viditelnost, vsetko sa zda na 5min jazdy a vlecies sa k tomu pol hodinu aj viac edit: odkial je foto s bizonmi? Upraveno 10. června 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Bizony jsme potkali před Zion parkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 som tam bol minuly rok a bez bizonov... asi som sa moc ponahlal alebo ste teda isli z druhej strany od Mt. Carmel. kazdopadne pekny kut USA. Utah, Arizona, California - tam sa da motat tyzdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Přesně. Jeli jsme z Bryce canyon. Tedy z druhé strany.A motat se tu budeme týdny tři... Ale sneslo by to klidně i dýl. Ale v práci už by mi to asi neprošlo... Upraveno 10. června 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 mAra, to je obrovska parada. Uzivej chlape.Ja mam porad dovcu, cejtim se cajk, tak jsem o ranu na chvilku vyrazil na kontrolu, co noveho po okoli:) Jako super, ale uz od rana vedro jako prase a bere to silu Zitra to asi natahnu nekam do kopcu, zkusit se ochladit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 USA krása....taky se tam snad někdy podívám. Viď Instante! Aby mi to teda nebylo tak líto, tak jsme pá-so na maxiskútru dali 900 km. BMW sraz Mariánky. Jakože na motosrazy už léta nejezdíme, tak tentokrát jsme se přemohli. Po vedlejších silničkách to docela šlo...Máme krásnou zemi. No a domů jsme z akce utekli ještě než začal sobotní nápor návštěvníků. LTčko jsme tam měli jen my. Skoro samé nové stroje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Keby som o tom vedel,tak su tam dve LTcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Dneska z Vegas přes údolí smrti (300km přes nejteplejší místo na planetě, zároveň nejníže položené místo na západní polokouli). Opravdu tam bylo teplo. dneska 44 ve stínu. Jen ten stín jaksi nikde nebyl.... Málem jsme tam zdechli. A nakonec Yosemite. Poslední fotky jsou z před hotelu a z okna hotelu...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tie motorky tam nemajú problémy s chladením? Pri tých extrémnych teplotách... By som sa bál, že tam vyvarím vodu aj na vzducháči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Potřeboval jsem teď něco rychle vyřídit...Tak jsem naskočil do C1. Do tohohle vedra je tenhle skútr prostě téměř bez konkurence! Bez přilby, v sandálech a v kraťasech. . A v městském provozu jako štika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Ty jo, poprvé vidím na C1 zadní stopačky. Už jsi někoho vozil ve dvojce? Já dnes také na C1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 mAra_ koukam ze navstevujes muj oblibeny kout, jestli to budete mit po ceste moc doporucuju Antelope canyon - uzasny misto. A taky muzeum aut v Renu je pekny. Sekvoje zminovat asi nemusim ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Ty jo, poprvé vidím na C1 zadní stopačky. Už jsi někoho vozil ve dvojce?Já dnes také na C1Zatím se mi ještě nikoho přesvědčit nepodařilo. Ale sedadlo mám, i když ho sebou nikdy nevozím. To je takový místo naprd. Musíš mít přilbu, jsi mimo motorku...takový řešení nahovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 mAra, ten snih je super, bych se celkem zchladil, tady hic neskutecnej Mam jeste platne pojisteni z te nepovedene dovci, tak rano start Rakousko a pres Sumavu zpet. Super to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Moc pěkná fotka na tom mostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se