M3maniac Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 33 minutami, Murphy97 napsal: Jezero Bohinj, u nej vodopad Savica, sedlo Vrsic, vyhledy na Triglav Diky, pa-so vude asi chcát tak au moje játra, ale v neděli a pondeli musime projet co se dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 10 minutami, shewcza napsal: Dostal jsem ho k motorce a darovanému koni na zuby nehledím. Prozkoumával jsem trh, zkoušel jsem, četl, zase zkoušel a vzešel z toho Airoh Commander Ale jo, to chápu, ale jsou věci kde darovaný kůň může hodně ublížit. Taky tu mám 3 škopky na kývačku nebo čezetu, ale když to jede víc jak 70 je třeba být vopatrnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tak jsem furt měl nějakej mentální blok z boxera, že jako klopit opatrně, ať to nezahodím přes válec. Teda ten blok mám furt, ale už vím, že první jde hlásič stupačky a ventilový víka jsou zatím čistý. Testováno minulej tejden v Sosně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Jaký je to s tím prodloužením? Doufám, že se tam na podzim dostanu, teď jsem úplně zabitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Je to jiný, celkově rychlejší ale zábavnější, těch pár vinglů navíc je znát. Přijde mi to míň únavný, ta zadní rychlá pasáž ti dá šanci vydechnout. Jenom tam vůbec nemám odhad v nájezdový rychlosti, jsem tam za šneka. Jo a kde se napojuje novej úsek z původní trati to kope. Aspoň konečně opravili i celej vracák před cílovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Super, tam ten povrch byl hroznej a ta díra na výjezdu když si trefil stopu (nebo aspoň mě přišla nejlepší) nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Včerejší cesta na Balaton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A kufry jsou skvělá věc na nákupy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 i prilba neni špatná, včera cestou na pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Tak si užíváme slovinska …, na pumpě jsme potkali dva italské důchodce a jeden měl nádherně zrenovované gs a na ruce coke tak jsme pokecali mou mafiánskou italštinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Fotka s ovcema, to je z Vrsice, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Zítra u nás toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Chlapi, zkusím tu nabídnout tohle vyprodaný ježdění. Bral jsem to před měsícem, ale nějak se mi teď schumelil kalendář. https://bikes4life.cz/akce/okruh-sosnova-5-8-2022/ Podle mýho skromnýho názoru jde o luxusní poježdění za pár švestek. S plným zázemím a naprostou volností "open pit line". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Jel bych hned, ale 5.8. mě nemá kdo zaskočit. Jinak tradiční včerejší navigační chyba, tudy to nepůjde takže cígo a zpátky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Tak jsem si uzil sezonu Monster a asi ho pustim. Uvedomil jsem si, ze proste hledam neco jineho. Snad to nebude jak s hodinkama, kdy clovek furt hleda Kdyby byla jinak situace s financema, smeroval bych nejspis k H-D. Ale kdyz zvazim svoje priority (jezdim kratke trasy, hodne i mesto, proste pro zabavu. Necestuju a v nejblizsich letech nebudu. Libi se mi stylovy klasicky motorky), tak nakonec skocim asi ne Royal Enfield Interceptor. Vykon je samozrejme jinde, ale jinak to splnuje vse co bych chtel. Plus nekonecno moznosti na zajimavou customizaci... Konec premysleni nahlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 kodo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Pěkně! MT-01 s Akra byl před lety můj vlhký sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Mě se taky moc líbí. Ale jel jsem na ní a bylo to velký zklamání. Je to jako diesel bez turba, ale to mi mohlo samozřejmě dojít, že ten choperovitej motor nebude žádný kladivo. Taková tlustá Berta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 treba trochu zostarnut a zrazu sa ti to zda zaujimave ale fakt je ze po weekende som mal problem nesupnut si poldeco do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 (upraveno) To vůbec nerozporuju, byla to spíš moje chyba, že jsem si vytvořil nějaký očekávání, který se ani trochu nenaplnilo. Je to jako krásná buchta, která se zrovna nepřetrhne, aby Ti udělala dobře Na druhou stranu, každýmu dělá dobře něco jinýho. Upraveno 2. srpna 2022 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se