(Miloš) Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Hento: Souhlas s Rolandem, jediný čeho dosáhneš je nuda a možná jako bonus to bude ještě míň bezpečný. Já po čtyřech letech vůbec nevím proč, dal inzerát a kupodivu relativně rychle prodal svoje vychytaný Xmoto. Prostě jsem chtěl změnu. Mám R1200S, motorku, která ze mě asi udělala doposud největšího schizofrenika. Mohl bych si ji dát zfleku do obýváku místo televize, jak se mi líbí. Ale přesto že má víc jak dvojnásobnej výkon i krouťák, není to ono. Je hodná. Jede jako hovado, ne že ne, ale mě to číslo na tachu samo o sobě nevzrušuje, naopak si kolikrát říkám, ty vole tolik jsem tady asi jet nechtěl. Nicméně 60Nm toho jednoválce mělo takovej radostnější projev. No díky posazu, kterej máš podobnej skvělou ovladatelnost. Prakticky kdykoli můžeš změnit stopu, nebo dělat různý jiný vylomeniny, abys něčemu zabránil. Výsledkem je u mě pocit, že bych na tý 50ps zdechlině byl kdekoli krom rovinek a rychlejších okruhů rychlejší a rozhodně víc uvolněnej a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Dneska dokonalej den na vyjížďku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Dnes posledna jazda, už len čakať na skúšky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Pár novinek + foto ze stř. Písku. Vortex ECU černé chrániče páček RaceTech kryt spodních brýlí vyměněn za žlutý z modelu 24 radiální brzdová pumpa Brembo 15RCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Tak po více než 30 letech, co jsem si udělal řidičák na velké motorky a nenajezdil jsem ni kilometr, jsem si pořídil toto, a jsem nadšený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Veľmi pekná . Ja mám zatiaľ vybratú Yamahu MT07 ako prvú. Ale musím ešte skúšky urobiť Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 @igor261069 Pěkný kus a dobrá volba spolehlivá, nenáročná, přitom zábavná a dle mého stále pohledná (ba přímo pěknější než mnohé moderní kusy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Díky, mám prvních cca. 40 km po okreskách a je to nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Hornet je super, taky jsem ho měl jako první motorku, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 V 30. 9. 2023 v 13:57, kolky87 napsal: Dnes posledna jazda, už len čakať na skúšky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Na Slovensku se dělají jízdy ještě na motorkách s dvojím řízením?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 V CZ se taky ještě dělají. Nevím, jestli je to nějaká anomálie tady u nás, ale občas to tu vidím, dvojí řízení a od nějaké lekce asi následně žák sám a instruktor za ním v autě nebo na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Když jsem vybíral před 13 lety svoji první motorku, tak jsem strašně chtěl Horneta a nakonec koupil Bandita. Vždy když ho vidím, tak cítím takový nesplněný sen. Gratuluji ke krásnému kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Včera Velké Dářko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Na Slovensku se dělají jízdy ještě na motorkách s dvojím řízením??Áno, tam kde robím, je dvojité riadenie. Inde na Slovensku neviem či je to aj ináč. Inštruktor zásadne druhé riaditka nedrží, asi len pri nejakej hroziacej kolízii. Skúšky bude zamnou takisto sedieť. Policajt pôjde za nami autom. Policajti u nás nemôžu sedieť na motorke kvôli tomu, že nemajú instruktorske papiere. Tak mi to vysvetlil môj inštruktor. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 A prezraďte aké prvé stroje ste mali Vy? Ja sa v tom už pomaly strácam. Zatiaľ som na MT07 ako som písal vyššie? Čo by ste radili ako prvú mašinu?Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Před hodinou, kolky87 napsal: A prezraďte aké prvé stroje ste mali Vy? Ja sa v tom už pomaly strácam. Zatiaľ som na MT07 ako som písal vyššie? Čo by ste radili ako prvú mašinu? Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Simson s51 Electronic - Jawa 350/640 Black Style - Jawa 350/639 - Honda CBF500 - Yamaha FZ6 Fazer - BMW R1200GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 paráda. Tie 350 museli byť v tej dobe iný luxus . Simson enduro mal kamarát, veľa krát má na nej viezol. A na 350 som pozeral len otvorenými ústami...Moj brat to zobral naopak. Vodičák na veľkú motorku robil na 250cm3 lebo veľka bola pokazená v autoškole. Ako prvú si kúpil Suzuki gsx1000r. Teraz má Hondu CB1000r. A áno stále žije Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 I u nás je možný praktický výcvik s instruktorem za zády na motocyklu s dvojím řízením. Převážně v začátcích výcviku. Závěrečná zkouška z praktické jízdy je pak samozřejmě samostatně a zkušební komisař pak sedí s učitelem autoškoly v doprovodném automobilu a nebo může za ním také na motocyklu kde komisař sedí sám. Zákon to sice umožňuje, ale prakticky se to nedělá, že by komisař za žákem jel na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Ja ted premyslim, ze kdyz jsem pred hodne dloooouhou dobou delat papiry na masinu spolecne s autem, tak na motorce jsem pri zkouskach jezdil jen na cvicaku. No mozna jsem v provozu jizdy nemel vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Já dělal papíry cca 5 let zpět a jelikož jsem neměl žádné zkušenosti s řízením motorky, tak na cvičáku si mě vzal na motorku s dvojitým řízením, ale po 20 minutách, už mi dal MT-07 a celou autoškolu jsem odjezdil solo na ni. Nutno dodat, že mi je 38 a auto řídím od 18 let pracovně a najezdím hodně, takže s dopravou a předpisy nebyl problém a jen jsme se soustředili na správné řízení motocyklu. Žil jsem v tom, že je to všude stejné a dvojité řízení už je fakt jen na začátek. @kolky87Jinak já jsem si svoji motorku koupil až letos po různém zkoušení. Autoškolu a následně jsem jezdil převážně MT-07, Tracer 700 a 900. Měl jsem půjčovnu motorek 200 metrů od baráku. Pak jsem si zkoušel různé motorky na otevřených dnech a tak a nakonec jsem se zamiloval do Kawasaki Z900RS SE. Tím, že mi není 20, tak věřím, že už mám rozum a nerozmáznu se na tom. Pokud jde o vhodnost, tak jezdím rozumně a pak je celkem jedno, jakou z výše zmiňovaných jsem řídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se