Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

@bradda neviem aký si vysoký, lebo KTM SAS je dosť vysoká. Ale ako cestovná beštia je to asi naj čo môžeš mať. Skvelý motor s veľkým krúťakom odspodu a výborný podvozok, slušný QS. Ducati je fajn, ale funguje až vo vyšších otáčkach. Ak chceš svižného cesťáka a cena ťa neodradí určite zváž BMW M1000XR competition.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, bradda napsal:

Ja ted pomalu zacal resit novou masinu, kterou bych chtel poridit pristi rok a docela v tom litam. Chci si poridit neco cestovniho a soucasne i svizneho.

Hlavni favorit je Multistrada Pikes Peak a nebo V4 Rally. Koukal jsem samozrejme i na novy GS (tam mi asi nejvic vadi, ze na tom jezdi kazdy a ten novy design), KTM 1290 (uplne se mi nelibi, ale zase tam hraje prim cena) a Triumph Tiger 1200.

Samozrejme planuju se na nekterych z nich projet, ale budu rad za nazory, pokud nekdo z vas resil podobny "problem".

image.jpeg.5baa96c183ebe701115878b205361d27.jpeg

No resil jsem to podobne, a vlastne kazdou sezonu... taky jsem mel v zime ve vyberu Ducati i KTM... Ducati byl favorit. Hodne velky (Multistrada)... No, tak jsem vzal H-D 😄. A tak nejak jsem prestal premyslet o jinych, i kdyz mam rad vsechny stroje (vcetne tech malych na zapesti 😄 ). Moje rada: hlavne nech racio doma, vybirej srdcem.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem stroj uspesne dovezl 139 km z Prahy a po prvotnim stresu a nervozite se cca v pulce cesty dostavila radost a pocit stesti. Za me dobry!

V ramci panenske jizdy mi po ceste hned dve auta nedaly prednost. Nastesti jsem je videl vcas a nejel rychle .

814256c9f0bfaae32f821b396493146b.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

Kolena bolí, bolí a bolí. Takže mám na Vás borci motorkářští prosbu. Až při své vyjížďce potkáte nemohoucího kripla, kterej sice sedí na enduru, ale má na padácích dodělaný předkopy, a jehož posez tudíž vypadá, jako kdyby právě slezl z Electry, odpusťte si (prosím) hanlivé poznámky, a slušně pozdravte 🙂

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Bert napsal:

Kolena bolí, bolí a bolí. Takže mám na Vás borci motorkářští prosbu. Až při své vyjížďce potkáte nemohoucího kripla, kterej sice sedí na enduru, ale má na padácích dodělaný předkopy, a jehož posez tudíž vypadá, jako kdyby právě slezl z Electry, odpusťte si (prosím) hanlivé poznámky, a slušně pozdravte 🙂

Jsem si právě říkal, že když si stěžuješ na vylágrovaný kolena, tak proč jdeš zase do Ameriky. A taky jestli to nebyl jeden z hlavních důvodů, proč ses jí zbavil (to nevím, jenom si to myslím). Taky teď vybírám ještě něco na cestování, na Bobovi je to celkem utrpení, ale Amerika to určitě nebude. 

Odkaz ke komentáři

Chápu. Postřeh po pár stech. Amerika má super podvozek, a když mám možnost s kolenama pohnout (tedy zaujmout nohama alespoň 2 polohy) nebolí to tolik. Mám žrát jeden brufen nebo tři? Vždyť je to jedno ....

Odkaz ke komentáři

Opakované, dlouhodobé, příliš násilné protahování kolen za účelem získání hypermobility. Zjednodušeně řečeno: za socíku vrcholový plavec, a to protahování především kvůli prsařskému kopu. Tak nějak si myslím, že tohle Ti nehrozí 🙂 Což je dobře. Kolama dolů!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...