Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 57 minutami, Dez123 napsal:

BTW máte někdo zkušenosti s přepravou v dodávce? Vyhlížím nějakou ojetinu a nemám težné. Tak chci půjčit dodávku a přepravit uvnitř. Je potřeba mít kolíbku na kolo, nebo stačí kurty?

Stačí kurty a nějakou podložku pod stojánek, ať tam neuděláš díru použiješ-li ho při kurtování (někdy je lepší ho použít někdy zase ne, záleží na moto a jak vyjdou kotvící body, v dodávce se mi často nedaří stáhnout vidle za kříž, takže to stáhnu přes stojánek "na zadek". Za mě v dodávce lepší než na vozíku (neskáče to tolik). Doporučuju nezapomenou BZZZ pásku na páčku přední brzdy.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, KFL napsal:

Kolíbka nebo aspoň dva hranoly zboku proti podsmeknutí předního kola v podlaze jsou vždycky lepší než samotný kurty. Ale dá se to i tak.

Asi blbej dotaz, ale ta kolíbka se taky kurtuje, když není chycená k podlaze?

před 55 minutami, Kairos napsal:

A máš s tím zkušenost? V některých diskuzích píšou, že to může ohnout řídítka...

Upraveno uživatelem Dez123
Odesláno
A máš s tím zkušenost? V některých diskuzích píšou, že to může ohnout řídítka...

Ja to mel pujceny od kamosky s vozejkem a nic se neohlo (Indian). Normalne propruzis predni vidli a zatahnes popruh, aby masina byla stazena na predni kolo a tim padem pevna.

Ona s tim vozi enduro masiny imrvere uz roky a nic o ohnuti nerikala.
  • Like 1
Odesláno
před 9 hodinami, Dez123 napsal:

Asi blbej dotaz, ale ta kolíbka se taky kurtuje, když není chycená k podlaze?

Jj, takhle vozim spoustu let. Driv jsem pouzival 4 kurty, 2 vpredu na brejle a 2 dozadu na ram nebo stupacky, ale tohle je jednodussi a nic jsem neohnul. 

Kolibka je dobra, ale musis ji pridelat k podlaze a stejne musis predek kurtovat,

Odesláno

Byl někdo,někde o víkendu to projet?

Já za včerejší odpoledne najeto asi 250km,byl jsem na buchlákách zapálit svíčku kamarádovi co se tam na podzim 2011 zabil a pak jsem to vzal okreskama na Morkovice-Prostějov-Konice-Loštice a domů směr Olomouc

Odesláno

chlapi asi trochu zmena temy, uvazujem ze si kupim zdvihaci stol na moto do garaze, taky aby ubytoval a zdvihol Goldwinga / HD / velky cruiser, cize dlhu sumo verziu (450kg a viac). Staci mi pol metrovy zdvih, je to na obcasne pouzitie. ak mate niekto tipy na zaklade skusenosti tak ocenim ked zazdielate. dakovala

Odesláno

Za mna pokial vozis v dodavke len tak na hulvata, na 4 popruhy, tak bocny stojan je dost dolezity, lebo vlastne jediny sa neotaca a nepruzi, takze jediny nema sklon vobec nikam "cestovat". Ked tak ho este podlozit gumovym kobercekom aby sa nesmykal po plechu. Ja to tak vozim a nikdy ziadny problem... je pravda ze to vozievam len v zime do servisu, kedy som to viezol cez celu republiku boh vie ako by to vypalilo :D

Odesláno

Používáte na moto GoPro? Bajkování po Sardínii již o víkendu :guitar: , a jelikož jsem v životě žádné záběry z motorky nedělal, tak se chci zeptat, preferujete pro lepší záběry řidítka nebo hrudní pás? Helmu budu půjčovat, takže na ni držák dávat nechci.

20251002_123138669~2.JPG

Odesláno

Na hrudním pásu je výhoda, že máš v záběru i ruce a kokpit, ale musíš víc myslet na náklon kamery. Na řidítkách je to víc "plovoucí" záběr. Já (na kole) preferuji hrudník, protože do toho můžu i kafrat 🙂

• Díky 1
Odesláno
16 hours ago, African said:

Používáte na moto GoPro? Bajkování po Sardínii již o víkendu :guitar: , a jelikož jsem v životě žádné záběry z motorky nedělal, tak se chci zeptat, preferujete pro lepší záběry řidítka nebo hrudní pás? Helmu budu půjčovat, takže na ni držák dávat nechci.

Hrudnik za mě nejlepší, jen nesmíš moc zalehávat. Já to kombinuju ještě s Insta360 na řídítkách.

Kamera na helmě mi přijde moc ucukaná (pokud si nehlídáš pohyby hlavy), ale zase poskytuje POV perspektivu.. záleží, jestli chceš spíš scénický a klidný záběry anebo real-life pohled :).

• Díky 1
Odesláno
před 16 minutami, KFL napsal:

Hrudnik za mě nejlepší, jen nesmíš moc zalehávat. Já to kombinuju ještě s Insta360 na řídítkách.

Kamera na helmě mi přijde moc ucukaná (pokud si nehlídáš pohyby hlavy), ale zase poskytuje POV perspektivu.. záleží, jestli chceš spíš scénický a klidný záběry anebo real-life pohled :).

Nejake zkusenosti s instalaci na nadrzi? GoPro mam, doted sem pouzival uchyceni na helme (na brade jakoby), ale ta vec bych rekl ze na helme nema co delat.

Odesláno
18 minutes ago, zceyee said:

Nejake zkusenosti s instalaci na nadrzi? GoPro mam, doted sem pouzival uchyceni na helme (na brade jakoby), ale ta vec bych rekl ze na helme nema co delat.

Nemám. Jen hrudník a řídítka :).

Odesláno
1 hour ago, zceyee said:

Možná řešit nějákou formou přísavky....

https://www.gokamery.cz/produkty/prislusenstvi/drzaky/prisavne-drzaky/id:16994/prisavny-drzak-deluxe-pro-kamery-gopro-suction-cup-tmc-cerny

Odesláno
před 7 hodinami, African napsal:

To na tom moc nedrzi, ten tvar te nadrze je vzdycky uplne spatnej pro tyhle prisavky (Nebo aspon z me zkusenosti). By to chtelo mozna nejaky velmi silny magnet ale tim si take nejsem jisty pac mi jiz  par magnetickych tankvaku uletelo. Mozna neco primo na vicko nadrze, to je vetsinou idealni poloha, stacilo by myslim nahradit jeden / dva srouby delsimi a k nim vymyslet adapter. Kdysi sem za timto ucelem koupil snad 40 hlinikovych drzaku na riditka (abych je mohl bastlit). To bude asi schudna cesta.

Odesláno (upraveno)

Tohodle mam celej pytel. Asi jich bude spis ke stovce :D .. Je to lite alu, zavity v tom jsou udelane .. stahnout proti plechu a plech pripevnit napr.  dvema srouy ktere jsou na viicku nadrze (tak aby to koukalo dopředu. Ale hadam ze ne vsechny moto maji srouby na vicku nadrze, ja tam vzdycky zatim tedy nejake imbusy mel. To vicko se beztak nevyklapi cele, tak by to tam mohlo byt pernamentne.

5fc3c481a7c4d7cfe02889c79daf99bb.jpg

Upraveno uživatelem zceyee

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...