Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak, pánové, co se děje na silnicích už vážně přestává být sranda. Hon na motorkáře roste na síle. Po zkušenostech kamarádů a přečtení článku je skoro na pováženou na moto někam vyrazit jen tak samostatně.

http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=94107&fid=21

Otázka je, kde je pravda - cyklomaniaci si budou říkat své, motorkáři své. Těším se na zveřejnění videa (a nechápu důvod, který se uvádí, že snad až to PČR povolí?..)

Odesláno

Otázka je, kde je pravda - cyklomaniaci si budou říkat své, motorkáři své. Těším se na zveřejnění videa (a nechápu důvod, který se uvádí, že snad až to PČR povolí?..)

pretože je to dôkazový materiál a mohlo by sa to považovať za marenie vyšetrovania.

ináč nemám slov, len mu držím palec nech sa nedá a nezlomia ho.

Odesláno

pretože je to dôkazový materiál a mohlo by sa to považovať za marenie vyšetrovania.

ináč nemám slov, len mu držím palec nech sa nedá a nezlomia ho.

Nechápu, proč by se důkazní materiál neměl zveřejňovat, snad proto aby se dal ztratit? Jakým způsobem by to

mohlo mařit vyšetřování?

Odesláno

tak, pánové, co se děje na silnicích už vážně přestává být sranda. Hon na motorkáře roste na síle. Po zkušenostech kamarádů a přečtení článku je skoro na pováženou na moto někam vyrazit jen tak samostatně.

http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=94107&fid=21

Naprosto neuvěřitelný, nemůžu tomu věřit.. Jsem motorkář i cyklista, ale tohle je na mě moc.. A mediální stránka věci? Případ sám o sobě... mr*ky mediální, fakt bahno! Doufám, že organizátoři dostanou pořádně za uši!

Odesláno

Nechápu, proč by se důkazní materiál neměl zveřejňovat, snad proto aby se dal ztratit? Jakým způsobem by to

mohlo mařit vyšetřování?

Já myslím, že to nechce uveřejnit spíš proto, že nechce vystřílet broky a chce ty blbečky nechat v nejistotě, s čím vším se vytasí. Ta mediální rovina tý věci je snad ještě horší, než co spáchali organizátoři spolu s pokusem o lynč.
Odesláno

Já myslím, že to nechce uveřejnit spíš proto, že nechce vystřílet broky a chce ty blbečky nechat v nejistotě, s čím vším se vytasí. Ta mediální rovina tý věci je snad ještě horší, než co spáchali organizátoři spolu s pokusem o lynč.

No hlavně to organizátoři celé zavinili. On vůbec českej svaz cyklistiky je parta k pohledání. Nakonec budou stejně jediní správní právě Ti novináři. Cyklisi budou blbci co jen šlapou a nedívaj se kam jedou (i když čekají že jim na mistrovským závodu trať zabezpečí), policajti ti, co dělali co mohli, ale nejde zjistit jestli něco pokazili, organizátoři ti chudáci, kteří to dělaj prakticky zadarmo, jsou zvyklí to dělat celej život blbě a nemaj dost seriózních lidí na pořádání... Jen netuším, jak se z toho vylže zdravotník, prakticky by ho měli vyrazit a zakázat mu činnost.

Odesláno

Jo, jo,to je možný.Zajímavé je, že jsem zrovna ten den tou silnicí jel i s mojí krásnější polovičkou, ale můj anděl pořád asi lítá rychlejc než já jezdím. :lol:
Odesláno

Novinářskej póvl a hnůj (jak je pěkně označil "Becherovka" Zeman) už obrací, holt i těch pár publikovaných fotek mluví za sebe. Cyklobuzny by si měly uvědomit, že se u nás jezdí vpravo.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Novinářskej póvl a hnůj (jak je pěkně označil "Becherovka" Zeman) už obrací, holt i těch pár publikovaných fotek mluví za sebe. Cyklobuzny by si měly uvědomit, že se u nás jezdí vpravo.

Ale no tak, já jsem taky cyklobuzna...

Je potřeba si uvědomit, že když je závod vypsán jako závod na uzavřené komunikaci, tak nebude někdo v zápalu boje předpokládat, že proti němu pojede někde v normálním provozu motorka. To stejné by se mohlo stát třeba na olympiádě při maratonu, na Tour De France...

Odesláno (upraveno)

Ale no tak, já jsem taky cyklobuzna...

Je potřeba si uvědomit, že když je závod vypsán jako závod na uzavřené komunikaci, tak nebude někdo v zápalu boje předpokládat, že proti němu pojede někde v normálním provozu motorka. To stejné by se mohlo stát třeba na olympiádě při maratonu, na Tour De France...

Problém je v tom, že ten závod NEBYL vypsán jako závod na uzavřené komunikaci, i podle policajtů. A nepřej si vědět, co vídám denně na vlastní oči v Jinačovicích. Ti kreténi v elasťákách jsou do jednoho kandidáti na Darwinovu cenu - v dědině je kvůli kanalizaci jednosměrný provoz, jsou tam semafory, všichni stojí na červenou, i motorkáři, neboť nikdo nechce potkat v protisměru třeba náklaďák, jenom pro drtikulky červená neplatí, oni jedou. Takže dennodenně skřípění brzd, klaksony a debil pumpičkář kličkující pangejtem.

Představ si, že v těch jižních Čechách by nepotkali kluka, šourajícího se tempem pohřebního vozu na motorce - veteránovi, ale třeba i na krajnici stojící tatru. To by bylo teprve maso.

Upraveno uživatelem Foundryman
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Zdar, nejedete někdo zejtra na Jawáč do Jizbic?

Máme to v plánu (dawe009 + jorix + batohy)..ale ještě záleží na počasí. Tento rok jsem to schytal už tolikrát, že dobrovolně se tomu vystavovat už nehodlám. Nejde ani tak o mokrý hadry, ale kdo se s tím má furt mejt.

Odesláno

Máme to v plánu (dawe009 + jorix + batohy)..ale ještě záleží na počasí. Tento rok jsem to schytal už tolikrát, že dobrovolně se tomu vystavovat už nehodlám. Nejde ani tak o mokrý hadry, ale kdo se s tím má furt mejt.

No když bude souvislá deka a chcanec, tak taky kolo z garáže nevystrčim, ale kdyby bylo aspoň jako dnes, dojedu tam nějak po poledni, tak můžem dát řeč. Poznávací znamení: žlutý gs1150, seiko pepsi na červený gumě B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...