Cova Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 V 2. 10. 2012 v 15:45, montemar napsal: jakou pneu obout? .... má někdo zkušenost se značkou HEIDENAU nebo SCHWALBE? díky http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=61&t=156
instant Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 ja mozem odporucit Michelin Pilot SC Sport ked su dobre mne budu aj jej ja mam cca 120kg + skutrik cca 230-240 a drzia vyborne. predtym tam boli nejake trojpismenkove japonske oem /nie Dunlop/ a bolo to na urovni samovrazdy
montemar Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 V 2. 10. 2012 v 19:01, Cyril napsal: V pohodě. Tak v tom případě je to jedno. Kup jí cokoliv, co jí neustřelí na mokru nebo na švech opraveného asfaltu. Nájezd bude téměř shodný u všech výrobců. No a asi bych nekupoval starší gumu jak rok a Čínu. dík. na skůtru jsou z prvovýroby MAXXIS, což má být americká značka, ale je to made in china .. .. a co jsem na tom jel, moc jisté na silnici nejsou.. tak se jich chci co nejdřív zbavit.. s pirelli, michelinem, bridgestone asi chybu nelze udělat, jen mě prostě napadlo, zda-li tady někdo nemá přímou zkušenost s heidenau, což je poměrně mladá a málo známá značka (ovšem exceluje v testech http://www.tyretest.com/motorcycle_tyres/index.html ) , a nebo se schwalbe, která je známa hlavně svými špičkovými cykloplášti, a teď začala sekat i motopneu....
Cyril Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 V 3. 10. 2012 v 6:57, montemar napsal: dík. na skůtru jsou z prvovýroby MAXXIS, což má být americká značka, ale je to made in china .. .. a co jsem na tom jel, moc jisté na silnici nejsou.. tak se jich chci co nejdřív zbavit.. s pirelli, michelinem, bridgestone asi chybu nelze udělat, jen mě prostě napadlo, zda-li tady někdo nemá přímou zkušenost s heidenau, což je poměrně mladá a málo známá značka (ovšem exceluje v testech http://www.tyretest.com/motorcycle_tyres/index.html ) , a nebo se schwalbe, která je známa hlavně svými špičkovými cykloplášti, a teď začala sekat i motopneu....Heidenau jsou teď docela v oblibě na velká nadlitrová endura BMW GS. Sám ale jezdím zadní na Mitas Dakar 09 a předek Metzeler Karoo2, což jsou enduro-gumy se špuntama. No a cesták K1200LT a chopper R1200C Montauk opět Metzeler Marathon. Na skútru BMW C1 125 mám mám Michelin a na C1 200 Heidenau. Ale konkrétně na tvůj skútr ti asi nejspíš poradí někdo jinej mnohem lépe. Zkusil bych výše zmíněný odkaz na skútrfórum.
Street Glide Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 V 2. 10. 2012 v 17:14, Cyril napsal: Super obrázky, pěkný mašina. Kolik jsi už letos najel? .....díky Cyrile :-).....letos jsem toho nějak závratně nenajezdil,ale teď s tím výjezdem do řecka a na corfu to bude tak 10t.km,ale sezona ještě neskončila,tak počítám že tak patnáct set minimálně někde najedu po čechách :-)
vojt Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 V sobotu ještě fajn výlet v Podkrkonoší, géesu to teď sluší, ladí s podzimem.
Street Glide Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 ....také jsme o sobotní inverzi vyrazili nad mraky a vyplatilo se,.....horší byl ten večerní návrat do Prahy,kousek nad Č.Lípou už byla mlha jako mlíko a docela kosa. Jeli jsme Praha-Mělník-Č.Lípa-N.Bor-Č.Kamenice-Mikulášovice-V.Šenov-Šluknov-Jiříkov-Löbau (DE)-Rumburk-Varnsdorf-Mimoň-Praha
pavel67 Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Pro příznivce Kawy se nabízí značkový doplněkZdroj
Wanderer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Copak zetjednička. To už je dneska pořádná klasika...barvičky vybrali taky původní...
Tomash. Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Suzuki GSX 750 Inazuma. V současnosti ve fázi přestavby na CaféRacer, proto dávám fotky "ze sedla" a až bude finální podoba, nahraju i ji...
Street Glide Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 ....tak to je dobrý,to znám,....jednou mi v řecku na takové úzké cestě v horách kráva zastoupila cestu na příč a začala si tam něco žrát a nechtěla mne pustit,.......čekal jsem troubil jsem a nic,musel jsem slézt a odvést jí někam stranou :-))
Tomash. Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak na Glajdě bych to potkat nechtěl. Tu moji potvoru "ubrzdíš i podrážkama" ale s takovou potvorou - to muselo být něco...
Wanderer Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Tady jsem narazil na jedno trošku starší foto. V dnešním pošmourném dni to spraví náladu. Stroj byl v záběhu, tak jsem ho netrápil sajdou...
Chronař Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 V 26. 11. 2012 v 18:44, Wanderer napsal: Tady jsem narazil na jedno trošku starší foto. V dnešním pošmourném dni to spraví náladu. Stroj byl v záběhu, tak jsem ho netrápil sajdou... Krásná fotka a krásná motorka.Akorát není jasný, jestli Angláni ze vzduchu obsadili německý letiště nebo Němci anglický po zemi
Wanderer Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Nevím. Motorka je ruská... tak si to přeber. Navíc vyráběná tak třicet let po tom, co poslední z těchhle dvouplošníků sedl na zem. Každopádně výlet to byl skvělej. Super počasí, pak jsem se svezl v tom dvouplošníku a zase tradá domů. Pamatuju si, že jsem doma při kontrole oleje zapomněl dotáhnout víčko. Po cestě mi to povolilo a půlka náplně byla různě po stroji a silnici. Poznal jsem to, až mě začalo být moc teplo na nohu, to už jsem byl nahřátý od oleje. Ve vzduchu naštěstí nic.
Chronař Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 V 27. 11. 2012 v 20:37, Wanderer napsal: Nevím. Motorka je ruská... tak si to přeber. Navíc vyráběná tak třicet let po tom, co poslední z těchhle dvouplošníků sedl na zem. Každopádně výlet to byl skvělej. Super počasí, pak jsem se svezl v tom dvouplošníku a zase tradá domů. Pamatuju si, že jsem doma při kontrole oleje zapomněl dotáhnout víčko. Po cestě mi to povolilo a půlka náplně byla různě po stroji a silnici. Poznal jsem to, až mě začalo být moc teplo na nohu, to už jsem byl nahřátý od oleje. Ve vzduchu naštěstí nic. Pravda, pravda, hezky jsem si naběh...
dalilamc Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 ...jedna vzpomínka na podzim..... doktor jekyll &mr hyde A nový upgrade http://www.motorkari...tail&ddid=36778
Návštěvník severes Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 (upraveno) ahoj panove jsou tu nejaci milovnci gs adventure ? Upraveno 1. prosince 2012 uživatelem severes
snackmc Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 12:59, severes napsal: ahoj panove jsou tu nejaci milovnci gs adventure ? Jasna vec :-)
Cyril Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Jasně! Který chceš! 1150 nebo 1200 ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se