NERO.8 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Taky jsem uvažoval na Duknou Zkusím ji dát šanci, zase toho tolik nenajezdím Jinak moc pěkný černý stroj, Italové design umí já toho taky, díky náročné práci, moc nenajezdím ...Ducati mám díky kolegovi, který má zastoupení, odježděné a odzkoušené všechny. Super pocit jsem měl z Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 já toho taky, díky náročné práci, moc nenajezdím ...Ducati mám díky kolegovi, který má zastoupení, odježděné a odzkoušené všechny. Super pocit jsem měl z Monstra.Ovšem toto je oravdová pecka :) Nevím jak to jezdí, nicméně na pohled slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Mám za sebou několikadenní vejlet - Krušný hory, Slavkovský les, jižní Čechy, bylo to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Heh, přesně tam jsem stál dva týdny zpátky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Bomba Masina. .Mám za sebou několikadenní vejlet - Krušný hory, Slavkovský les, jižní Čechy, bylo to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 ....zdravím všechny. Koukám,že za skoro rok co jsem tu nebyl se z BMW vlákna stalo vlákno Italia made. To je do je ale dobře. Za WW II byli tyhle národy taky spolu.... Hlásím téměř dokončenou přestavbu. http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=69290&act=fotogalerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Dávám to sem proto, že by se třeba někdo ze zdejších sidecaristů rád zúčastnil. My na dílně s "Kanárem" zatím trochu bojujeme, protože od kompletní GO asi před dvěma lety jsem s ním ještě neujel ani kilometr. A to je bohužel trochu znát. Nebrzdí, pořádně nesvítí a hadice na benzín už si dnes ráno také řekly o výměnu. Tak uvidím, jestli to nakonec stihnu. Akce to bude ale určitě dobrá a rád bych tam jel. Je to jediná motoudálost, kam se může člověk vypravit i s dětmi a nemusí mít strach, že ho někdo ocvokovanej s parohama na chromovaný helmě poblinká..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Zdravím všechny motorkáře, hlavně z Liberce a okolí. Mám dotaz, kdo mi tady udělá elektriku na Jawu? Co jsem obvolával, tak nikdo jawy nedělá a k Lindnerovi se mi přirozeně nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Jsem si dnes říkal, sakra lije, fouká, zima, co já budu dělat, no a vzpomněl jsem si, že mám také moto Celý léto byla pod plachtou, no tak jsem ji dnes trochu naložil, zubama tady drncám, že ani neslyším tv, hrozně jsem vymrznul, jo a taky jsem toho moc neviděl, jak jsem funěl" No a asi ji prodám, budu sice moc smutnej no, skoro celou Evropu se mnou projela, ale změna je život, asi vyhraje BMW F800GS, to se mi jako moc líbí, nemáte ji tady někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Není špatný počasí. Je akorát špatný oblečení... Ale už má jeden propršené i slipy, tak už ten požitek z jízdy není ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tak sem letos najel 500km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Pár mých kamarádů se spojilo s docela velkou skupinou výborných lidí a plní si svůj motorkářský sen ROUTE66 Shit, závidím, každý večer telefonujeme a je to prý neuvěřitelný zážitek, průběh můžete sledovat zde: http://www.r66.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tak sem letos najel 500km.Já tak necelé 2 tis., což taky žádná sláva. Jo a jezdím už nekolik let na tomto.Fotka není úplně čerstvá, ale motorka vypadá naštěstí pořád stejně, zatímco barák (taky naštěstí) už líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 ... asi vyhraje BMW F800GS, to se mi jako moc líbí, nemáte ji tady někdo?Už jsem jí tu jednou, možná i dvakrát chválil, dle mýho názoru nejlepší volba cestovní moto, lepší než GS1200, pokud tedy jezdíš solo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Tak já letos jen 400 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Musíš v kanceláři příjemně vonět Tak já letos jen 400 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Jen takové drobné gumování na svatbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Tak já letos jen 400 km.Hmm, mohli bychom spolu s dalšími obdobně postiženými uspořádat sraz moto zoufalců s co nejméně najetými km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Jestli se umoudří počasí tak se ještě hecnu. Ať mám puchýř na zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Dnesni trip around Slovakia 400 km. Ridicak na moto mam uz tyden, tak ho bylo potreba pokrtit. Mrchu sem hodil jen 4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se