Sickboy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Tak určitě. Já jsem docela ortodoxní teoretickej příznivce GS, ale nemám ho.
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Tohle by mě zajímalo, jen ze zvědavosti;-). Honda to někde půjčuje?Hele já nevím. Sem si tam byl pro Scramblera po servisu a chlapík mně to sám nabíd. Cece, afriku 1200 bych taky rad zkusil:) Hele, podle toho co pises, bych zustal jeste nejakej patek u japonskyho ctyrvalu...Videl bych to jako Ivan, ze 1100 je ted nej kauf. Dokonce si myslim, ze je lepsi jak 1150 Zmizik, napis vice dojmu Taky me to zajima. To, ze je scram zelezny icko, jak pises, je jedna z veci co me na nem bavi ale na delsi cesty by se me neco pohodlneho libilo a new afra se me libi asi nej. U trumpet me nezaujalo nic. Akorat bych asi chtel model s abs a klasickym razenim.Jel sem na tom tak dvacet minut, tak moc nevím, soustředil sem se na práci toho automatu spíš... S ním má člověk trošku takovej mastňáckej pocit, ale na druhou stranu fungoval dost hezky, asi to spolupracuje s nějakejma senzorama min. na brzdách a tak, zatáčky se s tím projížděly parádně.. Jako umím si to představit, naložit Afriku a jet s ní cestou necestou, bude to hodně univerzální stroj, podvozek skvělej, ta motorka pocitově nic neváží, ani v malejch rychlostech, jedeš s ní jak na mustošoj. Kde by ze mě Tiger vyrazil duši, tam Afrika žehlí a jedeš jak v bavlnce. Moc hezkej pocit jsem z ní měl ale zas tomu tak nerozumím a na druhou stranu mně dělá dobře machrovat s Triumphama.
TLD Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 . Stara dobra anglie:). Ta honda se ne taky moc libi.
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) tyhle maloobjemový rákos čopry mě moc neberou, ale co vyloženě nesnášim sou ty přiblblý třásničky... Měl jsem fároše 97 (CBR 900 RR Fireblade) nevim jeslti jsem ho kupoval když měl najeto 30 nebo 40 tis, ale najel jsem něco k 60tis a motor šlapal jako hodinky a olej nebral. Kolega měl toho samýho a když ho prodával tak měl 70tis a taky šlapal pěkně Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Strocek
Cyril Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Vás člověk chvilku nehlídá......škoda, že tohle vlákno nejde přestěhovat na motorkáře cz. By tam přepsali dějiny...Samej znalec tady!
Prorok Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 GS od přátelkyně Ivana mám teď já a velká spokojenost Ta Afrika mě překvapila jak tam Ivane byla dlouho?
Ivan Lelák Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Prorok - nevím, na běžné dovolené, snad Maroko, tam jezdí každý, zrovna tam míří kamarádi. Byl tam prý před-předchozí majitel před Drákulou, ten, co to od něj kupovala, skoro nejezdil, motorku servisoval, leštil, dal nové kufry... Kupovala to přes bazar, ale byly tam fungl nové kufry, od jejich výrobce jsem dostal kontakt na předchozího majitele, pořádně ho vyzpovídal a bylo to OK. V každém případě s tím Drákula jezdila pomalu. Jezdila by i rychleji, ale s GS se prostě neskamarádila v zatáčkách, měla z té motorky respekt a tak se vrátila k eRku.
Prorok Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Já jsem opravdu šťastný, že jsem mohl koupit motorku od tak slušného člověka jako ty (Dáša) Když čtu všechny ty hrůzné příběhy, tak jsem teprve zjistil, jaké jsem měl štěstí. A to, že byla servisovaná u Cyrila je další velký bonus. No prostě štěstí jako hrom. Ještě jednou moc díky
instant Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Vás člověk chvilku nehlídá......škoda, že tohle vlákno nejde přestěhovat na motorkáře cz. By tam přepsali dějiny...Samej znalec tady! tiez cumim.. hlavne jak padaju ty Geesa zo stojanov na neutrali.. hehehe.. a ze radsej podrat o asfalt koleno jak "drahy" dekel na valci, lol. ale aspon je sranda, no. ja som novu masinu kupil len prvu, a bola to najhorsia kupa v mojom zivote. vsetky ostatne som kupil od chlapikov ktori k tomu mali vztah, masiny sa leskli, boli hyckane v garazach a pravidelne servisovane. rovnako sa k nim spravam aj ja a tak ich aj predavam. je to vzorec ktory funguje vsade na tejto planete - len treba hladat. btw, vcera som bol v harley davidson predajni (zhanam bundu na svoje nadherne osvalene telo) a obzeral som tam tie stroje.. a sa mi zdali vsetky strasne male aspon predavacka bola taka spravna mlada žaba, mala fajne dlhe nohy a nejake divne farebne vlasy, a tvrdosijne mi vykala, no hned som mal krajsi den.
cali Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ja myslim ze jazdene motorky zmysel urcite maju, lebo inak by sa ich tolko nepredavalo/nekupovalo Keby som musel dat za novu motorku 300 litrov tak by som ich proste nedal a nasiel by som si inu kratochvilu. Takto som za smiesnych 50K spokojny parchant a zdaleka najproblemovejsia suciastka mojej motorky je pilot.
klobadysek Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Souhlas s Calim, navíc motocykl za šedesát může znamenat cokoliv - obyčejná Honda CBF500 která je s 60 tisíci km akurát zajetá ale jinak v pořádku, nebo taky neudržované Ducati před smrtí. Ano uznám, asi není nad ten pocit, být první kdo si motorku zajede (něco jako být první s holkou v posteli ) ale i to může mít své mínusy. Jako největší nevýhodu koupě z druhé ruky bych viděl omezenost výběru a nutnost čekání na dobrou koupi. V případě nové zajdu k dealerovi, vyberu barvu, namíchám volitelné příslušenství a hotovo.
Návštěvník Jagman Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Resim ted pro zenu ridicak na motorku co za de-ila to napsalo to mi hlava nebere Kazdopadne prvni 2lide v praze co byli pripusteni ke zkouskam sou v nemocnici ......... Co dodat
cali Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Ako ze sa na samostatnej jazde vysekali?
Návštěvník Jagman Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Ten prvni nevim ale ten druhej ano Projel krizovatku na zelenou ale komisar uz to nestihl v aute tak mu do vysílačky rekl at zastavi no tak zastavil o klicni kost
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Mysliveckej triumf pěkně s novým obutím... V pátek sem ho prohnal a dnes ho proženu zas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Zmizík - přijeď mi ho ukázat...:-).
Duke650 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) ciwe to si vysloveně říká o vhodný doplněk ve stylu Steve McQueen jede šestidenní, co třeba TH Monaco.... a bunda Belstaf ...P.S. máš to moc pěkný, tiše závidím Upraveno 2. května 2016 uživatelem Duke650
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) ciwe to si vysloveně říká o vhodný doplněk ve stylu Steve McQueen jede šestidenní, co třeba TH Monaco.... a bunda Belstaf ...P.S. máš to moc pěkný, tiše závidímNjn, Monaco, Belstaf.. To sou všechno drahý věci... Sem si místo toho objednal tlumič řízení. Pani, když se mě ptala na co a proč, tak sem jí řek - protože to de. Zmizík - přijeď mi ho ukázat...:-).Přijedu. Ale dneska sem to prosral, skrz vyzbrojování. Zase ale můžem přijet já, Triumph a malej Smith&Wesson, jak se udělá hezky. Upraveno 2. května 2016 uživatelem Zmizík
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Mysliveckej triumf pěkně s novým obutím... V pátek sem ho prohnal a dnes ho proženu zas.Doufám že tě letos nečeká STK. Fšechno zpátky... Kámoš si takhle udělal rozborku a sborku ustrojenýho Intrudera EDIT: nebo aspoˇn nevyhazuj, co ti zbylo, pač to třeba budeš potřebovat.... i když kdoví jaks to sundaval Upraveno 2. května 2016 uživatelem km.kmk
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Doufám že tě letos nečeká STK. Fšechno zpátky... Kámoš si takhle udělal rozborku a sborku ustrojenýho Intrudera STK je ještě hrozně daleko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se