Roland Sands Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Dnes odpoledne projíždím kolem brněnského dealera ducati a vidím jak někdo nakládá MV Agusta Brutale Corsa. Takže zastavuji a jdu se podívat na tuto úžasnou motorku. Z mladíka který Agustu nakládal se vyklubal (bývalí) reprezentant cr ve třídě motoGP. Tady jeden rychlocvak z dodávky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Karel? Počítám, že Lukáš se ještě neatihl vrátit z 8mi hodinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Já se schovávat určitě nebudu.... sak by si skusil ta vystopujem podla olejovej stopy Dnes odpoledne projíždím kolem brněnského dealera ducati a vidím jak někdo nakládá MV Agusta Brutale Corsa. Takže zastavuji a jdu se podívat na tuto úžasnou motorku. Z mladíka který Agustu nakládal se vyklubal (bývalí) reprezentant cr ve třídě motoGP. Tady jeden rychlocvak z dodávky. mv agusta, tie su pekne vsetky do radu. + jedna technicka - motoGP je sutaz sukromnych teamov, nie narodnych reprezentacii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Mladej Abrahám?Kurňa Taliáni dělají fakt sexy motorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Jj mladej Abrahám. Ta brutalka je opravdu nádherný stroj, má tam komplet výfukový systém od SC (neuvěřitelný zvuk). Krása v každém detailu, hned byl ten den veselejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Mel bych dotaz.Kdysi se tu v bazaru prodaval cafe racer,pamatuji si,ze o byla individualni stavba,kremova motrka,aibrush ,kozene doplnky.Nepamatujete si,kdo to stavel,nebo koupil? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 jestli myslíš toho staršího BMW, tak to tuším prodával krrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Uz si nepamatuji,co to bylo za typ,ale cena byla kolem 150 tis,vim ze nejake studio na to delalo ten lak a navrhy,pomerne dost lidi to obdivovalo.Ale je to uz treba 5 let nazad... Jen to zkousim,kdyby nahodou.Vim jen,ze to bylo postavene pro nekoho a nakonec to nechtel,takze se to prodavalo za nizsi cenu,nez stala samotna stavba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Byl to krtek a koupil to jeden člen z Brna, nevím zda mohu jmenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Ok,diky moc. Ja mu napisu,chtel bych kontakt na toho,kdo to stavel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Hoši, již delší dobu přemýšlím o pořízení první motorky, mám určitého favorita, ale rád bych si nechal poradit. V osmnácti jsem si spolu s papíry na auto udělal na 25 kW motorku. Teď už je to něco málo přes 4 roky od autoškoly a od té doby jsem na ničem kromě skůtru nebo stadionu S22 neseděl. Jaký postup byste doporučili? Rozšířit papíry nebo se pohlídnout po něčem co bude mít v TP 25 kW a rozjezdit se na něčem slabším? A hlavní otázka...jakou motorku vybrat? Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Thruxton a Srsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Thruxton a Srsen Před par lety jsem toho blázna potkal na výstavišti. Šel jsem od stánku Yamahy s plakátem tak jsem slušně poprosil o podpis. Dopadlo to takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ja sa mozem podelit o svoju cestvu skusenost, voucher na velke A som dostal po haluzi minuly rok na vianoce. Papiere som urobil a moto kupil lacno koncom minuleho roka s tym, ze ked ma to prejde, tak to nebude velka skoda. Velku moto som chcel nie pre vykon, ale aby som na tom nevyzeral smiesne, mam 185cm a 98 kil. V autoskole mi poradili, aby som sa dival po starsich litrovych nahacoch, su vraj za hubicku neseru sa a nebudu mi male. Konkretne padli Bandit, ZRX, XJR. No a tak sa aj stalo, mam B12 a toho casu uz cca 2000km a aj jeden maly karambol. Zatial spokojnost. Ale pravda je to asi hodne o tom ako chces jazdit, pokial mas zavodnicke ambicie, tak slabsie moto do zaciatku asi nebude na skodu. Ja jazdim prakticky na volnobeh a za 7k sa mi na otackomere coskoro asi spravi pavucina, ale uzivam si to. Hoši, již delší dobu přemýšlím o pořízení první motorky, mám určitého favorita, ale rád bych si nechal poradit. V osmnácti jsem si spolu s papíry na auto udělal na 25 kW motorku. Teď už je to něco málo přes 4 roky od autoškoly a od té doby jsem na ničem kromě skůtru nebo stadionu S22 neseděl. Jaký postup byste doporučili? Rozšířit papíry nebo se pohlídnout po něčem co bude mít v TP 25 kW a rozjezdit se na něčem slabším? A hlavní otázka...jakou motorku vybrat? Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 dneska docela slušnej offroad, takhle ještě za uši nedostala (ode mě) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ja som teda hovno expert ale nejaka moc cista nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 na to nemusíš bejt expert, když nějak nepršelo a všechno bylo suchý a zas tak čistá z blízka není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Ja sa mozem podelit o svoju cestvu skusenost, voucher na velke A som dostal po haluzi minuly rok na vianoce. Papiere som urobil a moto kupil lacno koncom minuleho roka s tym, ze ked ma to prejde, tak to nebude velka skoda. Velku moto som chcel nie pre vykon, ale aby som na tom nevyzeral smiesne, mam 185cm a 98 kil. V autoskole mi poradili, aby som sa dival po starsich litrovych nahacoch, su vraj za hubicku neseru sa a nebudu mi male. Konkretne padli Bandit, ZRX, XJR. No a tak sa aj stalo, mam B12 a toho casu uz cca 2000km a aj jeden maly karambol. Zatial spokojnost. Ale pravda je to asi hodne o tom ako chces jazdit, pokial mas zavodnicke ambicie, tak slabsie moto do zaciatku asi nebude na skodu. Ja jazdim prakticky na volnobeh a za 7k sa mi na otackomere coskoro asi spravi pavucina, ale uzivam si to. Závodnické ambice snad ani ne, protože bych nerad skončil namotanej někde kolem stromu.Každopádně co jsem se zatím tak porozhlížel, tak spíš po nějakých 500 ccm jako je třeba Suzuki GS 500 E (na mých 180 a 75 kg myslím akorát). U těch GS 500 se totiž navíc často objevuje, že ačkoliv skutečný výkon je 35 kW, tak v TP je 25 kW, což by vyřešilo problém rozširování papírů. Nicméně nevím jak je to s technickými kontrolami apod., ale co jsem slyšel tak by to nemělo dělat problém. Pokud má někdo s něčím takovým zkušenost, tak budu rád za jakékoliv info. Případně jestli někdo má zkušenosti přímo s touto motorkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Dolezite je co je napisane v technicaku, realny stav nikto na TK nekontroluje, to by ju musel dat na brzdu. Ale pocul som take strasenie ze v pripade problemov si na tom asi moze zgustnut poistovna, ale to je skor take JPP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Ja bych sel rovnou do nejaky 6, ty 5 jsou takovy mensi, pro holku ok ale chlap na tom pusobi trochu jak vosa na bombone, stejne bys to po chvili chtel menit.Závodnické ambice snad ani ne, protože bych nerad skončil namotanej někde kolem stromu.Každopádně co jsem se zatím tak porozhlížel, tak spíš po nějakých 500 ccm jako je třeba Suzuki GS 500 E (na mých 180 a 75 kg myslím akorát). U těch GS 500 se totiž navíc často objevuje, že ačkoliv skutečný výkon je 35 kW, tak v TP je 25 kW, což by vyřešilo problém rozširování papírů. Nicméně nevím jak je to s technickými kontrolami apod., ale co jsem slyšel tak by to nemělo dělat problém. Pokud má někdo s něčím takovým zkušenost, tak budu rád za jakékoliv info. Případně jestli někdo má zkušenosti přímo s touto motorkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se