Ace84 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Nmax od Yamahy je dle mě lepší volba, ale PCX je už dnes legenda, takže proč ne. Do Prahy neexistuje lepší dopravní prostředek. Ať slouží.
Cyril Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 V 27. 8. 2017 v 17:28, Baldic napsal: Zdravim, panove. Dodelavam si autoskolu na motorku a chtel bych vas poprosit o nejake nasmerovani. Jsem vysoky a tlusty chlap (2m, 125 kg) a hledam nejakou motorku, ktera by ke me sedla. Predstavoval bych si nejaky cestak. Ctu na netu kdejake clanky a v podstate mi vychazi, ze BMW R1200RT je to, co asi hledam. Dival jsem se i na nejake cruisery (Yamaha V Star 1300 Tourer, Vulcan 1700 Voyager), ale prijdou mi strasne tezke. Navic si nejsem uplne jisty, jestli jsou na delsi jizdu. Jestli z nich cloveka neboli zada.Nejake tipy, po cem bych se mel ohlednout? Predem diky.R1200RT je fajn, jen budeš mít možná trochu problém se s tvojí výškou nacpat za kapoty. Myslím tím prostor pro kolena a docela dost pokrčený nohy, který po čase bolí...Jinak je to dobrá motorka. Pozor! Ale až od modelu 2007+ (brzdy). A protože máš čerstvý řidičák, pozor taky na klam z pocitu rychlosti. Ať se někde nerozbiješ. Za kapotáží spousta začátečníků vnímá skutečnou rychlost jinak než to fakt uhání....a potom je pozdě. Co se tvých rozměrů týká, myslím si, že pokud s tím nemáš estetickej a finanční problém, vyzkoušej i R1200GS Adventure. To je typická (ergonomicky) motorka pro dvoumetrový chlapy. Jinak samozřejmě existuje spousta dalších velkejch mašin. Jde i o výšku těžiště, ne tak moc o váhu. Když jsi tak velkej, utáhneš cokoliv. A přidám jednu fotku z včerejšího večera....po víkendu stráveným ve vzduchu jsem to ještě zakončil na mašině.
Kairos Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 V 27. 8. 2017 v 19:23, instant napsal: ortodoxnym HD fans sa z nich asi obrati kufor, ale ludi ktori HD doteraz odmietali, tak tych to podla mna teraz zacina zaujimat.. napriklad 2018 Fat Boy uz sa celkom realne priblizil 21.storociu. Fakt pekna motorka: máš pravduani nejsem ortodoxní ale na některý věci by se šahat nemělo, ať to pojmenujou jinak, třeba Fatjapboy nebo Japfatboytakovej kulatej dekl sání měla už Yamaha Dragstar, přední světlo Suzuki Marauder nebo Boulevardale ty 114 motory jsou krásný
nathanien Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) Ahoj, nemate někdo Hondu Monkey, nebo neco v tomhle stylu? Premyslim, ze bych si koupil neco pro sebe a manželku (každý z nas by mel svou opici) na chatu na jezdeni "okolo komina" - vicemene po vesnici, lukach a polnackach. Zaroven uz mam i 8leteho spunta, tak si myslim,, ze za par let by to mohl byt dobry "starter" jak se naucit jezdit na motorce a poznat kouzlo motorkareni. Vicemene se ptam, zda by jste mi to po vlastnich zkušenostech doporucili a pripadne jaky model. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem nathanien
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Baldic: Ja myslim ze s dvoma metrami Ti bude asi kazda motorka bez uprav mala,.... hlavne pokial ide o sedlo vs stupacky. Viem to lebo sam mam iba 183cm a uz tak sa mi na vacsine motoriek co som vyskusal sedelo neprijemne. Pokial nechces hned presuvat stupacky tak hodne sa da nahnat sedlom, kazdy 1cm urobi strasne moc. Viem to lebo som objednal z ebay gelove sedlo na bandasku a to je ani nie o cm nizsie nez povodne. Nez necham precalunnit to svoje, tak to na tom z ebay nejako vydrzim ale rozdiel je naozaj necakane znatelny. V tvojom pripade je to dobre v tom, ze priplacnut kus gelu na povodne sedlo nie je pre calunnika taky problem ako znizovanie o ktore je podla vsetkeho zaujem castejsie. Inak urcite preskumaj velke japonske nahace: GSF 1200/1250, GSX 1400, XJR1100/1200, ZRX 1100/1200, CB1300 apod,.... za tie peniaze co sa predavaju je to vacsinou dost slusna porcia motorky.
Cyril Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 V 28. 8. 2017 v 7:11, nathanien napsal: Ahoj, nemate někdo Hondu Monkey, nebo neco v tomhle stylu? Premyslim, ze bych si koupil neco pro sebe a manželku (každý z nas by mel svou opici) na chatu na jezdeni "okolo komina" - vicemene po vesnici, lukach a polnackach. Zaroven uz mam i 8leteho spunta, tak si myslim,, ze za par let by to mohl byt dobry "starter" jak se naucit jezdit na motorce a poznat kouzlo motorkareni. Vicemene se ptam, zda by jste mi to po vlastnich zkušenostech doporucili a pripadne jaky model.Majitel, znalec a dokonce i pořadatel Monkeys srazů je tady na fóru. Ivan Lelák...Není povolanějšího člověka...
nathanien Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Mno parada! Dikes za tip a napisu mu! :-)
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 V 28. 8. 2017 v 4:57, Ace84 napsal: Nmax od Yamahy je dle mě lepší volba, ale PCX je už dnes legenda, takže proč ne. Do Prahy neexistuje lepší dopravní prostředek. Ať slouží. Asi bude vazne lepsi, lebo v bazare okrem novych prakticky ziadne nie su, zato PCX tam byva pomerne dost
Ace84 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) V 28. 8. 2017 v 7:19, cali napsal: Asi bude vazne lepsi, lebo v bazare okrem novych prakticky ziadne nie su, zato PCX tam byva pomerne dost Ono je to relativní a hlavně co od té motorky požaduješ. Mně vadily ty tenké noname užovky místo pneumatik na Hondě, paradoxně start-stop, který má nulový efekt, zadní bubnová brzda a (před rokem když jsem skútra kupoval) chybějící ABS oproti stejně drahé Yamaze. Na druhou stranu jsem četl, že Honda méně žere, má zásuvku 12V a uzavíratelný kastlík. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem Ace84
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) SS system chapem proste ako obetinu ekobozstvam prakticky vyznam by som v tom nehladal,.... ono to malo co pripadne aj usetris na benzine dozenies podla mna jak financne, tak ekologicky az budes kupovat novy starter a baterku,..... ale da sa to vypnut nastastie. Zadne kolo dostat do smyku tou bubnovkou nie je ziadny problem, takze za mna brzda OK. ABS ano to je urcite velke plus, ale honda ma myslim aspon nejaky dual brake system ci co,... proste ze ked brzdis jednou zacne brzdit sama aj druha (tymto si nie som uplne isty ale tusim som to niekde cital). Ten kastlik uzamykatelny ci nie,... podla mna lepsi neuzamykatelny, nech sa tam pripadny "zaujemca" moze slobodne podivat bez destrukcie kastlika. Nechavat tam cokolvek je ako nechat to lezat na ulici nakolko ten plast by si vypacil aj klucami. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem cali
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Sem byl dnes protáhnout mysliveckýho Triumpha ale už je k večeru kosa.
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) V 28. 8. 2017 v 8:18, cali napsal: SS system chapem proste ako obetinu ekobozstvam prakticky vyznam by som v tom nehladal,.... ono to malo co pripadne aj usetris na benzine dozenies podla mna jak financne, tak ekologicky az budes kupovat novy starter a baterku,..... ale da sa to vypnut nastastie. Zadne kolo dostat do smyku tou bubnovkou nie je ziadny problem, takze za mna brzda OK. ABS ano to je urcite velke plus, ale honda ma myslim aspon nejaky dual brake system ci co,... proste ze ked brzdis jednou zacne brzdit sama aj druha (tymto si nie som uplne isty ale tusim som to niekde cital). Ten kastlik uzamykatelny ci nie,... podla mna lepsi neuzamykatelny, nech sa tam pripadny "zaujemca" moze slobodne podivat bez destrukcie kastlika. Nechavat tam cokolvek je ako nechat to lezat na ulici nakolko ten plast by si vypacil aj klucami. Honda montuje dualne brzdy dlho predlho.. ale aku to ma vyhodu na skutri neviem, no.. kazdopadne to tam je. start stop je stupidny v aute, a co potom na 125ccm malorazke..? kolega inac kupil pcx, obcas mu razim cestu zapchou, no priblizovadlo pre obcana je to sikovne. ja by som radsej za tie peniaze kupil poriadnu elektrobicygľu, by som aspon schudol Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem instant
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Chlapi kupil som manzelke C3 Pro a ma to zabudovany SRC komunikator (u povodnej majitelky dala 3 jazdy a skoncila v skrini, odkial som ju vyslobodil). Prilbu potrebujem, kecatko nie. Keby ste niekto mali zaujem o SRC v mensom prevedeni, tj do damskej C3/C3 Pro alebo do mensej panskej C3/C3Pro helmy (mensia skrupina je tusim do velkosti L) tak mi dajte SZ. Vykucham to z prilby, nafotim, poslem. Mam vsetko harampadi - navody kable nabijacku atd okrem original krabice. Svieti to a pipa to, sparuje to a hra hudbu, tak asi funguje. Pustim to za 150e, posta a kafe je na mna. Dam aj do vetesnictva v predajnej sekcii, ale tu to asi skor najde novych rodicov.
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Tak jsem taky pořídil jednoho anglána. ..
Kairos Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 V 30. 8. 2017 v 4:22, km.kmk napsal: Tak jsem taky pořídil jednoho anglána. ..vytuněnej Speed Triple :-)
TLD Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Krasa kluci, musim rict, ze se me po tech mejch anglanech obcas zasteskne. Hlavne po Scramovi...
nathanien Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 V 29. 8. 2017 v 19:52, Zmizík napsal: Sem byl dnes protáhnout mysliveckýho Triumpha ale už je k večeru kosa. Krasnej scrambler na spravnejch gumach! A ted uz jen tipuju - ty gumy jsou TKC 80?
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 V 30. 8. 2017 v 6:31, Kairos napsal: vytuněnej Speed Triple :-)jj
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 No tývole, to je krasavec!!
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 V 30. 8. 2017 v 8:12, Zmizík napsal: No tývole, to je krasavec!!přitom je to děda. .. 1999
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se