Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

to klobadysek:

sedi mi naked BMW len vymýšľam. Mal.som v posilke úraz koleno, šľachy trochu to je nekomfort, mat tak zalomenu nohu do Z . Preto som zacal vydumovat

Idem na magneticku rezonanciu o mesiac tak potom budem vedieť ako to je so mnou. I ked mam pocit ze sa to lepsi trosku. Nemam zaťažovať zatial, max bicykel v posilke na ľahko . Včera som bol prvy krat po 3 týždňoch pauze.

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parada! Kde si bol? To prve je HP2? Strasne krasna motorka.

Tuten cirkus jsem odtáh na Lombardii, 2 moto na vleku, 2 motorky jely po ose (ale báglama mě narvali po střechu, cestovatelé nalehko),  plus jeden profi cyklista. V IT se jelo Giro. Z Valmalenco jsme pak vyráželi na různá passa, 350km +/- porce na den. IT-CH-AUS. A jo, HP2 jezdím už devátej rok.

Odkaz ke komentáři

@gerhard: Já bych do téhle výměny nešel. Když odmyslím, že mám rád bavoráky, tak by mi vadilo mít cruiser s obsahem pod litr. Nechci zpochybňovat jízdní vlastnosti nebo tu motorku jako takovou, je to spíš emocionální, ale chopper / cruiser má mít motor jako kráva  :)

Odkaz ke komentáři

Tuten cirkus jsem odtáh na Lombardii, 2 moto na vleku, 2 motorky jely po ose (ale báglama mě narvali po střechu, cestovatelé nalehko),  plus jeden profi cyklista. V IT se jelo Giro. Z Valmalenco jsme pak vyráželi na různá passa, 350km +/- porce na den. IT-CH-AUS. A jo, HP2 jezdím už devátej rok.

Tvl, dobry zahul, to bol vazny projekt ;) . Mas na mesiac klud, nie? Mne akurat teraz volali ze Schuberthu sa zdrzala vyroba helmy typu ktory som si vybral, vraj az v july.. Dobre to zacina. Mam sice staru (alibisticky som odlozil), ale nepotesi. Dufam ze moto sa nijako nezdrzi.
Odkaz ke komentáři

to klobadysek:

sedi mi naked BMW len vymýšľam. Mal.som v posilke úraz koleno, šľachy trochu to je nekomfort, mat tak zalomenu nohu do Z . Preto som zacal vydumovat

Idem na magneticku rezonanciu o mesiac tak potom budem vedieť ako to je so mnou. I ked mam pocit ze sa to lepsi trosku. Nemam zaťažovať zatial, max bicykel v posilke na ľahko . Včera som bol prvy krat po 3 týždňoch pauze.

Ja magnetická kolena o týždeň v Ružomberku. Dúfam, že ma dr dobre a rýchlo poriešia lebo o športe a motorke sa mi už aj sníva a v robote tiež chýbam...

Odkaz ke komentáři

Update: zohnal som to viko nadrze, len tak som sa viezol okolo jedneho kamenneho obchodu o ktorom som ani nevedel, zastavil a mali to tam, dokonca to aj pasuje a nie je to moc viac odflaknute nez original, aj ked iste rozdiely mozno badat, ale zas stalo to polku toho co original. Neskor sa teda ukazalo, ze problem je este inde nez vo viku, ale aj tak mam radost.

Odkaz ke komentáři

kolko mas rokov ked sa mozem opytat?

to instant:

To máš recht, 46 , cruiser som este neskúšal aj keď kamarátmi mi vraví, TY S TOU SVOJOU JAZDOU, ZE MAJU SLABSIE BRZDY, SA BAT NEMUSIS, TY TO NEPOCITIS

to Horhe: Pristane Ti ten HD parada.

posli za mnou toho experta, nech vidi ake maju cruisery "slabsie brzdy".. + obcas ma bavi vytrapit tych sportovcov na dialnici :)

aby si si nemyslel, cruiser nemusi byt zrovna pohodlna motorka. niektore su pohodlne viac, ine menej. treba si ist na zopar z nich zajazdit, nech vies co to je. Kazdy mame ine preferencie. Napr. ja som odrastol na klasickych japonskych bajkoch a dodnes je to pre mna najpohodlnejsie sedenie, napriek tomu ze mam 190cm. Cruiser bol pre mna zo zaciatku peklo. Sedis vzpriamene a pokial nemas nohy relativne pod sebou (a la gold wing alebo RIII Roadster), ale mas ich natiahnute dopredu, si odkazany na to sediet len v jednej polohe a celou hmotnostou hornej polovice tela tlacis smerom dole. Neopries sa do stupaciek, neodlahcis zadok, neposunies sa. Ak mas slaby chrbat a gluteus maximus, pripadne si k tomu este vypapkany, tak to nemusi byt uplne prijemna skusenost. Preto je takmer kazdy cruiser pooperovany podla majitela - sedlo plnene ruzovymi lupenmi, plosinove stupacky, rajdy atd atd. Ale ked si to uplacas spravne, tak je to celkom parada.

Pokial ide o motor, ja nemam nic proti malorazkovym cruiserom, Zase jazdit potrebuju aj zaciatocnici, aj 50kg holky, aj zokeji na dochodku, kazdy si najde svoje. Ale ak nie si nejako hendikepovany vyskou alebo hmotnostou, tak to ma zmysel len ak je nizky objem vyvazeny ovladatelnostou. Ak je to len osekana verzia plnotucneho cruisera, kasli na to. Takze treba vyberat a zajazdit si. Cruiser je v prvom rade o emociach, este viac ako bezna motorka. Tam je v zasade nejaka technologia naxuja, zbytocnost, komplikacia. Ja som v takej faze, ze uz skusil vsetko mozne a teraz si vyberam len to, co ma zaujalo. Napriklad mam rad konstrukterske unikaty, takze dalsi na zozname je R1200C (pripadne rovno novy R1800), a nejaky zaujimavy HD. Prvy cruiser na ktorom som jazdil bola VTX1800 ked to bola novinka, no bol som z nej prijemne sokovany, ale s odstupom casu poviem, ze zvuk to ma ako motorovy cln, to Honde moc nevyslo.

Neda sa inac, iba plne s tebou suhlasit. ..... Hodne sa tesim na V4, zatial som nemal tu cest...

Ohladom stastia, ano, to je potreba, ako aj celkovo v zivote.

Este ten vek=cislo. Ja mam uz tiez cez 40, ale citim sa v poho aj na Tuono, kazdy to mame inac. U teba by som najvecsi problem videl vo vyske/vahe ;)

vyska problem nie je, ale vek. Ked som bol o 20kg mladsi, vsetko bolo inak.. :D plus som mal teda kompletne kolena, no..

V4 je spicka, asi najlepsi setup motora do masiny, aspon ja som toho velky fanusik.. teda pokial to uz nema mat tych valcov viac :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

vyska problem nie je, ale vek. Ked som bol o 20kg mladsi, vsetko bolo inak.. :D plus som mal teda kompletne kolena, no..

V4 je spicka, asi najlepsi setup motora do masiny, aspon ja som toho velky fanusik.. teda pokial to uz nema mat tych valcov viac :)

No kolena (+ramena) dokazu potrapit..   Velmi som zvedavi na V4, vsetci hovoria ze je to fantazia, recenzenti su nadsení ako aj celkovo z celeho Tuona. 

Upraveno uživatelem tedwine
Odkaz ke komentáři

ja mam VFR1200X, motor je sperk a to je zadusene na 130k.. to tuono musi lietat

Vraj aj lieta,dostava to maximalne hodnotenia (v ramci canyon-carving kategorie) koli podvozku aj motoru.

VFR je bomba! Nikdy som neeinklinoval k tomuto typu motoriek a slo to komplet mimo mna, ale minuly tyzden manzel mojej zamestnankine prisiel ku mme do firmy na Kawe Verys a ked som si na to sadol, aj sa mi to pozdavalo!! Asi starnem aj ja, divne.. :D Mal to na test a sice somral ze sa mu nepozdava, pretoze vraj oproti Africa Twin velmi plava na ceste, ale staticky na mna posobil Versys viac ako dobre. A to sa s tvojou VFR neda zrovnat urcite...

Odkaz ke komentáři

Je to klasicky zaponec. Motor na jednotku, podvozok z blata, ergonomia na 175cm cloveka. Vymenit spodok, doladit ergonomiu a je to kompletna motorka. Ja mam DCT a este podla starej euronormy, takze to ide pekne nie len rychlo ale aj pomaly :)

CT je cestak jak vysity, len sa tak tvari, ze je do terenu.

Odkaz ke komentáři

neviem ci tu niekto pozna aplikaciu polarsteps.je aj pre ios aj android. bol som s kamaratom na mensom vylete a funfovala celkom dobre az na 2 dni ked akosi zablblo gps. ale inak spokojnost. dokonca z toho potom vytlacia aj knihu. pekne ako dar alebo spomienka. app je free. riesili sme to preto ze stacilo poslat len link a vzdy ked sme cez wifi updatli foto a komentare to videli vsetci kto mali link. zaznam gps funguje aj bez zapnutych dat. 

kto chce moze si pozriet nas vylet:

https://www.polarsteps.com/sammo/1681220-blacksee

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...