TLD Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 To je jak kdyz mestaci v Praze poridili Spydery od Can Amu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 No tak to je mazec. Ještě k tomu filmu: kdo neviděl, vřele doporučuji. Aspoň pak nebudu za exota, když někde pronesu hlášku: ... a pochčiju Ti bundu . Teda doufám, že pokud se jako obvykle předělával dubbing, tato legendární věta tam zůstala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Já miluju hlášku: "Tak si zabalíme sračky a jedem na svatbu!" A doufám, že si k tý mašině objednaj fízlové aspoň géčko neřízlýho koksu, samozřejmě s účtenkou a DPH. Fakt šašci. Edit: Zmiňovanej film doporučuju v původním znění. Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek, to ostatní je už sranda a pochopí to i největší blbec. ou jééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Chesus María, jste mi hoši překopali dnešní harmonogram. Jdu si to pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 .... a co si myslíš, že právě kopíruju na flešku .... já zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 no nic, pomalu to v práci zabalím, jdu na houmrofis a pustíme holt ŠňupSheena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Nose candy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Chápu to správně, že venku je po třech týdnech luxusně slunečno a vy místo toho, abyste vyjeli na strojích utíkáte brzo z práce, abyste si pustili film o motorkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 To je ten rozdil mezi motorkarem a majitelem motocyklu ;-). Kdyz sem onehdy jel v unoru z Ostravy do Jizerskych hor, tak na mne bezkari v Jesenikach taky divne cumeli... A to bylo prave uplne azuro ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Já musím dnes RAMem. Páč jak píše Wanderer, je venku slunečno. K čemuž já dodávám, že po dlouhé době. A tudíž mám na korbě naloženo asi tak 100 kilo optiky a už se těším na večerní pozorování. Seeing má být v té lokalitě, kam jedu, okolo 1,2 arcs. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Chápu to správně, že venku je po třech týdnech luxusně slunečno a vy místo toho, abyste vyjeli na strojích utíkáte brzo z práce, abyste si pustili film o motorkách? Neboj vlka nic, všechno se stíhá. Akorát jsem byl v práci jen tak nalehko, tak jsem po chvíli celkem mrznul, to hlavní přijde zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: To je ten rozdil mezi motorkarem a majitelem motocyklu ;-). Kdyz sem onehdy jel v unoru z Ostravy do Jizerskych hor, tak na mne bezkari v Jesenikach taky divne cumeli... A to bylo prave uplne azuro ;-). no jako zrovna sebe bych neskromně hodnotil jako motorkáře (a samozřejmě majitele motocyklu), ale když povídáš.. každopádně ty debaty, kdo je větší motorkář a jak se pozná správnej motorkář mám tuze rád Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 3 hodinami, Wanderer napsal: Chápu to správně, že venku je po třech týdnech luxusně slunečno a vy místo toho, abyste vyjeli na strojích utíkáte brzo z práce, abyste si pustili film o motorkách? Si děláš prču, nebo co? Možná jsem zhejčkanej Floridou, ale tohle mám za oknem a nijak lákavý na mašinu mi to nepřipadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Americkej, idealni pocasi na nejakou lehkou, s chlupatejma gumama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 No jo, když já mám dva kusy na sportech a zbytek na slickách... S chlupama byla jen bejvalka, co je odejitá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Před hodinou, Horhe napsal: no jako zrovna sebe bych neskromně hodnotil jako motorkáře (a samozřejmě majitele motocyklu), ale když povídáš.. každopádně ty debaty, kdo je větší motorkář a jak se pozná správnej motorkář mám tuze rád ... Ja se po vice nez 30-ti letech a 450k km za riditkama uz daaaavno nepoustim do zadnych diskuzi. Ja jen jezdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Americkej ,, ... S chlupama byla jen bejvalka, co je odejitá. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tak v tej mlze bych se na to taky vykašlal, ale tady bylo ažuro. Fakt paráda. A jestli Bert má předpověď na luxusní seeing, tak to naprosto chápu. Asi to půjdu taky vystrčit ven a lehce zkolimovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Mno tak u nás na dědině ráno -3:/, přes den 6. Mlhovky jsem měl zaplé do práce i z ní. Vytahovat motorku by mě fakt nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se